- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Случвало ли ви е се....
несъзнателно да луднете по някоя песен чиито изпълнители дори не харесвате или харесвате. Аз например сега не мога да спра да си тананикам песничката на Мадона,Тимбърлейк и Тимбаланд. Влудява ме,но не мога да спра с това тик-так...![]()
Според мен всеки е имал подобни моменти, в които яко се е зарибявал по дадена песен.В такъв случая самият изпълнител не е толкова важен, защото ти само слушаш песента му, без да гледаш клипа и просто ти харесва, това което чуваш, а не което виждаш и така.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
slu4valo mi se e i napravo mi se iska da se samonakaja kato zapo4na da si tananikam nqkoq pesen,koqto vsu6tnost ne moga da ponasqm!!! Mn e dosadno i gadno!![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
И аз съм го изпитвал това гадно чувство.![]()
"Във всеки звяр се крие капка милост.Във мен я няма-значи звяр не сам"
Случвало ми се,даже псотоянно ми се случва с изпълнители,които харесвам и даже такива,които не харесвам.
Оооо аз съм си удряла шамари дори, защото ми е в главата някоя песен която примерно не мога да търпя...![]()
![]()
Първоначално написано от music_soul
![]()
![]()
![]()
I na men mi se e slu4valo, ujasno e kato nemoje6 da sp[re6 da si qq tananika6 ili slu6a6... No taka barzo mi pisva. Nai lo6oto e kogato na nqkoi priqtel mu haresva nqkoq pesen i samo neq si pee ili slu6a a az ne q ponasqm...ei idvalo mi e da im zabiq edin![]()
![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Да случвало ми се е. И то на всичкото отгоре не само, че песента може да не ме кефи, но и да е леко тъпичка![]()
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
ole ujas naistina mn e gadno i v momenta v koito se opitvam da zapeq dr prosto nemoga vle4e me kam predi6nata!
И аз бях така още като излезе...Първоначално написано от Tasto
И после взех да я харесвам...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аз по цял ден си пея нещо.Даже на сън ми се е случвало да си пея песен хаха.Като счупена грамофонна плоча съм,каквото съм чула последно това си и пея хихи.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Slau4valo mi se e mnogo puti i v momenta mi se slu4va .. ot tri dena ciklq na 1 pesen .. na ipod-a si slu6am samo neq i ni6to drugo![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Ооо,аз веднъж се събудих от граченето си:"Дялкам бяло,дялкам бяло за щяло и нещяло,тока в дясно,тока в ляво,здраво дялкам бяло..."Първоначално написано от lonely in my live
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от shmurkam
![]()
![]()
![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Аз като почна да си пея някаква брутална чалга или песни на "идоли" като Пусикат Долс и Риана, ми идва да се гръмна. о_O
Мне, мисля че не ми се е случвало за съжаление![]()
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Случвало ми се е, чак се изнервям.
Животът е адът описан в Библията!
Ooo ejednevno mi se slychva no tova ne te pravi takyv kakyvto ne si..primerno ako si metyl da se prevyrnesh v chalgar ili neshto ot sorta..stiga da e samo vremenno systoqnie