- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обувки-помощ
Първоначално написано от Friend_witH_Benefit
Няма смисъл да ти се обяснявам,че вече става тъпо.....
Мисли си каквото искаш не ми пука
аре и със здраве![]()
Е да няма смисълПървоначално написано от SiNiStEr
При положение, че няма какво да кажеш
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Мен пък много ме кефят "цървулите"Аз лично си купих такива миналата седмица
много са готинки и удобни
![]()
Хааа има ко да кажа,но няма смисъл защото ти си зн своето и немога да ти промения мнението....
така,че.....
qvno pod curvyli ima6 predvid pantovki.ne,spored men te ne sa za fe6anki no kakto i da e.axaxax.mii,zemi si nqkvi kecove.porazgledai,nameri si i takaa.![]()
I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
All I have to do is think of me and I've peace of mind
Зависи къде живееш,ако си в София иди в мола се нещо ще ти хареса(аз почти само от там пазарувам)...А ако искаш да са по-евтинки иди в Leonardo...
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Хаха ми разбира се, че ще държа на моето ..Първоначално написано от SiNiStEr
Аз да не съм патка да се водя по чужди мисли ... имам си едно становище и си държа на него
Не миличка, мисля че няма какво да кажеш ... ти направи едно тъпо изказване в началото на темата, за което мога да се заяждам с векове, защото просто е лишено от капчица мозък и съобразителност към чуждото мнение! Оспори че това е така и ще спра да се заяждам, но ти просто дори не си възпитана да се извиниш по някакъв начин когато изказването ти е било грубо ! Така че ......
![]()
Хаа ти ме изкара селянка,без никакво възпитание,лигла.
Мисля,че вече тази тема няма смисъл,защтото аз си реших 'проблема'
Можете да я заключите,защото нямам намерение да се 'заяждам' с хора,който ме мислят за вече горе посочените думи.
Не, не аз те изкарах такава .. ти се показа като такаваПървоначално написано от SiNiStEr
Да, лигла съм всъщност
Ти сама си даде определението за себе си
![]()
мен пък си ме кефят кецовете, но неможеш да съчетаеш пола и кецовепросто дори и да успееш трудно ще е да си нсмериш подходящото съчетание. Вземи си пантофки.За всичко си има време и място, а ако наистина имаш толкова добър вкус ще си намериш подходящи пантофки, а не някфи наистина "цървули"
![]()
ИсТиНаТа БоЛи, Но ТоВа Не ОзНаЧаВа,Че ЛъЖаТа ЛеКуВа ;(
Нямам намерение да отвръщам на твойто неадективно мнение !Първоначално написано от Friend_witH_Benefit
Защото не можешПървоначално написано от SiNiStEr
Мнението ми да ти кажа, че е изключително адекватно
Но ти надали го разбираш
Ако вече почна много да се тормозиш да измисляш по едно несвързано изречение, няма проблем да те оставя намира
![]()
![]()
За мен темата вече е приключена !
Няма смисъл да ти отвръщам на мненията Friend_witH_Benefit,но не защото няма какво 'да измисля',а защото няма смисъл !
;]
Е запали се виждамПървоначално написано от SiNiStEr
Давай го по-спокойно, кво се впрягаш
По-умния винаги отстъпва знам знам
Радвам се, че отстъпваш
![]()
Friend_witH_Benefit Малее много ме кефиш.Направо съсипа момичето-милатаИ аз много се дразня някой като започне да "обобщава" хората просто,защото имат по-големи възможности и се превръщат в позьори,фешъни в очите на останалите.Даааа ся кажи че и аз имам тъпо изказване няма проблеми
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
В никакъв случай няма да кажа, че изказването ти е тъпо, защото съм съгласна с него ...Първоначално написано от neverfallinlove
Аз си крача напред в живота .. пък дали някой ще ми казва, че съм фешънка не ме притеснява ! Не преча на никой да си живее и да си бъде какъвто иска .. за разлика от авторката аз нямам предубеждения към хората .. пък общо взето да кажем, че нямам предрасъдъци към никого
Много се разпрострях, така че спирам ... казах достатъчно и нагоре ... а някои се измъкват с глупави клишета понеже вече няма с какво ... и в крайна сметка какво се оказа фешънка или не съм по-умна от нефешънката там ...
![]()