.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Удър в слабините

Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете , днеска играхме футбол с едни приятели и по случайност ме ритнаха в слабините (преди 4 часа) в началото се сгърчих от болка но ми отмина и от тогава ме боли срашно много корема - според вас има ли някакъв проблем или ще ми мине че за подобно нещо се притеснявам.

am i mene mnogo puti sa me ridali udrqli s topka s jumruk ama minava ako te boli i utre ve4e otidi na lekar nema nishto sramno az sam hodil

Град
    по света и унас после БТВ новините
    Най много да ти направят една малка операцийка, но ти ще преживееш. Операцията е около 20 мин и вечерта същия ден ще можеш да ходиш и до седмица-две-три ще се върнеш във форма

Мега фен Аватара на amatorium
    Nai-veroqtno shte ti mine. Vuzmojno e obache da se poluchi usukvane na kanalite i moje da dovede dori do smurt tova, no kato cqlo e malko veroqtno. I pomnete edno staro mujko: NIKOGA ne udrqite nqkoi v topkite umishleno! Ako nqkoi go napravi si prosi ubiistvo! I osobeno kum momichetata: Nikoga ne udrqite momche tam, ako ne iskate da izmetat ot boi ulitsata s vas.
    Eating isn't cheating - Arnold

neiskam da te plsaha na edin priqtel patuvashe sus korbi i edno korabno vaje go odari v slabinite i sled 2 meseca se poburka a sled oshte 1 umrq ot nqkva bolest v mozaka koqto e bila pre4inena ot tozi udar
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Guest

Град
    Ha MopeTo (sun)
    ух ама и вие смърт бла бла.ако продължава да те боли-иди на лекар,няма нищо срамно!а пък и даже да спре да те боли,можеш да си направиш профилактичен преглед
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Абе да отида на преглед няма да е проблем до сега съм ходил ... пъти
    въпроса дали може да е нещо сериозно - почва да ме отболява като седа на едно място и като стана да ходя пак почва да ме боли

Guest
    Цитирай Първоначално написано от niggadick
    Абе да отида на преглед няма да е проблем до сега съм ходил ... пъти
    въпроса дали може да е нещо сериозно - почва да ме отболява като седа на едно място и като стана да ходя пак почва да ме боли
    Ni6to ti nqma nai-lo6oto e da ne moje6 da ima6 deca ! Togava si go odreji i stani monah-budist i trenirai boini izkustva !

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Най-вероятно са ти натикали топките в корема. Иди да ти ги извадят
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

леле вие сте ебати идиотите .......момчето пита нещо сериозно вие го зехте на ебавка....ебати тъпите хора..
    а иначе по вупроса мисля че ако наистина не те отболи отиди на лекар...но може би ще си мине и само
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от rubi
    леле вие сте ебати идиотите .......момчето пита нещо сериозно вие го зехте на ебавка....ебати тъпите хора..
    а иначе по вупроса мисля че ако наистина не те отболи отиди на лекар...но може би ще си мине и само
    Благодарим.

Ние сме идиотите, но не нас са ритнали в ташаците преди 4 часа, не нас ни боли корема (уж от това) и не ние висим да пишем във форума, вместо да идем в Бърза Помощ.

А то може и да си мине и само. Ама да не се окаже после, че цял живот ще стреля с халосни патрони

Ама иначе сме идиоти, да
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    на мен са ми влизали с бутнокни със шпагат в топките...направо умрЕх тогава...ама съм жив и ми става все още (а съм на 67 )

Ами, ние няма как да знаем... може да е нищо, може и да е лошо. Ако до няколко дни не мине, по-добре се консултирай с лекар. Но не отлагай, защото може да се окаже сериозно. И все пак имай предвид, че подобни удари си болят по принцип.

Ако искаш хвърли един поглед тук -> http://www.puls.bg/ има обяснения за доста видове здравни проблеми, може и да намериш нещо полезно.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Bratle hodi na lekar nesi gubi vremeto po forumi !!!
    Go HarD, Or Go HOME ! ! !

Град
    Асеновград, България
    Здравей!
    Съветвам те да отидеш на лекар. Не се знае какво може да е. Обикновено при подобен удар, болката би трябвало да отмине до полвин час. 4 часа е твърде много време и не ми изглежда нормално.
    Успех и дано няма усложнения!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Бегай при некой лекар, щото може да е сериозно

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Nai-veroqtno shte ti mine. Vuzmojno e obache da se poluchi usukvane na kanalite i moje da dovede dori do smurt tova, no kato cqlo e malko veroqtno. I pomnete edno staro mujko: NIKOGA ne udrqite nqkoi v topkite umishleno! Ako nqkoi go napravi si prosi ubiistvo! I osobeno kum momichetata: Nikoga ne udrqite momche tam, ako ne iskate da izmetat ot boi ulitsata s vas.
    ... bojee teq ot moq klas katy me qdosat tam gi ritam i posle ni6toooo
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Бургас
    АКО НЕ ТИ МИНЕ ДО 1 ДЕН ОТИВАЙ НА ЛЕКАР !!! ПО ПРИНЦИП МИНАВА, ЗНАМ ГО ОТ ЛИЧЕН ОПИТ
    Който се чупи от колектива,колектива му го начу*ва колективно.

98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

q[^_^]p ---> Listen House Music

И аз като тебе бях

И мене са ме удряли и не веднъж и всеки път 1 и също! Супер мега много те боли корема с часове даже и дни! Мисля, че чакането му е майката!
    Дръж се така с хората около теб, както искаш те да се държът с теб!

Отговор.

Laughing Razz Laughing Razz Laughing ... bojee teq ot moq klas katy me qdosat tam gi ritam Very Happy Very Happy Very Happy i posle ni6toooo Very Happy Cool Cool Cool Cool
    Ми те тея от твоя клас да не са си оставили тестисите някъде?! (или имат каски?!)
    Дръж се така с хората около теб, както искаш те да се държът с теб!

еми и аз така си го премазах жеднъж докато фрийрънвах...
    И после боклата се качи на корема ми,и ме боля цяла вечер...същото като при теб...
    но ми мина....но ако смяташ , че са те ритнали много силно ходи на лекар , и друг път гледаи повече да се пазиш , че хич не е шега работа

Половият огран ти е влязъл в корема това е

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: И аз като тебе бях

Цитирай Първоначално написано от RUSNAKABG
    И мене са ме удряли и не веднъж и всеки път 1 и също! Супер мега много те боли корема с часове даже и дни! Мисля, че чакането му е майката!
    И мен така,веднъж ме събориха така на спаринг...
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    ako momi4e me udari v slabinite shte sujalqva shtoto ti plesne shamar,ok no udar v topkite ne e shega rabota
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си