Zdraveite ,vsi4ki!
Pyrvo iskam da se izvinya ,4e pi6a na latineca ,no prosto nyamam kirilica na komputyra (po tozi slu4ai ,ako nyakoy znae dali moga da si ka4a ,da napi6e na li4no syob6tenie - mersi predvaritelno) . . .
Ta sega po temata . . . pove4eto momi4eta /i tova e normalno/ mnogo ni e strah ot analen sex.Kakto i men me be6e strah.Predi 2 godini o6te v na4aloto na seksualnite si "opiti" byah probvala i iztyrpyah 2 sekundi i kato vidyah ,4e boli se otkazah.Dnes sys nastoya6tiyat si priyatel go napravihme . . . Toi mnogo iska6e ,az kazvah ne ,ne ,ne ,6te boli i tn i toy v krayna smetka nyakak si me ubedi Kato zapo4nahme be6 doossta bolezneno ,no sled tova stana pone maalko priyatno ,a i bolkata e priyatna /pone ako mom4eto e vnimatelno i ne gleda da byrza i da blyska kakto mu e kef/ .Taka ,4e momi4eta ,koito vi e strah spored men edin syvet- probvayte ,za6toto edva li 6te syjalyavate pyk i ot opit glava na boli Az li4no bih go povtorila . . .
A sega kym vyprosa . . . Sled kato se razdelihme ima6e nyama6e 1 4as i toy mi pisa sms - "izvinyavai ,za tova ,koeto storihme odeve" i az se u4udih mnogo ,za6toto toy mnogo iska6e . . . predi malko mi zvynna i az go pitah kakvo e imal v predvit ,a toy samo kaza - "Izvinyavay ,4e te nakarah ,byahme kato decata ,ne tryabva6e da go pravim ,samo zaradi moya merak.Sega kato se zamislya ,ne be6e pravilno ,zamisli se i ti i 6te vidi6 ,4e e taka." . . . nyakoy ima li ideya za kakvo govori6e ,za6toto az opredeleno ne shva6tam?!Hem iska6e ,hem sega pak ne6to ne e dovolen ot sebe si!?!?!??!??? I mi vika "tova ne e malko ne6tO"
Ta mersi predvaritelno ,za obyrnatoto vnimanie
I dami - smelo napred