Из този форум видях наистина много мъдри съвети и такива които на мене лично не паснаха (въпрос на гледна точка) не знам дали искаш съвет от момче но мога да ти кажа само 1, че това е любовта и без болка тя не съществува... Та така към въпроса ако мислиш, че болката е твърде голяма няма смисъл да се мъчиш (излишно е да си сриваш психиката) Ако познавах момчето щеше да ми е по лесно да ти дам съвет но УВИ не е така. Искам да ти кажа също че съм виждал много момчета да казват обичам те на момиче само да си легнат с нея (според мене много тъпо)(пак ти казвам не го познавам не знам какъв тип момче е). Апък и... не си в пенсионна възраст ще имаш куп други възможности да се запознаеш с стойностни момчета те може да са навсякъде. Аз бях може би в паралелния твой вариант... Аз я обичах тя също ми е казвала че ме обича изпитвал съм хиляди смесени различни и объркани чувства накрая си казах няма да се мъча аз не съм мазохист защото в моя случай болката беше повече от приятните мигове (но естествено си имаше причина) Та..... казвам ти аз какво направих изтрих всички нейни СМС-и истрих и профила в скайп изтрих всички нейни снимки които имах и спрях всякакви контакти с нея така ми беше най-лесно да я забравя и да гледам напред както се вика "На живота с усмивка" Но ако това което ми описваш като проблем в тфоята връзка е просто някфа спънка в любовта ви този коментар който пиша е напълно излишен и ти трябва да забравиш че изобщо си го чела защото това е крайния вариант (а при мене беше наложителен). Та Обичаш го това е ясно .. Обича те... хмм.. казвал ти го е и това е нещо от тук нататаък Само ти можеш да си прецениш ситуацията и това какво да предприемеш... Успех.... Пожелавам ти всичко най-хубаву и успех с любовта...