.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София

Случвало ли ви се е да ходите по пижама навън?

.. например в училище или някъде другаде... на място различно от вкъщи и в леглото...

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Мда. Преди мноого години, беше зима, а аз при баба ми и дядо ми, се готвя за даскало... И какво се обличам - не знам... На даскало ми беше топличко, пък като се върнах и като махнах дрехите.. Пижамата ми била отдолу през цялото време.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Да,веднъж прекарах почти цял ден пред нас по-пижама
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Да,случвало ми се е.Аз няк'ва си тръгвам за магазина и си ходя по пижама.хД То беше рано сутрин та никои не видя.

Само веднъж от 5 до пъвия етаж и няколко пъти от 5 до 4.

веднъж ходих до магазина до нас по пижама .. другъде не съм била
    Нямаше логика,беше любов.

Град
    Горна Оряховица
    Единствено да прибирам брат ми пиян от колата на едни приятели, ама беше пред вкъщи и беше 3 часа сутринта.

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Да. Веднъв една приятелка дойде у нас на р.д.-то ми (да ме изненада), но аз още не бях станала, а тока беше спрял и треаше да отида по пижама за да й отвора на входа на блока защото домофона ни работи с ток (събуди ме по тела ). А най-годното е, че спя по потник (добре че никой от входа не ме видя )

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Град
    Шумен
    Ми лятото преди 3-4 години, пред блока на баба ми. Не бях си взела дрехи и не исках да си оцапам тези хубавите с които бях отишла, с заниманията, в които заприличвах на свинче, и цяла седмица излизах по пижама.
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

напоследък често ми се случва оО

на двора,ако се брои

Май не...

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Само по пижама не.. Един следобед вънка беше ледено студено .. сняг..виелица и аз си седях пред компа на топличко, но трябваше да ида до магазина и нахлузих дългото яке,щото не ми се обличаха дрехи и тя не се виждаше почти
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    ами на двора много често ми се случа иии няколко пъти на улицата пред нас най много до края на улицата съм ходила

Само на село като съм ходила до тоалетна късно вечерта, тъй като тоалетната е външна. И веднъж пак там, в 12 часа посреднощ вече си се бях облякла в пижама и излязох да видя другите още ли са навън и те зеха че ме издърпаха на улицата
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Повече от фен Аватара на angel4eto966
    ми да случва се лятото защото имам една пижама с потник и къси гащи и с tweety и двете и не прилича на пижама и съм стояла с него пред блока на село кат съм била даже съм си позволявала да слеза до центъра

Излизала съм да изпращам късни гости до таксито или пък до магазина отгоре с жилетка да речем.. или пък понякога аз спа с анцуг долнище + дълга тениска - и така съм отивала до магазина .. тъй чее.. случвало ми се е!

Мега фен Аватара на iiirish
    бях излазла по пижама пред къщи, тъй като се звънеше на звънеца, а пък аз още не бях се облякла ама аз спя с пижами тип потник и боксерки, и то много много не се забелязва какво е

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Миналата събота се събудих в някакъв апартамент на някакво оргомно легло по собствената си пижама. Станах. Нямаше никой... отидох да се обувам, гледам вместо маратонки - домашните ми чехли, които са 4 номера по-малки от моя По едно време от кухнята излезе някакъв пич, както и да е, обесни ми за какво става въпрос, нямах нищо в мен, нито пари, нито телефон, разбрах,че съм на другия край на града и в тая киша как да тръгна да се прибирам пеша по чехли Звъннах на баща ми да дойде да ме прибере и така :P

Иначе редовно си излизам в махалата с горнището на пижамата.
    Моята приятелка като иска да излезем да се видим за по един фас слагам некви панталони просто, отдолу пижамката и якенцето отгоре и така.
    Само няколко пъти ми се е случвало излезеш на по фас с пижама, пък се озовеш някъде на купон и то кво да правиш, пък с пижамката е супер удобно ижсе чувстваш комфортно

Повече от фен Аватара на stelkastel
    На мен ми се е случвало, но май не беше случайно. Просто много ме мързеше и я оставих, но пък отгоре бях с куп дрехи и не си личеше!
    Но имам една съученичка, която дойде веднъж с пижамата на училище, изкара цял ден с нея и дори се похвали на една от госпожите!

Супер фен Аватара на Shia
    С горницата на една пижама си искарах цял ден като твърдях,че това всъщност е блуза,а не пижама.
    С тениската,с която предимно спя и с панталона,но са все неща дет не пият на поспаланчески.

Град
    Wonderland
    не /освен на двора за минута-две/

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Един път през пролетта бях забравила да си съблека пижамата и обличам дрехите направо върху нея.. и по едно време в даскало се усещам.. ама добре, че никой не разбра. А и 1 път бях минала половината път до даскало с пантофи ( розови, пухени с кученце отпред )
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Мега фен Аватара на xoxi
    Преди две години бяхме класа на зелено училище и една вечер се разхождахме по пижами из целия хотел
    И спря да се върти за миг земята..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си