- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- NIVEA-KREM ZA TQLO-EFECT?
nivea krema za tqlo deto stqga koito go reklamirat postoqnno ;] koito namalqva do 3 sm za kolko tam sedmici ... styva mislq 4e 19 lv pone taka mi kazaha.. i sig shte ima rezultat..no se pak iskam da popitam tezi koito go izprobvat i t.n.. aide kajete si mneniety..za6toto min godina izpolzvah deva krem za stqgane i pomaga...iskam da vidq i kvo mislite za nivea
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
нямам никва представа, но искам да чуя мнения, щото вместо да прая кардио за да ми се виждат хубаво плочките, може да се мажа с т0я крем![]()
и така, верни ли са тея слухове или не?
Първоначално написано от Say It Right
хахаха Да какво да се мъчим да правим упражнения...мажем се с крема и нямаме грижиПървоначално написано от comics
![]()
...
Има ефект! Майка ми го ползва и наистина започна да личи ефект след близо една седмица редовно мазане ! Но по принцип е хубаво всеки един подобен крем да се използва същевременно със спорт ! Ефектът не мога да кажа дали е по-бърз, но със сигурност е по-качествен !![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Супер зимам си го и съм ... ахх![]()
и в какво по точно си личи...???Краката са видимо по слаби лиПървоначално написано от Friend_witH_Benefit
![]()
![]()
...
Винаги съм мислела, че когато незнаеш какво да кажеш е по-добре да замълчиш и ти си поредното доказателствоПървоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
Но ще отговоря на малоумния ти въпрос
Не, краката не са видимо по-слаби, кожата, която например е с малко или много целулитни натрупвания започва да се изпъва и да излежда по-стегната, защото по всяка вероятност например просто е такава, защото например ефекта на крема е такъв
![]()
Ефект има още след 1 седмица мазане. Взимай го![]()
Some things are better left unsaid!
Внимавай сега да не те попитат как точно се личи ефекта ... видимо по-слаби ли са ти ръцете, краката или нещо от типаПървоначално написано от eclipseee
![]()
Първоначално написано от Friend_witH_Benefit
Абсолютно!
Some things are better left unsaid!
Какво да се прави ... разни хора, разни идеали ...Първоначално написано от eclipseee
![]()
Ако не забеляза накрая имаПървоначално написано от Friend_witH_Benefit
,което означава, че се майтапех разбира се че не може да се отслабне с един крем, но реших да си взема крема и да го видя дали е толкова хубав колкото го хвалите
...