.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 111 от общо 111
    Не,нито нея нито мен ме е гнус, пък и тогава е най-сладко особенно след като аз съм и правил френска и след това и пускам един език
    Ako Nqma Kyde Da Otide6 Ela Na Sebe Si !!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ne ,mnogo yasno

Ina4e malko ne po-temata ,ama toy nikoga ne mi dava6e da g1ltam ,edin p1t go nakarah i samo i samo da me yadosva 15 min. sled tova mi se pravi6e na interesen i kaza ,4e nyamalo sega da me celuva i kogato az se napravih na razs1rdena kaza - "tova li iska6 sega " i taka me celuna ,4e svyat mi se zavi

Няма какво да ме е гнус. АКо става въпрос да ме е гнус заради това, че той ми е правил френска любов, излиза, че ще ме е гнус от самата себе си. Ако говорим, че ще ме е гнус от това,че аз съм му правила и след това го целувам, тогава е още по-безсмислено.

Не ме е гнус

kakvo e frenska liobov?

Едно мое гадже беше се изказало, че "как ще целував момиче, след като ми е правило свирка - все едно сам си свиря". И аз мислено зачеркнах вероятността някога да му правя свирка. Не смятам, че е нормално да те е гнус от собственото ти тяло или това на най-близкия ти човек.

Ne
    ~Remember,remember...25th of November~

Град
    София
    Ами ако ме беше гнус трябваше да спрем да се целуваме преди две години

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    много ясну че не
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си