Цитирай Първоначално написано от the_hottie
Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
Цитирай Първоначално написано от the_hottie
Според мен се чувства гузно, защото си мисли, че си го направила насила заради него. Това чувство е сигурно много неприятно за него и на твое място бих мъ се обадила пак да го успокоя и да му кажа, че аз също съм го искала, че ми харесва и , че харесвам да добиваме нов опит заедно в някои неща.
Emi az mu napisah i na sms ,i o6te kato byahme dvamata mu kazah ,4e mi e haresalo i ne syjalyavam ,daje mu kazah - "6te probvame li pak?" i se smyahme zaedno tva-onva i sega taka izvednyj . . . ne razbrah za kakvo mi kazva da se zamislya . . .?Az ne vijdam ni6to lo6o ,a toi mi kaza tva ne e malko ne6to.Kazah my , 4e ne syjalyavam ,za6toto e bilo s nego to4no ,a ne s drug i toi kaza - "nyama zna4enie ,s koito i da e ,ne tryabva6e" .... ???
Моят приятел беше същият. Ако правихме нещо и той е поемал инициятивата понякога се почваха едни - не трябваше, замисли се..ех виновен съм. Ти заради мен го направи.
блаблаблабалбала след 1 ден му минаваше. Имам чувството, че с тези думи искаше постоянно да слуша, че не съжалявам и че ми е харесало.
Предполага, че и твоят приятел е малко или много така. Иначе не виждам причина защото не е опасно, не е извратено...съвсем нормално нещо, което се практикува все повече и повече.
Sigurno i s moya e taka Emi pak 6te si govorim i 6te se izyasnim . . . az sym sigurna ,4e sled 10 min. razgovor i 6te iska da go povtorim daje ))
Mersi mnogo na vsi4ki {}