- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Удър в слабините
Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете , днеска играхме футбол с едни приятели и по случайност ме ритнаха в слабините (преди 4 часа) в началото се сгърчих от болка но ми отмина и от тогава ме боли срашно много корема - според вас има ли някакъв проблем или ще ми мине че за подобно нещо се притеснявам.
am i mene mnogo puti sa me ridali udrqli s topka s jumrukama minava ako te boli i utre ve4e otidi na lekar nema nishto sramno az sam hodil
Най много да ти направят една малка операцийка, но ти ще преживееш. Операцията е около 20 мин и вечерта същия ден ще можеш да ходиш и до седмица-две-три ще се върнеш във форма
Nai-veroqtno shte ti mine. Vuzmojno e obache da se poluchi usukvane na kanalite i moje da dovede dori do smurt tova, no kato cqlo e malko veroqtno. I pomnete edno staro mujko: NIKOGA ne udrqite nqkoi v topkite umishleno! Ako nqkoi go napravi si prosi ubiistvo! I osobeno kum momichetata: Nikoga ne udrqite momche tam, ako ne iskate da izmetat ot boi ulitsata s vas.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
neiskam da te plsaha na edin priqtel patuvashe sus korbi i edno korabno vaje go odari v slabinite i sled 2 meseca se poburka a sled oshte 1 umrq ot nqkva bolest v mozaka koqto e bila pre4inena ot tozi udar
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
http://zazz.bg/play:4ea9577f gledai tova !
ух ама и вие смърт бла бла.ако продължава да те боли-иди на лекар,няма нищо срамно!а пък и даже да спре да те боли,можеш да си направиш профилактичен преглед
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Абе да отида на преглед няма да е проблем до сега съм ходил ... пъти
въпроса дали може да е нещо сериозно - почва да ме отболява като седа на едно място и като стана да ходя пак почва да ме боли
Ni6to ti nqma nai-lo6oto e da ne moje6 da ima6 deca ! Togava si go odreji i stani monah-budist i trenirai boini izkustva !Първоначално написано от niggadick
Най-вероятно са ти натикали топките в корема. Иди да ти ги извадят![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
леле вие сте ебати идиотите .......момчето пита нещо сериозно вие го зехте на ебавка....ебати тъпите хора..
а иначе по вупроса мисля че ако наистина не те отболи отиди на лекар...но може би ще си мине и само![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Благодарим.Първоначално написано от rubi
Ние сме идиотите, но не нас са ритнали в ташаците преди 4 часа, не нас ни боли корема (уж от това) и не ние висим да пишем във форума, вместо да идем в Бърза Помощ.
А то може и да си мине и само. Ама да не се окаже после, че цял живот ще стреля с халосни патрони
Ама иначе сме идиоти, да![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
на мен са ми влизали с бутнокни със шпагат в топките...направо умрЕх тогава...ама съм жив и ми става все още (а съм на 67)
Ами, ние няма как да знаем... може да е нищо, може и да е лошо. Ако до няколко дни не мине, по-добре се консултирай с лекар. Но не отлагай, защото може да се окаже сериозно. И все пак имай предвид, че подобни удари си болят по принцип.
Ако искаш хвърли един поглед тук -> http://www.puls.bg/ има обяснения за доста видове здравни проблеми, може и да намериш нещо полезно.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Bratle hodi na lekar nesi gubi vremeto po forumi !!!
Go HarD, Or Go HOME ! ! !
Бегай при некой лекар, щото може да е сериозно
Първоначално написано от amatorium
![]()
![]()
![]()
![]()
... bojee teq ot moq klas katy me qdosat tam gi ritam
![]()
![]()
i posle ni6toooo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
АКО НЕ ТИ МИНЕ ДО 1 ДЕН ОТИВАЙ НА ЛЕКАР !!! ПО ПРИНЦИП МИНАВА, ЗНАМ ГО ОТ ЛИЧЕН ОПИТ![]()
Който се чупи от колектива,колектива му го начу*ва колективно.
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
q[^_^]p ---> Listen House Music
И мене са ме удряли и не веднъж и всеки път 1 и също! Супер мега много те боли корема с часове даже и дни! Мисля, че чакането му е майката!![]()
Дръж се така с хората около теб, както искаш те да се държът с теб!
Ми те тея от твоя клас да не са си оставили тестисите някъде?! (или имат каски?!)Laughing Razz Laughing Razz Laughing ... bojee teq ot moq klas katy me qdosat tam gi ritam Very Happy Very Happy Very Happy i posle ni6toooo Very Happy Cool Cool Cool Cool![]()
![]()
![]()
![]()
Дръж се така с хората около теб, както искаш те да се държът с теб!
еми и аз така си го премазах жеднъж докато фрийрънвах...
И после боклата се качи на корема ми,и ме боля цяла вечер...същото като при теб...
но ми мина....но ако смяташ , че са те ритнали много силно ходи на лекар , и друг път гледаи повече да се пазиш , че хич не е шега работа![]()
И мен така,веднъж ме събориха така на спаринг...Първоначално написано от RUSNAKABG
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
ako momi4e me udari v slabinite shte sujalqva shtoto ti plesne shamar,ok no udar v topkite ne e shega rabota
I never eat a pig cuz a pig is a cop