- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- гнус ли ви е?
Ами не ме е, но след като съм му правила и тръгне да ме целува подсещам другарчета какво съм правила, но до сега не е имало проблем....
[img][/img]
нито мен нито него ни е ''гнус''(тази думи звучи доста противно ..) няма от какво
.....Love You Forever..........
Мене не ме е гнус да я целувам обаче имам една приятелка която прави свирки с кондоми и за тва си ги копува с различни аромати явно нея я е гнус от самия кур щото тя се праска и свирки прай с кондом бахти злето![]()
![]()
![]()
![]()
Нека обсъдим от какво може да те е гнус:
1. Аз ако свърша в устата на приятелката ми единствения човек който може да го е гнус е самата нея, ако просто е такъв тип човек.
2. Ако не е такъв човек и няма нищо против да го направя, аз няма да имам нищо против да се целувам с нея.Щото кфо се получава тя не я е гнус от мене а мене си ме е гнус от мене
малко тъпу. (То по тази логика мене трябва да ме е гнус да пия от моята чаша а нея не
![]()
![]()
същата работа)
3. Когато го направя това всичкото и се целувам с нея аз не си мисля за това че съм свършил в нея, а за сладоста на целуфката.![]()
![]()
![]()
Поради технически причини потребителът не го ебе ...
Po princip ne , no...naskoro si pripomnih edna seriq na Seksyt i gradyt i tam s Miranda stavaha podobni raboti , no kato se ima v predvid kolko preuvelichavat neshtata v toq serial edva li nqkoi myj bi se izlojil taka.Inache v takava situaciq i men bi me bilo gnus
Truth is only skin deep
Sled analna e po qko :P
E, има мъже , които ги е гнус от спермата ИМ!!!Първоначално написано от amatorium
Не знам защо е този феномен , но има.
Не ми върти сега теории!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Не ме е гнус.
Какви са тия детски глупости..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Не, разбира се, защо да ме е гнус...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Няма по-възбуждащо нещо от това да усетя вкуса си в устата му.... Мммммммм... The Best...![]()
Men syshto ne me e gnus![]()
DoN`t tRy to fiX me,i`m not broken...!
НЕ
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Не, за Бога...нали си е мойтоПък и той го прави, от какво да ни е гнус ?!
est 4e ne![]()
estestveno 4e ne!!!!!!!!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
мне![]()
Няма проблеми..... само преди това да не съм й свършил в устата![]()
rock more... roll more... fuck more !~!
Естественно,че да.Първоначално написано от cotton candy
Абе гадно е.Помислете реално,оная ви го е лапала и после ще ходите да се целувате.....гнусно е
![]()
the cool is here