- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Коледна елха":))

Уплаши се от конкуренцията а?!Първоначално написано от PiruBloodz
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Нали се сещаш че там си на моя територия!?!?Първоначално написано от PiruBloodz
Сигурен ли си че искаш да го направиш за една лейди?!?!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
отивай да си ядеш пясъка и мълчиПървоначално написано от InitialD
Нещо почнахме да се палим ...Първоначално написано от PiruBloodz
hardball каня те в моята вила в приказните хълмове над красивият Бейрут ... после на разходка в долината Бека а накрая на ски в Маунт Лебанон!![]()
ех, ех, колко си малоумен само..Първоначално написано от InitialD
айде супер алЕкс, лека![]()
![]()
Тая вечер к'во ви стана на всичките и аз не знам![]()
Аз и аз си лягам, хаха :Д
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Бате ти не разбра за какво говоря ама аз съм малоумен аххаахПървоначално написано от PiruBloodz
лека ти мазнюго!
анална атака върху рейнджърите
няма да издържат на натиска
на Волтрон![]()
Моля ?!
Защо никой не споменава "Малчовците", бе? Не ви ли е срам?![]()
^ http://vbox7.com/play:3179d3f2много са готини. : )
даваха го и беше супер якото и то ^^
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
е, то и аз... :Д
като го даваха беше може би '97 - '98 година, не съм сигурен..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Малчовците, даааа! Имаше и Светулковците и още някакви най- различни, все по нова тв :Р
-I dont sympathize
Please open your eyes!
аз помня, че по нова даваха Чип и Дел(дано не съм го объркал) и некви цветни мечкиПървоначално написано от hardball
![]()
Това беше по канал 1.
По канал 1 имаше и "часът на Дисни" всеки петък, лелеле как съм го чакала!
-I dont sympathize
Please open your eyes!
канал 1 никога не съм гледалПървоначално написано от hardball
![]()
там по едно време ги даваха най-яките детски...ама всичко преебаха...Първоначално написано от PiruBloodz
we give it all.
За велики ли се мислите, като ми наспамихте темата?
Копеленца тъпи![]()