.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    az sam v sashtoto polojenie sexa s priqtelq mi ne mi dostavqshe udovolstvie dori i ne svarshvah za razlika ot nego no az si imam prichina mai nz mislq che e zashtoto e mnogo okosmen i ne si gi maha ot dolo zatova reshih da skasam s nego znam che ne e osnovatelna prichina no nemoga prekaleno sam gnusliva !!! nemojeh i da mu kaja che mi prechat za da ne go naranq

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Nikoi ne otricha lubovta. Prosto ako samiqt sex kutsa dori v nachaloto e mnogo kofti i tazi vruzka e kak da go kaja meko i sladko - obrechena.
    Е, не е точно така. Особено, ако сексът куця само в началото. ние с мъжо не можахме първите 3-4 пъти да се напаснем и не беше кой знае какво, ама сега си правим супер секс!

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Nikoi ne otricha lubovta. Prosto ako samiqt sex kutsa dori v nachaloto e mnogo kofti i tazi vruzka e kak da go kaja meko i sladko - obrechena.
    Е, не е точно така. Особено, ако сексът куця само в началото. ние с мъжо не можахме първите 3-4 пъти да се напаснем и не беше кой знае какво, ама сега си правим супер секс!
    Nomera e, che ste si napasnali sexa
    Eating isn't cheating - Arnold

Цитирай Първоначално написано от lwsu
    бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля бла бля .... ВИБРАТОР!!!
    +1

mn kofti she mu stane

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си