- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- гнус ли ви е?
не защо да е гнусно![]()
Лапала, ама на тебе ти е лапала...Все пак си е твое, нали? Ако те е гнус от собствения ти х*й, начи си бая зле ...Първоначално написано от Blink182 the real
![]()
![]()
![]()
Не![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
и мен не ме е,но познавам доста хора които ги еПървоначално написано от cotton candy
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
estestveno 4e neeeeee nqma ot kvo![]()
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
Не
Не , кво му е гнусното ???
Ами като не се поддържаш сигурно и теб самия те е гнус да си го пипнеш.Първоначално написано от Blink182 the real
![]()
![]()
![]()
Честно казано въобще не ми е идвало на акъла да ме е гнус...а пък и от какво по-точно може да ме е ?
We are all dead people in vacation, but still we dance
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Хъх, не. Обожавам да го целувам, след като ми е правил френска...и много обичам, когато аз съм му правила, да ме издърпа нагоре и да ме целуне...
И мен не ме е гнус. А пък много ме кефи, аз като й правя френска и по някое време да и пусна един дълбок език в ..... и после веднага да е целуна с езикВ началото се дърпаше, ама вече се кефи
![]()
Не ние гнус и двамата,пак си се целуваме.![]()
kogato dvoikata e vazbudena ne misli koe e gnusno ili ne. Plus tfa az kato pravq frenska lubov i sled tova se celuvam s priatelq si men ne me e gnus nito pak nego,za6toto vse pak tfa si e negovo... az ne si pravq na men frenska lubov.....
plus tfa nqma i kak
![]()
taka mislq az
![]()
Не закво да ме е гнус . Само като погледна гаджето си искам да я целуна а като съм възбуден да не говорим :P . След френска любов и когато и да е обичам да я целувам и тя мен
като ми каже че го е гнус му пускам един език![]()
а иначе мен от мене си не ме е гнус... аз съм си чистичка
![]()
ne.daje e mn qko![]()
![]()
Че, какво му е гнусното...![]()
Освен, ако и двамата не сте някакви нечистоплътни...![]()
не тогажа е наи-яко00о0о0о![]()
мойта не ме и пита ... просто не ме целува след това![]()
Craig David-Walking Away
ne
razbira se 4e ne!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ми не съм пробвала,ама не виждам нищо гнусно![]()