.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Град
    Там,където най-малко очакваш....
    kato te gledam kak pi6e6 za nego ... skolnna sam da ti vqrvam 4e go obi4a6 istinski ... ai uspex dano se opravqt ne6tata
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Цитирай Първоначално написано от GabiT{{}}
    И при мен имаше нещо подобно по едно време... За щастие всичко се оправи и вече доста време съм с момчето си и все повече се обичаме...
    Не винаги изходът е такъв, даже в много малко от случаите...

Сякаш така е устоено всичко - обичаш ли някой много, то да не можеш да бъдеш с него

И аз бях така... в продължение на година Но, както казаха някои... Затваряш очи, примълчаваш, търпиш... и накрая разбираш че човека, за който си страдал/а може би не го е заслужавал. Опитваш се да намериш нов, който да те заслужава изтински.

Успех!
    ~ EviL DeViL ~

Град
    Варна
    i az obi4ax istinski no ... kakvo stana mom4eto prodylji s drugata ... a men me zarqza sys sms .. ne me bole6e tolkova 4e me e zarqzal .. kakvo da napravq vse nqkoga se slu4va .. a 4e go napravi sys sms .. nqma6e smelostta da mi go kaje v liceto ... togava ne sprqx sys sms-ite koito sydyrjaxa lipsva6 mi obi4am te i t.n. zvynqx mu ot razli4ni nomera samo i samo da mu 4uq glasa .. no kakto i da e .. toi zamina za 6 meseca na korab...3 meseca sled kaato se razdelixme nz kakvo da pravq(toi be6e tuk .. i pone na den dva go vijdax nqkyde iz varna) .. mislix si e nqma da moga da obikna drugo mom4e .. no eto 4e stana .. sled 3 meseca razmisli revove tygi i o6te mnogo prostotii obiknax i drug .. prez tezi 3 meseca ne 4e ne si izlizax no prosto ne obry6tax vnimanie na nikoe mom4e .. no razbrax 4e ne trqbva .. taka 4e povqrvai mi .. toi nqma da ti e edinstven... moje bi nqkolko meseca 6te ti byde gadno kato na men no vsi4ko 6te se opravi .. Uspex macka !!!

наистина гадна ситуация..и аз бях така преди година, и мн неща научих,понеже сгреших и си излях чувствата,а той се подигра с мен..така че е относително и рзлично при всяка ситуация,ако има чувства към друга не рискувай,може да те нарани,а след време пак ще е свободен и тогава е по-добре да действаш,сега е мн рисковано
    * Love Is All Around *

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си