.

Виж резултатите на анкетата: Golemi ili malki Gyrdi?

Гласували
99. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • GOLEMI!

65 65,66%
  • malki !

34 34,34%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Големите Гърди !!!

Vinagi sym se 4udila kakvo v golemite cici privli4a myjete i dali tova e samo sluh Mom4eta pls Kajete va6eto mnenie po vyprosa golemi ili malki Gyrdi Predpo4itate i zasto
    Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!

Бих казала зависи си от фигурата на човека,на нисичките и прилича повечко с малки гърди,на височките с по-големшки.
    Мойте не са малки,но не са и твърде големи,смисък харесвам си ги и най-вече приятеля ми ги харесва

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

нормално задоволяващи , да найстина сависи от ръста.
    Най важното е ,което знам от бащата на 1 приятел, когато са си нормални или големи като сложиш химикалка под тях тя да пада(т.е. да са стегнати)

При мен нищо не зависи от ръста. метър 49 съм пък гръдната ми обиколка е почти 95 см

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Предпочитам да е със малки или средни и да са стегнати да не са увиснали

iskam cici kato na priqtelkata si !!! OBI4AM GI!!! po temata: SREDNI !!!
    Go HarD, Or Go HOME ! ! !

Не харесвам малки но не харесвам и твърде големи. Средно големи наи ми допадат а тези на приятелката си направо ги обожавам (както и вси4ко останало в нея) ,за6тото са сравнително големи, много стегнати и оформени

Предполагам никой не би отказал допълнително..
    Същото се отнася и за вас за мъжките пакети..
    Така че... риторичен въпрос
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Re: Големите Гърди !!!

Цитирай Първоначално написано от F4e_stz
    Vinagi sym se 4udila kakvo v golemite cici privli4a myjete i dali tova e samo sluh Mom4eta pls Kajete va6eto mnenie po vyprosa golemi ili malki Gyrdi Predpo4itate i zasto

По същата логика мога да кажа, че винаги съм се чудела какво харесват на малки гърди.

Не се ли усещаш, че така може би е възможно да засегнеш някого? Мисъл, душичко, мъъъничко мисъл се иска.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Мега фен Аватара на machoka
    Много ме отблъскват големите гърди и понижават удоволствието при мен. Колкото по-малки и 'дискретни', толкова по-добре и ми действат възбуждащо.

Големите гърди са нещо като бонус..
    Една жена може да е страшно красива и без да има големи гърди, НО ако има, те са в нейн +
    Примерно имам една приятелка, която в лицето не е кой знае какво ама какво тяло и какви гърди има.. Така, че големите гърдите могат да компенсират някакъв друг малък недостатък.
    Niggaz act like they gon' get wit me when they see me onsite
    But I don't give a shit you bitch cuz I'm a gangsta for life

АБе както казаха някои хора сичко си има + и - значи едно момиче според зависи от фигурата може да и подхождат малките гърди,а на някоя която има някаф - а има големи гърди това е някакв вид + за компенсация.

Аз лично ги обичам толкова големи колкото да мога да ги хвана с цяла шепа и да си мачкам едно хубаво

Град
    зад ъгъла
    Що няма "Средни" ,големите гърди са готини,но огромните или някакви силиконени топки направо ми докарват кошмари По-моета мерна единица,перфектните са малко по-големи от "една шепа"
    Play hard,go PRO!

...

Vij sq da ti kaja 4estno glasuvah za golemi oba4e za mene nqma osobenno zna4enie a otnosno tova za6to predpo4itat po skoro ako ita6 mene se nadqvat gajeto s po-golemite da mu napravi turska se6ta6 se a ta kato tova se sre6ta rqdko i vaseki iska da opita ... Tova e spored mene
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Зависи от фигурата на човека.. аз не съм с големи гърди понеже сам по дребна, но пък винаги съм искала големи , а моя фр казва ,че няма да ми отиват

Мега фен Аватара на Spider4eto
    тц тц тц тия гърди от сумати време ги дъвкате. Всеки има различен вкус, моите са си средни и си ги харесвам

hottie
    Guest
    Момичета айде стига с тези гърди! Ако всички бяхме с големи щеше да е скучно и мъжете са малки да се молят
    Има и хубави и грозни малки гърди, както има и хубави и грозни големи гърди. Имам една приятелка с огромни, които й стигат до пъпа и са със стии, да не мислите, че е много секси?
    Да не говорим, че всеки си има вкус. Едни ще харесат големи,други малки, трети средни.А на някои дори не им пука.

Не се комплексирайте от глупости...не се комплексирайте от модата и от изкуствените чалга певици...не си струва

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Момичета айде стига с тези гърди! Ако всички бяхме с големи щеше да е скучно и мъжете са малки да се молят
    Има и хубави и грозни малки гърди, както има и хубави и грозни големи гърди. Имам една приятелка с огромни, които й стигат до пъпа и са със стии, да не мислите, че е много секси?
    Да не говорим, че всеки си има вкус. Едни ще харесат големи,други малки, трети средни.А на някои дори не им пука.

Не се комплексирайте от глупости...не се комплексирайте от модата и от изкуствените чалга певици...не си струва
    Светлина в тунела!
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от urgent
    Най важното е ,което знам от бащата на 1 приятел, когато са си нормални или големи като сложиш химикалка под тях тя да пада(т.е. да са стегнати)
    ostana i da ne padne!!!!!!bahtiiiiii prostotiqta!!!ve4e vijdam kak nqkoi idva da mi slaga himikal pod cicite!!!!!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от marina star
    Цитирай Първоначално написано от urgent
    ostana i da ne padne!!!!!!bahtiiiiii prostotiqta!!!ve4e vijdam kak nqkoi idva da mi slaga himikal pod cicite!!!!!
    Ама е АДСКИ ПРАВ няма съмнение
    Звучи просоттия ама е голям критерий!

п.п. о повярвай ми.. като минеш 20-25 год. възраст и родиш ще стои химикалката по тях не ами....

zavisi koi kakvo razbira pod malki,sredni i golemi gardi! az sam visoki4ka i mn slaba ,no za msetka na tova busta mi dosta golqm! vsi4ki maje se pobarkvat kato me vidqt s malko po-vtalena bluzka! taka 4e ne iskam da vijdam majki komentari ot sorta"haresvam sredni" ili "ne si padam po-golemi"! pone mene i dr momi4eta,koito sa po-nadareni go znaem!VIE NE OBI4ATE MALKI GARDI, a obi4ate da grebete s palni 6epi!!! :P :P
    SEX is like NOKIA-connecting people,like Nike-just do it,like PEPSI-ask for more,like SAMSUNG-everyone is invitet, and like me - too good to be true!!!

Аз гласувах за големи, незнам защо но под малки си представям....малки...

Абе важното е дали и седят или не и седят.Не може на една 50 килограмова да и сложиш един голям чифт гърди,както не може и леко пълното мдевойче да е без хич.То просто не върви,трябва да си има форма която да пасва на съответните гърди
    Знам и мога!

Че 50 килограмова да не е малка бее?

А според теб колко е ,,малка"?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си