- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя ;(
Еми как да ви кажа.,. харесжам едно мом4е от скоро , но .... с него сме приятели...и той ходеше с една моя приятелка....това не е много голям проблем от нейна страна но мен някак си ме притеснява...на4иии как на една на6а об6та приятелка бяхме на рожден ден... иии алаа бала тфа онова музика купон... ии има6е и целувки... но това бе6е декемери месец .,. аз не съм го забравила и той .,. и съм стра6но объркана.,.![]()
![]()
![]()
![]()
.,. не знам какво да правя.,. ПОМО6Т .,.
spodeli mu kakvo 4ustva6![]()
... или изчакай до следващия декември да се поцелувате пакПървоначално написано от night-wish
![]()
До следващия Рожден ден има време ...чакай си до тогава или пък вземи му звънни и го покани на кафе ,ако откаже - майната му ,ако не откаже действай![]()
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
![]()
![]()
![]()
декември уау ...сега кой месец сме?април ... ами мисля че няма смисъл,защото ако имашне нещо-той щеше да ти покаже,освен ако не сте на по12-13-14
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Sedi si bez gaje i si gledai kefa nai dobre![]()
![]()
![]()
![]()
-Icko-
Oтиди и му кажи какво чувстваш.
"Във всеки звяр се крие капка милост.Във мен я няма-значи звяр не сам"
Честно казано,не разбра какъв ти е проблемаАйде като задавате въпроси,ги формулирвайте малко,моля
![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Ако човекът е ясновидец не му признавай за чувствата си, ама мисля, че не е...![]()
+1Първоначално написано от icheto
![]()
Ще пораснеш още малко и ще разбереш, че отговор се получава, когато се зададе въпрос.Първоначално написано от des1t000
Никой от форума не може да ти каже дали тоя момък иска да е с тебе. Пък тебе те е срам да питаш. Еми...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
еми чакай още половин година за другия рожден денеми кажи му... по скайп или по добре лично, срещнете се... де да знам, измисли го... използвай въображението си
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Като за начало си оправи правописаПървоначално написано от des1t000
А за другото ми .... прави това ,което те прави щастлива.
![]()
Хм има абсолютно същата тема, но с различно заглавие, май и с различен автор... Както и да е... Еми говори с него бе момиче, не сме врачки.
Животът е адът описан в Библията!