.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Държах се глупаво.

Историята с моята приятелка започна преди 5 месеца някъде. Никога не сме имали кавги или разни караници, просто се радвахме (и радваме) на връзката си постоянно. Тази вечер незнам защо, но се нап равих на идиот. Страшно много я дразнех през цялото време. От начало без да искам, а след това вече започнах умишлено да я дразна с разни приказки. И въпреки ,че знаех ,че я дразна продължавах...незнам защо правя така и друг път съм го правил, явно такъв си ми е характера. Исках да видя докъде мога да стигна...и стигнах далеч. След като се разделихме и звънях няколко пъти ,на които тя не вдигна ,а след това си исключи телефона. Знам ,че е привързана към мен и аз също, но момичето си има принципи (това ми харесва) и явно наистина съм я расърдил малко в повечко...

Незнам кво да и кажа утре и как да управя нещата. Чувствам се малко тъпо, че се държах като идиот... незнам кво да и кажа утре..посъветвайте ме нещо

izvini se iskrenno i i priznai 4e tova si e 4erta ot haraktera ti i se nadqva6 tova de ne ravzli otno6eniqta vi

Извини се на първо място и повече не прави така Вече знаеш до къде можеш да стигнеш
    It always rains the hardest,on the people who deserve the sun..

Град
    Ha MopeTo (sun)
    извини се
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Вземи и едно плюшено зайче, мече или каквото си искаш. Занеси и го до тях изненадай я. Извини й се, прегърни я целуни я. Абе изненадай я някак. Няма как да не я омилостивиш.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Извини се и не прави така вече.

Животът е адът описан в Библията!

Фен
    Град
    Veliko Tarnovo
    mislq che ne zaslujavash tova momi4e shtom mojesh da q gledash v o4ite i da se gavrish.kakvato i 4erta na haraktera da e tova ne e opravdanie...tq ne e dlyjna da go tyrpi.trqbva da si naqsno s tiq fakti za da se otyrsish ot tova povedenie.prosto napravi usiliq da ne e taka,napravi usiliq da q zaslujish!
    Ako se postaraesh dostaty4no tq shte zabeleji povqrvai
    "Be the change you want to see in the world!"Mahatma Ghandi

Еми извини й се, няма да й се извинявам аз. А ако имаш нЕкой лев в излишък земи й купи нещо на момичето, тей ще е по-ефикасно извинението

Дай й нещо и си я гушни

Браво!
    Ти си герой!

Бой,е*ане и никакви пари на ръка!!!
    5 месеца сте се опознавали,трябва да те познава
    Знам и мога!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    извини й се и повече не прави така

seki si ima xarakter i ako tq ne moje da go razbere q zarejiiii
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Shumen
    Emi napishi nqkoi sms v koito se izvinqvash ili kaot se vidite lichno go napravi....Ako iskash i podnesi buket I kaji nai-dobre che poveche nqma dap ravish taka
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ferendzia
    mislq che ne zaslujavash tova momi4e shtom mojesh da q gledash v o4ite i da se gavrish.kakvato i 4erta na haraktera da e tova ne e opravdanie...tq ne e dlyjna da go tyrpi.trqbva da si naqsno s tiq fakti za da se otyrsish ot tova povedenie.prosto napravi usiliq da ne e taka,napravi usiliq da q zaslujish!
    + 1

Цитирай Първоначално написано от ferendzia
    именно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си