.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Nai-veroqtno shte ti mine. Vuzmojno e obache da se poluchi usukvane na kanalite i moje da dovede dori do smurt tova, no kato cqlo e malko veroqtno. I pomnete edno staro mujko: NIKOGA ne udrqite nqkoi v topkite umishleno! Ako nqkoi go napravi si prosi ubiistvo! I osobeno kum momichetata: Nikoga ne udrqite momche tam, ako ne iskate da izmetat ot boi ulitsata s vas.
    имаме си доктор и съветник

правилно .. не удряйте там
    Връща си го лошоо
    16.07.08 Parkour и Free Run
    Перник 19 часа пред пощата
    Който има какво да покаже да заповяда
    PSJ RuLz

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Най-вероятно са ти натикали топките в корема. Иди да ти ги извадят

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Nai-veroqtno shte ti mine. Vuzmojno e obache da se poluchi usukvane na kanalite i moje da dovede dori do smurt tova, no kato cqlo e malko veroqtno. I pomnete edno staro mujko: NIKOGA ne udrqite nqkoi v topkite umishleno! Ako nqkoi go napravi si prosi ubiistvo! I osobeno kum momichetata: Nikoga ne udrqite momche tam, ako ne iskate da izmetat ot boi ulitsata s vas.
    ... bojee teq ot moq klas katy me qdosat tam gi ritam i posle ni6toooo
    Мн смешно!Овца!А ако тебе те ритат м/у краката , яко ли ще ти е?

Цитирай Първоначално написано от amarok
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Най-вероятно са ти натикали топките в корема. Иди да ти ги извадят

Ерфф..Ами наистина има такава възможност, ама лейди-то малко се изхвърли ( ), щото по принцип като бебе ташаците са ти в корема, и като растеш слизат надолу, ама се правят и такива операции са сваляне, щото понякога при развитието ти те не слизат, а си остават там горе, и не се развиват, а ако не се забележи на време можеш да си останеш без деца.
    Цитирай Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
    съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

Много боли удряли са ме 1,2-пъти болката е страшна споко сигурно ударът е бил по-силен ако продължи да те боли потърси мелицинска помощ.
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си