- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- незнам защо винаги се получава така
p1rvo se izvinqvam za latinicata...
kolega i az s1m s1shtiq...qvno momichetata ne zaslujavat takova otnoshenie veche...kakto 1 priqtel beshe kazal "trqbva da gi t1pchesh i da gi karash da tichat sled tebe, inache nqma kak..." i kolkoto i da ne mi se iska da e vqrno mai si e taka![]()
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
пичага ше ти кажа 1 нещо - тряада възбудиш 1 мацка, освен че се държиш мило с нея и я цениш като личност. може пък тук да ти е грешчицатаПървоначално написано от ivakavlad
![]()
можеби да можеби не незнам то честно казано вече нищо незнамПървоначално написано от miteto
![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
...
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Bravo pi4 to4no takaПървоначално написано от ivakavlad
Bude sebe si ne se pravi na ne6to,koeto ne si samo za da vpe4atli6 nqkoi... za vseki vlak si ima putnici ne se ot4aivai
Spored men kato izklu4im liglite,naduvalkite i kurvite,normalnite momi4eta harevat mom4eta kato teb
Vse pak koi li bi bqgal ot nejnost i dobrota..
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
така е но за жалост нормалните момичета са на исчезване както и свестните момчетаПървоначално написано от sladkъ_mackъ
Da , no sred papla4ta vse 6te iznikne nqkoe milo momi4e,koeto da oceni 6to za 4ovek si i da te obi4a takuv! Az li4no ovajavam i haresvam hora kato teb i bih se vlubila v takova mom4eUspeh
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
надявам се на това от години както казват надеждата умира последна мерсиПървоначално написано от sladkъ_mackъ
![]()
Ми явно си свясно момче и момичетата неискат да те загубят заради едното мляскане и т.н. Понякога и такива ситуации ги има ,но рано или късно ще си намериш мацката ,с която да се обичате и наистина да и сваляш звезди![]()
явно имаш грешен подход..
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
Според мен момичетата не търсят толкова голямо внимание.Може би вече в брака...но това е мн далече.Трябва малко,но с граници да я пренебрегнеш и тя ще те възприеме по друг начин.Ще те търси и ще иска да е с тебе...Но все пак трябва по някакъв начин да изтъкнеш мъжкото си достойство,за да не те възприема тя като брат или приятел. :-D
Първоначално написано от ivakavlad
Тогава ми обясни как онези въпроси могат да се тълкуват по друг начин.
Да, проклятието на най-добрия приятелАко харесваш някое момиче - показвай и го! Не само като изслушваш проблемите и и т.н., а като и правиш намеци за нещо повече. Момичето трябва да има правилна представа какво очакваш от нея, за да те приема адекватно.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
spored men prosto ne si nameril pravilniq 4ovek,ili puk tozi 4ovek o6te ne e osuznal 4e i toi izpitva su6tite 4uvstva,ne se promenqai,momi4etata haresvat mom4eta koito se durjat dobre kum tqh ;],spored men 6te nameri6 nqkoi koito da oceni tova i naistina da se vlubi v teb
uspeh![]()
грешен подход според мен![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Точно тва ми направи впечатление ... ок извинявай в такъв случай ;]Първоначално написано от ivakavlad
До преди една седмица бях по същият начин.Постоянно :Първоначално написано от ivakavlad
-Искам да си останем само фреднове.
или Пък:
-Аз те чувствам сако като приятел!
О боже тва го мразя.Не можете ли да режете с нещо по добро...Щото много от фредновете ми дето са ги рязали и като такива не са ги чувствали....
Преди седмица срещнах момичето което ме обича и аз я обичам .
Спокойно и ти ще я срещнеш!!Успех!
--------------------------------------------------------
благодаря на всички за подкрепата определено съм по добре
а междодругото AFT не ми харесва начинът по които е зададен просто а и в всички има много лигни и мисля да спрем да спорим защото нито ти ще отстъпиш нито аз и може да спорим сума време