.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 72

Hybrid View

защо никой не ме иска?

Чудно ми е..как може симпатично,интелигентно и забавно (това не са мои думи,а на околните) момиче да е само?
    никой никога да не е искал да бъде с нея?
    Да са точно 3ма мъжете ,които са й правили какъвто и да е комплимент?
    Не мога да разбера как може всички поне да са се целували,а аз не?
    Как може и най-големите грозотии да са им казвали че са хубави?
    Най-смотаните патки , че са интелигентни?
    И не е като някои - сама си ,щот си отказвала;защото не си търсила..
    ами не,не е така
    и аз вече се чудя как изобщо някой да ме забележи.
    смятам ,че изглеждам добре,нося се нормално..изключително комуникативен човек съм
    дъ?

Re: защо никой не ме иска?

Цитирай Първоначално написано от swiss watch
    Чудно ми е..как може симпатично,интелигентно и забавно (това не са мои думи,а на околните) момиче да е само?
    ами не,не е така
    смятам ,че изглеждам добре,нося се нормално..изключително комуникативен човек съм
    дъ?
    Все едно аз съм я пускала темата...в същото положение съм...но вече взе да ми писва...може би проблема е че не се правиш и не се обличаш като к**ва за това момчетата не те забелязват (в тфа съм се убедила и преубедила,че е така за съжаление)...не мога да изразя колко съм разочарована
    Hold me in your arms and never let me go
    Hold me in your arms cuz I need you so
    I can see it in your eyes there is something
    something you wanna tell me....

ima6 li skype
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате

На колко години си?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от i love you
    ами не,не е така
    дъ?
    Все едно аз съм я пускала темата...в същото положение съм...но вече взе да ми писва...може би проблема е че не се правиш и не се обличаш като к**ва за това момчетата не те забелязват (в тфа съм се убедила и преубедила,че е така за съжаление)...не мога да изразя колко съм разочарована
    и аз сам така, но ТАКЪВ Е ЖИВОТЪТ както обичам да казвам

ДАм,знам,че и ти си като мен,знам,че ме разбираш,
    и аз теб
    но..това..помага ли ни?
    По темата - 17

Честно да ти кажа не мога да дам отговор на въпроса ти ОБАЧЕ бих ти препоръчала (ако може) когато някое момче започне да те ухажва, показва , че те харесва или нещо от сорта не отстъпвай веднага само защото само той те е харесал .........оф ужас, не мога да обяснявам добре .......та, мисълта ми беше просто не се давай на първия срещнат само защото досега никой не ти е правил комлименти или тем подобни
    дам, надявам се ме разбра
    айде успех!!!
    Момиче съм

Мислех, че си по-малка, такива думи са по-типични за туко-що навлезлите в пубертета ...
    Ами какво да ти кажа ... Не губи надежда, знай, че там някъде има момче точно като за теб, с което ще се разбирате и ще изитвате взаимни чувства ... Това, че "плейбойчетата" забиват кухи мацки за по една вечер, не трябва да те притеснява.
    Айде горе главата!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

значи по темата казваш красива....еми дай да видим де и да преценим само така ще може най-точно да помогнем...

Думите ми са такива,защото вече съм отчаяна..
    детс ол..
    и мерси

Фен Аватара на ihopeulikepain
    Град
    ZaraBoy
    Цитирай Първоначално написано от Red_Bull4o
    ima6 li skype
    същото питам и аз .. с леко уточнение, ако си над 92 набор ..

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    и аз съм сам дай да се взимаме иначе от това което казваш че си,просто ми е чудно как си седиш сама

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Да ти кажа повечето свестни и готини хора... хич не им върви в любовта.. Един от най-добрите ми приятели е много готин, сладур е, свестен е.. за пръв път имаше гадже на 17 някъде.., сега също няма богат опит в любовта.. Защо се получава така обаче не зная.. Може би е някакъв закон на Мърфи..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Споко, мила. Все някога ще намериш любовта и за радост ще си си спестила хилядите разочарования, които изпитват тийновете, ходили с нам ти колко души. Може би трябва да промениш напълно кръга си от приятели. Ако тръгнеш с друга компания, ще стане нещо, сигурна съм.

P.S. Защо ТИ не поемеш инициативата и не предложиш на някой сладур запознанство?

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти

ами не,не е така
    дъ?
    Промени нещо в себе си

Да ти кажа повечето свестни и готини хора... хич не им върви в любовта.. Един от най-добрите ми приятели е много готин, сладур е, свестен е.. за пръв път имаше гадже на 17 някъде.., сега също няма богат опит в любовта.. Защо се получава така обаче не зная.. Може би е някакъв закон на Мърфи..

SUGLASNA

Предлагала съм на мн хора запознанство,запознавала съм се
    излизала съм,имам мн приятели момчета..
    не е там проблема..
    а и съм душата на компаниите - хората ме харесват.за приятелка.

Град
    v edno sypersko grad4e
    Цитирай Първоначално написано от laracools

SUGLASNA
    +1
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

hubavite momi4eta po4ti vinagi sa sami za6toto mom4etata gi e sram da im kajat 4uvstvata si 4e mislqt 4e 6te budat otblusnati a te mn se strahuvat ot tova i za tova taka se polu4ava spoko 6te sre6tne6 nqkoi koito 6te ti kazva obi4am te postoqnno i ti 6te go obi4a6 su6to uspeh

Предлагала съм на мн хора запознанство,запознавала съм се
    излизала съм,имам мн приятели момчета..
    не е там проблема..
    а и съм душата на компаниите - хората ме харесват.за приятелка.
    Само запознанства и излизания ли? Защо не играеш хорото докрай, хубаво е, че си отворена и лесно връзваш контакти, но защо тогава се сдухваш? Бъди по-пряка в разговора, ако нещата се развият, целунете се с момчето...

За всеки проблем си има решение. Не позволявай този да те премахва от поста ти на душа на компанията, бъди себе си.

Цитирай Първоначално написано от menta_loverka
    hubavite momi4eta po4ti vinagi sa sami za6toto mom4etata gi e sram da im kajat 4uvstvata si 4e mislqt 4e 6te budat otblusnati a te mn se strahuvat ot tova i za tova taka se polu4ava spoko 6te sre6tne6 nqkoi koito 6te ti kazva obi4am te postoqnno i ti 6te go obi4a6 su6to uspeh
    Хубави момичета има и леки, и трудни.

Винаги съм била пряма , когато съм имала чувства,но никога не са били двупосочни.
    Каквото съм се сещала,съм го пробвала..и вече..не знам къде е проблема.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Защо не търсип отговора вътре в себе си. Според мен проблема е в теб. Щом 17 години никой не те е харесал, въпреки че си търсила може би не си нито толкова красива, нито толкова интелигентна, нито толкова забавна. Може останалите просто да са ти го казвали от съжаление. И все пак: "Всеки влак си има пътници, дори и влакчето на ужасите."

Цитирай Първоначално написано от trittico
    Честно да ти кажа не мога да дам отговор на въпроса ти ОБАЧЕ бих ти препоръчала (ако може) когато някое момче започне да те ухажва, показва , че те харесва или нещо от сорта не отстъпвай веднага само защото само той те е харесал .........оф ужас, не мога да обяснявам добре .......та, мисълта ми беше просто не се давай на първия срещнат само защото досега никой не ти е правил комлименти или тем подобни
    дам, надявам се ме разбра
    айде успех!!!
    Така направих аз Отдавна не бях с момче... падна ми един, хлътнах по него и не след дълго ме отразя като ми каза че не изпитва нищо ... разбрах че си е играл с мен през цялото време!!! Не знаете какво ми беше тогава... сега се посъвземам ама никак не ми лесно... Така че моя съвет е много да внимавате с кого се захващате след дълги дни самота!!!

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Защо не търсип отговора вътре в себе си. Според мен проблема е в теб. Щом 17 години никой не те е харесал, въпреки че си търсила може би не си нито толкова красива, нито толкова интелигентна, нито толкова забавна. Може останалите просто да са ти го казвали от съжаление. И все пак: "Всеки влак си има пътници, дори и влакчето на ужасите."
    Мислила съм го и този вариант..но дори хора,които наистина не ме харесват!! съм доувала какво им е мнението относно мен..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си