- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Малки са..,какво да правя?
Доста от мажете вече не гледат гърдите... мисля, че повечето се заглеждат към Дупето... , но си има и такива които си държат на големите гърди![]()
охоооооПървоначално написано от beautiful_f
тва за дупето верно ли е
![]()
Ти се комплексираш от малките, други пък че са им много големи...угодия няма...Не се притеснявай толкова, винаги едното е за сметка на другото...Намери го тва другото и изпъквай с него, все пак тия гърди не са всичко на света!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
За мен пък малките и стегнати гърди са много по-привлекателни от някви ляшкащи се млекоцентрали до пъпа...
Аз пък не харесвам жени с големи гърди.Е не съм мъж и не би и трябвало да ги харесвам деама да се изкажа.
Някак си правят момичето да изглежда по-едро като цяло,абе кофти е.Пък и мнооого рядко се срещат слаби момичета с естествено големи гърди.Пък и седи някво гадно на слабо момиче.Аз предпочитам да си имам малко стегнато дупенце,прави и слаби крака и плоско коремче,и малки гърди.От колкото големи гърди и голям задник и корем и т.н.Не казвам,че е задължително,но като цяло повечето момичета които имат големи гърди и имат и голям задник.
На колко си години?Първоначално написано от Amelly
Ако не си много голяма не се отчайвай.
Ааа, и знаеш ли как да разбереш колко горе-долу ще бъдат големи гърдите ти като пораснеш-погледни майка си и ще разбереш. Обикновено плоскостта или точно обратното са наследствени.
Не би трябвало да се комплексираш
Важно е наличието на сиво вещество, не на цици.
Нали знаеш? :P
+1Първоначално написано от bibi_bibi
И мойте са малки...Преди се комплексирах заради тях ама вече разбрах че въобще не са важни...Да не ти пука!!!![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
не се притеснявяй, има момчета,които харесват момичета с малки гърди(моят приятел е такъв) по-важен е характера ти..![]()
Сега щи кажа какво да праввиш... Мачкай ги ! И не се шегувам.. Има голям ефект ;] Не пренебрегвай мнението ми само защото звучи тъпо. Успех! ;Р Можеш да накараш гаджето да ти ги мачка, тъкмо и той ще е щастлив и ти също ;Р
И не се вманиачавай на тази тема толкова.. не е важноИ малките гърди са хубави
]
Спокойно ще ти пораснат поне още малко и дори да не са супер огромни треа да се радваш а не да се комплексираш.Много мъже си падат по малки гърди!!!
![]()
![]()
![]()
Едно от най харесваните момичета от моето училище е с много малки гърди(почти ги няма),така че спокойно...мисля че за момчетата дупето е по-важно
пускай си мелодията, дето била изобретена от неквъ китаец, действала![]()
аве писна ми вече какфи са такифа т'ва имам и се кефя малки малки големи големи да не ви пукъ![]()
![]()
![]()
![]()
★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
![]()
__________________________________________________ ___________________________________________
`` -![]()
]]
пий мноооооого течности..![]()
Желязна Девица
s taq tema porasnaha spX :} xaxaxa
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
pff... po dobre ploska kato duska otkolkoto s cici uvisnali do pupaПървоначално написано от Amelly
i az sam s malki cici ama kvo me ebe koito me haresva me haresva takava kakvato sum su
ne se pritesnqvai shte porashnat :P
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
и малкото е красиво... нанасяй един тон по-тъмен руж с блестящи частици между двете.. така де.. и ще се добие зрителна измама за по-голям бюст.
диета : боза банани притеини вазбъждай ги по често купи си ако искаш хормонални лекарства блокери на андрогените или некв естрогени пиши в в гугак чети за разни хапчета , гали ги възбуждай ги
4 и 12т. от правилата
абе ти добре ли си боза, банани, химии...
момиче, не го слушай от тези банани най-много после да правиш тема: "Как да си намаля обиколката на ханша"
почакай пък ти, малка си още![]()
![]()
Еми няма начин, примири се, всичко си е до гени. Ако баба ти и майка ти не се радват на големи гърди, едва ли твоите ще са по-различни ;Р
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
майка ми баба ми другата ми баба абе сичките ми роднини (от женски пол разбирасе) имат много голе ми гърди.Аз съм на 14 и гърдите ми са много малки дали ще пораснат повече или цял живот ще си остана плоска като дъска
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
![]()
__________________________________________________ ___________________________________________
`` -![]()
]]
Копирам това изречение от др тема:Известна е любопитна история, свързана с пруската кралица Луиза. Тази знатна дама, която имала доста посредствена външност, мечтаела за голям и пищен бюст. Придворните медици я посъветвали “да пие бира по време на хранене и след това и три пъти на ден старателно да масажира гърдите си с напитката”. Историята твърди, че този лечебен курс дал задоволителен резултат. .Аз ще го пробвам.![]()
A jenite ot roda na bashta ti?Zashto gledate samo maikata i neiniq rod?Първоначално написано от DuLcEtO
Inache - ne se kompleksiraite za glyposti, be hora.Az otkakto se pomnq imam dosta golqm biyst, ne e osobena trupka.Drygoto,koeto mi pravi vpechatlenie - zashto sled kato edno momiche ima gurdi, zaduljitelno trqbva da e debelo,s yvisnali cici i ogromen zadnik?!
Naprimer az v nikakuv slychai ne moje da se kaje,che sum syper slaba,naprotiv,no spored men sum perfektna takava, kakvato sum,vupreki che iskam da svalq 2-3 kg.,no i bez tqh pak sum si dobre.
![]()
Sushto sa mnogo dosadni podmqtaniqta i maloymnite svalki na nqkakvi zagoreli pikliovci,poburkvashto e ! Napravo...
Nai-vajnoto e da se naychish da se haresvash.Nai-dobrata mi priqtelka kato e s perfektno tqlo, az da sum trugnala da se oplakvam,che nqmam neiniq korem?![]()
няма страшно мила
аз предпочитам момичетата с малки гърди пред тия с голеееееми![]()
I Love
Vania
Kabakova
mersi dreamy i drygoto koeto e i moite ne sa osobeno golemi bih kazala normalni no i s po malki trqbva da se haresva6 takava kakvato si![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!