- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Направо съм срината...
kato te gledam kak pi6e6 za nego ... skolnna sam da ti vqrvam 4e go obi4a6 istinski ... ai uspex dano se opravqt ne6tata![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Не винаги изходът е такъв, даже в много малко от случаите...Първоначално написано от GabiT{{}}
Сякаш така е устоено всичко - обичаш ли някой много, то да не можеш да бъдеш с него
И аз бях така... в продължение на годинаНо, както казаха някои... Затваряш очи, примълчаваш, търпиш... и накрая разбираш че човека, за който си страдал/а може би не го е заслужавал. Опитваш се да намериш нов, който да те заслужава изтински.
Успех!![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
i az obi4ax istinski no ... kakvo stana mom4eto prodylji s drugata ... a men me zarqza sys sms .. ne me bole6e tolkova 4e me e zarqzal .. kakvo da napravq vse nqkoga se slu4va .. a 4e go napravi sys sms .. nqma6e smelostta da mi go kaje v liceto ... togava ne sprqx sys sms-ite koito sydyrjaxa lipsva6 mi obi4am te i t.n. zvynqx mu ot razli4ni nomera samo i samo da mu 4uq glasa .. no kakto i da e .. toi zamina za 6 meseca na korab...3 meseca sled kaato se razdelixme nz kakvo da pravq(toi be6e tuk .. i pone na den dva go vijdax nqkyde iz varna) .. mislix si e nqma da moga da obikna drugo mom4e .. no eto 4e stana .. sled 3 meseca razmisli revove tygi i o6te mnogo prostotii obiknax i drug .. prez tezi 3 meseca ne 4e ne si izlizax no prosto ne obry6tax vnimanie na nikoe mom4e .. no razbrax 4e ne trqbva .. taka 4e povqrvai mi .. toi nqma da ti e edinstven... moje bi nqkolko meseca 6te ti byde gadno kato na men no vsi4ko 6te se opravi .. Uspex macka !!!
наистина гадна ситуация..и аз бях така преди година, и мн неща научих,понеже сгреших и си излях чувствата,а той се подигра с мен..така че е относително и рзлично при всяка ситуация,ако има чувства към друга не рискувай,може да те нарани,а след време пак ще е свободен и тогава е по-добре да действаш,сега е мн рисковано![]()