.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Криви крака

Здравейте на 20 години съм. Имам криви крака и воубще не се чувствам комфортно и е много неприятно. Искам да попитам дали има начин да отстраня този мой дефект, и ако има как? Какво ще ми струва? Към кого да се обърна става въпрос за спецялист към когото направо да си реша проблема а не да ходя по болници и от там да ме препращат някаде си. На колко % е сигорно, че ще се получи без да има някакви проблеми и т.н. воубще всичко свързано с това ме интересува. Благодаря ви предварително!

Град
    Русе
    не може нищо да се направи...природа.просто скривай този твой дефект не носи поли
    ...

Град
    sofiq o.k
    освен по опедативен път няма друг на4и6 6те си седи6 с криви крака
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Не съм чувала това да може да се премахне. Такава ти е структурата, ще си живееш така. Има начини да се прикрие, трябва да си избираш внимателно дрехите и тн. Всички си имаме по някой дефект. На мен са ми прави и дълги краката, но пък си имам паласки независимо колко кг съм. Природа

Супер фен
    Град
    Панацея
    може бе- режат ти ги и ти слагат нови- избираш си по каталог
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

а ако кача повече килограми в краката ще се скрие ли проблема?

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от Vasilchy
    а ако кача повече килограми в краката ще се скрие ли проблема?
    edva li usven ako ne tejat po 50kg tugava nqma da se vijda mn defekta
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Мисля , че не може да се оправят , не носи къси поли и мисля , че няма да се забелязва.Все пак УСПЕХ

Kato gledam na kakvo e sposobna dneshnata medicina, pochti ne se i sumnqvam , che e napulno vuzmogno, to udulgavane pravqt, liposukcii i kakvo li ne, rinoplastikata mai beshe za korigirane na nosa.. Ne vigdam zashto krakata trqbva da sa problem, no ako nqkude mogat da go napravqt i to dobre, sus sigurnost nqma da e v BG i shte vzemat dosta pari.. No spored men ne e chak takuv problem tova.. kakvo kato sa ti krivi krakata, ako sa hubavi , pak mogesh da gi pokazvash. Ne se pritesnqvai tolkova, prevurni defekta v efekt, a ako te pritesnqva ne nosi poli, kakto kazaha, no mislq, che nqma nugda da go priemash taka. Haresvai se takava, kakvato si, ima mn po - kofti neshta.
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Цитирай Първоначално написано от comics
    може бе- режат ти ги и ти слагат нови- избираш си по каталог

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си