.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

ПРОБЛЕМ МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ

Zdraveite znachi purvo da se predstavq kazvam se Nikoleta ot Plovdiv i da vi razkaja za moq problem Zapoznah se s mom4e po skype sled tolkova mnogo vreme v 4atene osaznah che ne moga da jiveq bez nego vlubih se v nego kakto nikoga do sega no problema e 4e toi se namira v drug grad i nqma kak da se vidim i dvamata go jelaem i go iskame t opoznah go i go obi4am razbrah vsichko za nego i prosto.. sum ujasno PRISTRASTENA ako na nqkoi mu se e sluchvalo takova ne6to neka spodeli blagodarq predvaritelno

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    И какво се случва ако ти спре нета?
    режеш си вените?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

govorim si po gsm do kato doide (rqdko mi spira interneta) osven tova ne znam zashto no nikoga ne sam use6tala takova ne6to do sega (lubov do takava stepen)

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Помоли вашите да идете на екзкурзия до града му Незнам, не съм попадала в такава ситуация.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Според мен нямате бъдеще освен ако не сте много големи и не се установите примерно в 1 университет.Незнам просто такава ситуация е много гадна

Град
    СОфия
    Незнам какво искам но знам как да го постигна

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    нищо лошо няма тва да ти се случва когато си на хмм ...12-13 аи 14 ...но да си като една позната дето е на 18 и е тоя филм ..чесно ви каам някой харабия вярват ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

tolkova momcheta i az da se vluba v chovek po skype no toi e RAZLICHEN ne moga da go opisha prosto ne znam kakvo da pravq toi sashto e v tova polojenie

mejdu drugoto sega stavam na 16

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Оф скайп далеч не показва истината...
    The Spark

gre6ka 17 nabor 91 sam

6tom sam na takova mennie za nego zna4i go poznavam pove4e ot dobre

moje da vi se struva glupavo prostashko tupo ama....sadba li e kakvo e ne znam

zashto me pita na koko godini sam

Град
    Ha MopeTo (sun)
    аз мислех,че това е вече остаряло,но както и да е.Та ...защо просто тои не си хване автобуса/влака/кола и друго МПС и не дойде до Пловдив...на колко сте години
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Miii otidi v negoviqt grad i sa izpra6tete kato horata

dko be6e tolkova lesno da sam go napravila a za gadjeta ami moga da kaja 4e sam imala dosta obojateli no samo s polovinata ot tqh izlizah (imah vrazka) zashtoto razbrah kakva stoka sa..

ами на мен за малко да ми се случи(да се влюбя по скайп), но в мен са. Гадно е
    ако той е по голям, например 19, може той да дойде, но зависи и къде е.

PДамм... в същото положение съм попадала... Ама като се срещнахме след време се получи мн глупаво... сичко се изпари... едвам говорехме... и двамата мълчахме... абе мн тъпо се получи

Град
    The Sky
    На мен ми се е случвало. Ще ти кажа само, че скайп не е най-правилният начин да опознаеш някой и да решиш, че той е различен. Знам, че звучи сууупер старомодно, но хората не винаги са тези, за които се представят. И не си мислете, че ви давам пример с някой чичко на 40 години, за нещо много по- различно става въпрос... Но както и да е, дори и в този случай всичко да си е добре, няма да стане без да се виждате... Ако той е по-големичък поне да идва по-често.. може и да се получи нещичко...

Голям фен
    Не се филмирай,нито ти го обичаш,нито пък той тебе.Тези интернет "любови" са пълна измислица.От къде си сигурна,че той си няма гадже и си седи самотен и по цяла нощ не спи от мисли по тебе!Мислиш си,че си влюбена в него,защото сте далеч един от друг и го познаваш само във виртуалното пространство.Даже не сте се и срещали!Просто си се привързала към него,но това не е любов.Пишете си по скайп,майтапете се,но не се връзвай,че те обича.

целувате ли се виртуално? и така де по сериозно... за мен вие нямате бъдеще... няма смисъл да продължавате така...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    The Sky
    Абе попринцип може да се получи нещо... Като се виждате веднъж на три месеца, ще си прекарвате яко поне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си