.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Секс с девственик?

Здравейте!

Ходя с едно момче което адски много обичам и ценя и усещам че скоро му идва времето и на секса(Аз не сам девствена).Има един проблем -той е девствен и няма никакав опит в секса,а и аз винаги сам го правила с опитни момчета -Може ли някой да ми каже как да се даржа с него когато му дойде времето понеже не искам да вземе да се панира и всичко да се прецака или да кажа или направя нещо нередно,а и искам да може да се наслади на момента. Един вид въпроса ми е какво да правя и какво не?
    Благодаря ви предварително.
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

Просто остави обстоятелствата да ви водят
    Не знам на колко години е това момче ( но и на колкото да е ) той има голямо желание да прави вече секс и както казваш че е собичате- съвсем, но явно просто чака момента в който ти ще бъдеш готова за това, или по точно ще му покажеш, че го желаеш.
    Повярвай ми, момчето може да е девствено, но нищо не му пречи да се представи на ниво, е ако няма някакви причини де -малък пенис, опасения, че ще разтръбиш на всички(ако не се представи както трябва), че в леглото не става за нищо- това са все проблеми при едно девствено момче.Така, че покажиму колко наистина държиш на него и го накараи да се отпусне, пък да става вече каквото ще става.
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    50% oт момчетата се провалят така да се кажа първия път..
    Важното е да го куражиш и да се държиш все едно нищо не е станало,иначе ако почнеш да му се подиграваш и да разказваш на приятелките си (което не вярвам да направиш) рискуваш вече никога да не правип секс с нехо защото само като те види ще си спомня "онази" нощ...
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Re: Секс с девственик?

Като ти имаш повече опит - това е идеално...Ако сама не го смяташ това за недостатък (аз лично не вярвам да е), няма за какв ода се притесняваш - нито как да се държиш, нито какво да правиш - това, че ти ще го научиш си идва с отговорността на 1рвото момиче, но тази отговорност не е толкова сексуална,отколкото ментална...За това просто му покажи "неагресивно"* (*в смисал, не да прекалиш, че да го отчаяш) кое как се прави и го води...
    Stultum est timere quod vitare non potes...

ем той на мен ми има огромно доверие и не веднаж ми е казвал че само на мен от всичките му приятели и близки ми има доверие понеже ме познава мн добре и знае че не сам от хората които ще се подиграват или ще почнат да разгласяват как се е изложил например такаче не смятам че това ще е проблем -а отностно това яе мога да му покажа това ,онува оки няма проблем ма ме е страх случайно да не прекаля и той да се отчая и сдуха.
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

Град
    sofiq o.k
    в доста ло6а ситуация си
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    mi predrazpoloji go e s edna svirka, ddz, ne sym mn opitna, ama sym 4uvala, 4e stava po-dobre, nz uspeh vse pak... pi6i kvo e stanalo posle i kak e minalo
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    ООо трябва много да внимаваш че като се къса мъжкия химен е нещо страшно
    Абе просто го направете .. кво да се обърка .... довери му се .. кажи му той да движи нещата за да ти е весело
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Пробвай отначало с един лек фистинг за да го предразположиш. ако не ти залепи един шамар значи тръгва на добре.

Стига сте й се гаврили на момичето, то иска съвети,а не да ви чете простотиите.

Мила,ти не се притеснявай чак толкова,не показвай че си притеснена дори,защото момчето може да се спече само от това.Бъди самоуверена,поеми нещата в свои ръце/и преносно,и буквално може/. Целувайте се известно време,по-някоето време легнете на леглото,гушни го и продължавай да го целуваш,гали го навсякъде по тялото,бавно,една по една сваляй дрехите му,предполагам и той ще се включи в свалянето на твоите. Щом имаш опит предполагам знаеш как искаш да протече любовната игра-направи го по твой вкус,ако момчето е сравнително неуверено. Като дойде момента да "му отнемеш девствеността" ,увериш ли се,че е достатъчно твърд просто го накарай да легне по гръб,сложи му презерватива и директно го възседни. Ако искате не го правете изведнъж,ние с приятелят ми минахме през доста продължително опознаване на телата ни и месеци на орална любов докато решихме,че се чувстваме готови и искаме да правим секс,още повече че и на двама ни беше за пръв път. Но вече имахме доста познания един за друг,на кого какво му допада и първият път не стана,защото аз малко се стреснах когато той се опита да проникне/бях се навела с гръб към него/ и определено не се чувствах готова,а и той не беше сигурен дали е. но 3 дни по-късно просто стана без всякакви предисловия,разгорещихме се и го направихме.Важното е да го искате и да сте спокойни,всичко останало ще ви дойде отвътре. Дано стане хубаво при вас,успех!
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    oF az kato probvah s devstvenik . . . eeeeee po0e4e ne 6ta 4estno . .. mn. zor vidyah samo az se my4ih i pak ne be6e hubavo daje . . . :# ama 6tom vie se obi4ate smyatam ,4e iska6 na nego da mu e dobre . . . po4ni s oralna lubov i sled tova bydi ti otgore ili pone v na4aloto ,bydi strastna taka 4e da se nasladi na vseki mig i da ne syjalyava ,4e e s teb . . . a sled tova moje i toy da mine malko otgore ,vse pak tryabva da se nau4i . . . a ako svyr6i byrzo ,ne mu pozvolyavay da se sduha. . . .prosto o6te malko laski i go napravete za 2ri pyt i nyama da ima problem ako iskate razbirase de

hottie
    Guest
    Деликатно е ми се струва. Според мен наблегни на самият акт, а не на думите и на прекаления романтизъм.
    МОмчета поправете ме ако не съм права.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Деликатно е ми се струва. Според мен наблегни на самият акт, а не на думите и на прекаления романтизъм.
    МОмчета поправете ме ако не съм права.
    Ти никога не грешиш ...
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Мега фен Аватара на amatorium
    Ami pomagai mu i go vodi. Nqma ot kakvo da se sramuva. Daje bi trqbvalo da se radva, che shte mu pokajesh kakvo ti haresva. S edin kurshum 2 zaeka.
    Eating isn't cheating - Arnold

Да, наистина трябва да си мила и малко по- внимателно, но не бива да му отнемаш и неговите функции. Трябва да го накараш да се почувства като мъж, да вижда, че на теб ти е добре. Мъжкото самочувствие е много лабилна работа и трябва да се подхранва, ако искаш следващия път да не е съвсем сдухан и изнервен.

прай си квот искаш...
    като по опитна може да го понаучиш на това онова

Той ще се наслади ти не му бери грижа
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

be vsi4ko si idva ot samosebesi zashto vsi4ki jeni iskat da pravqt neshto po scenarii

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си