.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Град
    Where streets have no name

Случвало ли ви е се....

несъзнателно да луднете по някоя песен чиито изпълнители дори не харесвате или харесвате. Аз например сега не мога да спра да си тананикам песничката на Мадона,Тимбърлейк и Тимбаланд. Влудява ме,но не мога да спра с това тик-так...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Според мен всеки е имал подобни моменти, в които яко се е зарибявал по дадена песен.В такъв случая самият изпълнител не е толкова важен, защото ти само слушаш песента му, без да гледаш клипа и просто ти харесва, това което чуваш, а не което виждаш и така.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    slu4valo mi se e i napravo mi se iska da se samonakaja kato zapo4na da si tananikam nqkoq pesen,koqto vsu6tnost ne moga da ponasqm!!! Mn e dosadno i gadno!

И аз съм го изпитвал това гадно чувство.
    "Във всеки звяр се крие капка милост.Във мен я няма-значи звяр не сам"

Случвало ми се,даже псотоянно ми се случва с изпълнители,които харесвам и даже такива,които не харесвам.

Оооо аз съм си удряла шамари дори, защото ми е в главата някоя песен която примерно не мога да търпя...

песента сатисфактион
    lonely walker... Лицааааааа..

Град
    Мездра
    Цитирай Първоначално написано от music_soul
    Оооо аз съм си удряла шамари дори, защото ми е в главата някоя песен която примерно не мога да търпя...

Град
    Лондон
    I na men mi se e slu4valo, ujasno e kato nemoje6 da sp[re6 da si qq tananika6 ili slu6a6... No taka barzo mi pisva. Nai lo6oto e kogato na nqkoi priqtel mu haresva nqkoq pesen i samo neq si pee ili slu6a a az ne q ponasqm...ei idvalo mi e da im zabiq edin
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Да случвало ми се е. И то на всичкото отгоре не само, че песента може да не ме кефи, но и да е леко тъпичка
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

ole ujas naistina mn e gadno i v momenta v koito se opitvam da zapeq dr prosto nemoga vle4e me kam predi6nata!

Цитирай Първоначално написано от Tasto
    песента сатисфактион
    И аз бях така още като излезе... И после взех да я харесвам...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Аз по цял ден си пея нещо.Даже на сън ми се е случвало да си пея песен хаха .Като счупена грамофонна плоча съм,каквото съм чула последно това си и пея хихи.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    ... Some happy place ...
    Slau4valo mi se e mnogo puti i v momenta mi se slu4va .. ot tri dena ciklq na 1 pesen .. na ipod-a si slu6am samo neq i ni6to drugo
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Град
    Where streets have no name
    Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    Аз по цял ден си пея нещо.Даже на сън ми се е случвало да си пея песен хаха .Като счупена грамофонна плоча съм,каквото съм чула последно това си и пея хихи.
    Ооо,аз веднъж се събудих от граченето си:"Дялкам бяло,дялкам бяло за щяло и нещяло,тока в дясно,тока в ляво,здраво дялкам бяло..."

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    Ооо,аз веднъж се събудих от граченето си:"Дялкам бяло,дялкам бяло за щяло и нещяло,тока в дясно,тока в ляво,здраво дялкам бяло..."

"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    40 Miles from the Sun
    Аз като почна да си пея някаква брутална чалга или песни на "идоли" като Пусикат Долс и Риана, ми идва да се гръмна. о_O

Супер фен
    Град
    Варна
    Мне, мисля че не ми се е случвало за съжаление
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Случвало ми се е, чак се изнервям.

Животът е адът описан в Библията!

Ooo ejednevno mi se slychva no tova ne te pravi takyv kakyvto ne si..primerno ako si metyl da se prevyrnesh v chalgar ili neshto ot sorta..stiga da e samo vremenno systoqnie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си