.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Град
    при мама
    Цитирай Първоначално написано от Friend_witH_Benefit
    Цитирай Първоначално написано от SiNiStEr
    Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    Friend_witH_Benefit mn me kefi6 ve 4ovek
    do avtorkata... ebasi re4nika.. na ko vikala carvyli... muXUAxuauxau... bas lovq 4e realno si nekvo zle takova.. no nqma zna4enie de..
    kato obob6tenie:
    ti ne iska6 da e na tok
    ne iska6 da e pantofka
    ne iska6 da e maratonka/kec
    ne iska6 da e nad 50 kinta

4esno ti kaam ne te vijdam ko 6e si izbira6
    Радвам се, че има трезвомислещи хора .. за авторката последно да й кажа .. ние както виждаш не се повлияваме много от твоето мнение и си носим каквото искаме ! Честити непозьорски и нефешънски обувки ахах Ние позьорите ще си умираме аххаха Злетааа, злетааааа
    Толкова ли е трудно да го разбереш,че аз не искам да съм като др?
    Загледай се на около и виж,че вече вс са еднавки.Това на мен не ми харесва,но явно на теб да.Въпрос на начин на мислене и на вкус
    Хахаха, ооо не стига че ме осъди че съм позьорка ами сега вече ще ми казваш и казваш че съм и еднаква Тебе не те прави по-различна само да обобщя това че носиш едни различни обувки ... аз харесвам модата, модерните и екстревагантни неща ... просто ти не си тази да го кажа за 09283823 път вече, която ще казва какви са останалите според това как се обличат ... ако искам и по листа ще ходя тогава достатъчно различна ли ще съм според теб ?!

Няма смисъл да ти се обяснявам,че вече става тъпо.....
    Мисли си каквото искаш не ми пука
    аре и със здраве

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    Friend_witH_Benefit mn me kefi6 ve 4ovek
    do avtorkata... ebasi re4nika.. na ko vikala carvyli... muXUAxuauxau... bas lovq 4e realno si nekvo zle takova.. no nqma zna4enie de..
    kato obob6tenie:
    ti ne iska6 da e na tok
    ne iska6 da e pantofka
    ne iska6 da e maratonka/kec
    ne iska6 da e nad 50 kinta

4esno ti kaam ne te vijdam ko 6e si izbira6
    Радвам се, че има трезвомислещи хора .. за авторката последно да й кажа .. ние както виждаш не се повлияваме много от твоето мнение и си носим каквото искаме ! Честити непозьорски и нефешънски обувки ахах Ние позьорите ще си умираме аххаха Злетааа, злетааааа
    Толкова ли е трудно да го разбереш,че аз не искам да съм като др?
    Загледай се на около и виж,че вече вс са еднавки.Това на мен не ми харесва,но явно на теб да.Въпрос на начин на мислене и на вкус
    Хахаха, ооо не стига че ме осъди че съм позьорка ами сега вече ще ми казваш и казваш че съм и еднаква Тебе не те прави по-различна само да обобщя това че носиш едни различни обувки ... аз харесвам модата, модерните и екстревагантни неща ... просто ти не си тази да го кажа за 09283823 път вече, която ще казва какви са останалите според това как се обличат ... ако искам и по листа ще ходя тогава достатъчно различна ли ще съм според теб ?!

Няма смисъл да ти се обяснявам,че вече става тъпо.....
    Мисли си каквото искаш не ми пука
    аре и със здраве
    Е да няма смисъл При положение, че няма какво да кажеш
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

Мен пък много ме кефят "цървулите" Аз лично си купих такива миналата седмица много са готинки и удобни

Град
    при мама
    Хааа има ко да кажа,но няма смисъл защото ти си зн своето и немога да ти промения мнението....
    така,че.....

qvno pod curvyli ima6 predvid pantovki.ne,spored men te ne sa za fe6anki no kakto i da e.axaxax.mii,zemi si nqkvi kecove.porazgledai,nameri si i takaa.
    I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
    All I have to do is think of me and I've peace of mind

Зависи къде живееш,ако си в София иди в мола се нещо ще ти хареса(аз почти само от там пазарувам)...А ако искаш да са по-евтинки иди в Leonardo...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Повече от фен
    Хааа има ко да кажа,но няма смисъл защото ти си зн своето и немога да ти промения мнението....
    така,че.....
    Хаха ми разбира се, че ще държа на моето .. Аз да не съм патка да се водя по чужди мисли ... имам си едно становище и си държа на него Не миличка, мисля че няма какво да кажеш ... ти направи едно тъпо изказване в началото на темата, за което мога да се заяждам с векове, защото просто е лишено от капчица мозък и съобразителност към чуждото мнение! Оспори че това е така и ще спра да се заяждам, но ти просто дори не си възпитана да се извиниш по някакъв начин когато изказването ти е било грубо ! Така че ......

Град
    при мама
    Хаа ти ме изкара селянка,без никакво възпитание,лигла.

Мисля,че вече тази тема няма смисъл,защтото аз си реших 'проблема'
    Можете да я заключите,защото нямам намерение да се 'заяждам' с хора,който ме мислят за вече горе посочените думи.

Повече от фен

Можете да я заключите,защото нямам намерение да се 'заяждам' с хора,който ме мислят за вече горе посочените думи.
    Не, не аз те изкарах такава .. ти се показа като такава Да, лигла съм всъщност Ти сама си даде определението за себе си

мен пък си ме кефят кецовете, но неможеш да съчетаеш пола и кецове просто дори и да успееш трудно ще е да си нсмериш подходящото съчетание. Вземи си пантофки.За всичко си има време и място, а ако наистина имаш толкова добър вкус ще си намериш подходящи пантофки, а не някфи наистина "цървули"
    ИсТиНаТа БоЛи, Но ТоВа Не ОзНаЧаВа,Че ЛъЖаТа ЛеКуВа ;(

Град
    при мама

Не, не аз те изкарах такава .. ти се показа като такава Да, лигла съм всъщност Ти сама си даде определението за себе си
    Нямам намерение да отвръщам на твойто неадективно мнение !

Повече от фен

Нямам намерение да отвръщам на твойто неадективно мнение !
    Защото не можеш Мнението ми да ти кажа, че е изключително адекватно Но ти надали го разбираш Ако вече почна много да се тормозиш да измисляш по едно несвързано изречение, няма проблем да те оставя намира

Град
    при мама
    За мен темата вече е приключена !
    Няма смисъл да ти отвръщам на мненията Friend_witH_Benefit,но не защото няма какво 'да измисля',а защото няма смисъл !
    ;]

Повече от фен
    За мен темата вече е приключена !
    Няма смисъл да ти отвръщам на мненията Friend_witH_Benefit,но не защото няма какво 'да измисля',а защото няма смисъл !
    Е запали се виждам Давай го по-спокойно, кво се впрягаш По-умния винаги отстъпва знам знам Радвам се, че отстъпваш

Friend_witH_Benefit Малее много ме кефиш.Направо съсипа момичето-милата И аз много се дразня някой като започне да "обобщава" хората просто,защото имат по-големи възможности и се превръщат в позьори,фешъни в очите на останалите.Даааа ся кажи че и аз имам тъпо изказване няма проблеми :P

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от neverfallinlove
    Friend_witH_Benefit Малее много ме кефиш.Направо съсипа момичето-милата И аз много се дразня някой като започне да "обобщава" хората просто,защото имат по-големи възможности и се превръщат в позьори,фешъни в очите на останалите.Даааа ся кажи че и аз имам тъпо изказване няма проблеми :P
    В никакъв случай няма да кажа, че изказването ти е тъпо, защото съм съгласна с него ... Аз си крача напред в живота .. пък дали някой ще ми казва, че съм фешънка не ме притеснява ! Не преча на никой да си живее и да си бъде какъвто иска .. за разлика от авторката аз нямам предубеждения към хората .. пък общо взето да кажем, че нямам предрасъдъци към никого Много се разпрострях, така че спирам ... казах достатъчно и нагоре ... а някои се измъкват с глупави клишета понеже вече няма с какво ... и в крайна сметка какво се оказа фешънка или не съм по-умна от нефешънката там ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си