MOJE LI NQKOI DA MI POMOGNE S VIZITNA KARTI4KA NA Ca(OH)2_______________ PLS________POMOGNETE I PREDSTAVA SI NQMAM KAK SE PRAVI, A MI E ZA UTRE I TO 1VI 4AS________PLS_PLS_PLS
................................10X...PREDVARITELN O..........................................
Голям размер на картинката! /machoka/
интересна работа визитна картичка на вещество![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
miiiiiiiiii i az se za4udih no........ imam li zibor??????? tr da pi6a
PLS POMOGNETE
за кой клас е тва?За пръв път чувам нещо подобно...![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
ami ot meteriala za 7mi klas
INFO-----------------> v uslovieto pi6e 4e tr da se zapi6e nai-sa6testvenoto ot svoistvata im.
-----------------Ako nqkoi moje da pomogne pls-----------------
--------------vsi4ko 6te mi e ot pomo6t----------------
а от кои град си и мога да ти помогна сериозно тва мога да знам даскал некой![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
opisah ti vsi4ko ot -do v li4no saob6tenie
Да си се замисляла да погледнеш учебника. 7-ми клас съм и това не сме го вземали (по-назад сме заради стачките ) ама ако прочета 1 път урока ще ти го направя. То по лесно о0о0 спешно искам на готово
..физични свойства изреждаш, след това химични и с форули изразяваш връзките които могат да се получат ако се извърши процеса хидролиза примерно или всеки друг... Това си мисля че трябва да направиш
The Spark
izpolzvai mendeleevata tablica koqto ti e na kkoricata na u4ebnika ot tam 6te vidish imeto ,masata i nomera v tablicata posle ot uroka ti 6te namerish temperatura na kipene i gorene ne6to takova besheПървоначално написано от sweet_baby_cool
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
От таблицата можеш да извадиш хиледи неща...Първоначално написано от justme__
Периоди, група,електронен слой, самите слоеве и още и още...
Ама това е за самите елементи, не за съединенията им :Р
az sum pravila takiva vizitki v sedmi klas i gore dolu znam za kakvo stava vupros ina4e za elektri4niqt sloi i tezi ne6ta edvali sagi vzeli o6teПървоначално написано от Majestic12
gospojite iskat na teq tablici da se napi6at nai vajnite ne6ta za HE do kolko pomnq![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Първоначално написано от skatemore
E da mn qsno 4e v u4ebnika 6te go pi6e. No za 1vi pat pravim takiva vizitkii nikoi ne ni obqsni kak stava tazi rabota sas saedinenie. To za elementite e lesno.Първоначално написано от CocainCocktail