.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Шум в ухото

Здравейте! В лявото ухо преди около месец се появи шум-нещо подобно като това да допреш рапан и да чуеш морето.Реших преди една седмица да отида на ушен лекар.Направи ми няколко промивки,изписа ми капки за нос и каза,че до 2 дена шумът 100 % ще изчезне.Но уви,чакам ли,чакам и нищо.Много е побъркващо нон-стоп да усещаш бучене в ухото си.Знам,че щом лекарката не е могла,едва ли вие ще ми помогнете.Но все пак искам да разбера някой от Вас имал ли /има ли в момента моят проблем и ако евентуално е успял ли е да го махне,ако е имал.
    Благодаря предварително и се извинявам,че публикувам глупости.Все на мен ми има нещо,това си е традиция

Град
    Добрич :o)
    Капки за нос!?!?!?;] Да,имах такъв проблем,но и с двете уши.Освен шум имаше и болка..Отидох,прегледаха ме и ми изписаха капки за уши.След няколко дни всичко си беше ок ама от тогава мн си ги пазя А защо не отидеш пак на преглед но при друг лекар..знам ли

мисля, че помагаще сок от праз..може би се слага по същия начин като капките за уши

Град
    ... Some happy place ...
    Pri men takuv 6um se poqvqva mn rqdko i zatova ne sum hodila na lekar .... sry
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Преди две години и на мен ми се появи такъв шум и в двете уши и ми изписаха хапчетата Betaserc + ginko biloba 100mg
    след това изпих още сумати и хапчета, правиха ми вливания и оправия от това нещо така и не видях!
    и още и ходя с бучащи уши, но като че ли се свиква. Дискотеките са сведени до минимум и всякакви шумотевици, защото те водят до понижаването на слуха!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    po rano i az imax .. ama ot samo sebe si iz4ezna
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си