- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо е тази болка...
Za6to 4ovek trqbva da osuznava kakvo ima kogato go zagubi?Za6to sme suzdadeni taka za6to trqbva da sme podlojeni na toa izpitanie ;(![]()
![]()
7 точка от правилата
moderated by Coki
щото сте се научили да получавате всичко.
ti bez4uvstevn li qvno na teb ne ti se e slu4valo ne ti go i pojelavam i nikga ne sum polu4avala tova koeto iskam nikoga oveka kogoto obi4am ne me e obi4al no prosto ....Първоначално написано от w0sh
Ми не просто w0sh е добре с нервите... и акъла (според мен де)
The Spark
ami mojbi i az sum dobre no prosto na vas ne vi li se e slu4valo ne ne neznam ve4e imam 4uvstvoto 4e vseki se nastroiva taka 4e da ne go boli nqma surde4ni i emocionalni horaПървоначално написано от 5StaR
Защото, когато човек има нещо, той свиква с него и започва да го приема като даденост и чак, когато го загубва оценява това, което е имал...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Ами представи си...,че не съм получавал и съм губил достатъчно неща,за да знам какво е и представи си знам как да го преживявам.Първоначално написано от F@ntom4e
Това,че ти си разглезено хлапе не значи,че всички са такива.
За акъла не знам...Първоначално написано от 5StaR
ами то това се знае още от край време .. винаги е така .. когато си с някой .. не го оценяваш .. и след като го загубиш .. тогава разбираш какво е означавал той за теб
Мисля че wosh до някъде е прав. Ако оценявахме нещата нямаше да се стига до такива ситуации (е не винаги, има и случаи, в които не всичко зависи от нас). И това, че мисли така не значи, 4е е безчувствен. И аз мисля по същия начин.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Защото неможе винаги всичко да е идеално.Ние не живеем в мечтите ,а реалността!Първоначално написано от F@ntom4e
И на мене ми липсва салама дето го изядох сега ама не ви натяквам нали?Първоначално написано от dedencety
Ми 'щото ако всичко беше тей както го искате - нЕмаше да има с какво да пълните форума.
За ТУЙ!
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
haha interesnoПървоначално написано от LadyDi
Добър въпрос . Създадени сме да се учим от грешките си . Следователно , ако един път ни се случи да оценим нещо , чак когато го загубим , следващия път да се научим да ценим и малките неща . Трябва да ценим всичко , което ни се дава . Това изпитание е дадено от Бог , и цели да ни научи да се наслаждаваме на живота !![]()
Според мене, защото не обръщаме внимание на малките детайли а само на големите неща...
Животът е адът описан в Библията!
Да верно "малко" се изхвърлихПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
The Spark
+1Първоначално написано от LadyDi
Кво можем ние да ти помогнем....ех![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Защото, когато имаме нещо при себе си, го приемаме за даденост. После, когато усетим празното място, виждаме, че нещо липсва. И тогава осъзнаваме какво сме имали. Но е късно. И наскоро слушах една песен, в нея се питаше "За кога да пазим обичта?" (е, не е дословно). Тогава просто разбрах, че трябва да се радвам на хората до себе си, да не крия чувствата си към тях, защото си е вярно - какъв е смисълът да пазя любовта си в себе си, ако например утрешния ден няма да има как да я изразя, да покажа какво чувствам на хората, които обичам? И смятам, че много хора трябва да направят равносметка на онова, което имат в живота си и да не гледат на него като даденост.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
suglasna sum sus vsi4ki prosto v tozi moment v koito pusnah temata bqh napraga s gadjeto mi da skusame i pla4eh prosto neznam no nqma takova zna4enie
Надявам се всичко да се е оправило![]()
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Всъщност НЕ. Създадени сме да се УЧИМ.Първоначално написано от Ms.Lonely
Глупавият се учи от грешките си.
Умният се учи от грешките на другите. Той просто знае, че няма да живее достатъчно, за да ги направи всичките сам.
Прави си изводите.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Защото,трябва да загубим любимия човек,за да може после да си го върнем и да разберем,че не можем да живеем в самота и без любов.И най-важното,че не сме се научили още май как да задържим любимите си хора,след като ги губим толкова лесно...![]()
![]()