.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

2 години заедно

От 2 години съм с едно момиче, 12ти клас сме и двамата, обичаме се, спорим от време на време, абе нормалните неща... Лошото е, че темите за разговор просто са се изчерпали, то се усеща, има моменти, в които просто няма какво да си кажем...и се дразня, защото я обичам...с в същото време ми е тъпо заради това.... Някакъв съвет...?

Град
    pLaZmA wOrLd
    говорете си нещата които направихте от изминалия ден или ще направите
    не вярвам че всеки ден е еднакъв...айде сега аз с мойта всеки ден все едно ми е за първи път с нея

Да де, ама забравих да кажа, че сме в един клас и без да преувеличавам сме заедно почти всеки ден от седмицата....просто се знаем прекалено добре....

hottie
    Guest
    Имате нужда да изживеете нещо ново. Не знам какви са ви финансовитте възможности , но ще е хубаво ако си разнообразите ежедневието с нещо по-различно. Направете си екскурзия или нещо подобмно.

Kakto kaza the_hottie,shte e hubavo da raznoobrazite ejednevieto si.Nie s moq priqtel chesto palim kolata i trugvame na nqkude,izbirame si nqkoi hubav grad s interesni zabelejitelnosti i prekarvame denq si strahotno

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Или разнообразете , или приключвайте ... Казвам го от личен опит ... Изключително неловко е да седите, да се гледате и да се чудите какво да си кажете ...

..
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Мога да ти кажа едно: рАДВАЙТЕ СЕ, ЧЕ СТЕ ВСЕКИ ДЕН ЗАЕДНО.. защото при много двойки се получава, че се виждат много рядко и не им е достатъчно. А по темата,както казаха преди мен, направете нещо различно, изживявайте всеки нов ден като за последно. А и не може темите да са ви се изчерпали.. Аз 3 години вече съм с моя приятел..и всеки път като се видим не млъкваме Говорете за някакви общочовешки неща, какво става по света, не е задължително да е само за вас клюки,ала-бала..аве за всичко,което се сетите

хахаха мляскайте кат се чудите какво да си кажете и после се побъзикнете кой се е научил по-добре да хапи другия

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    има време в което думите свършват.. тогава идва време на действията...
    спомняйте си стари времена, планирайте бъдещи, разказвайте си филми, обсъждайте актьори... всичко тръгва от елементарни разговори, говорете си за живота, хората, чувствата едва ли се познавате тооолкова добре че да няма кфо да си кажете..
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    хахаха мляскайте кат се чудите какво да си кажете и после се побъзикнете кой се е научил по-добре да хапи другия
    Хахах

Темите за разговор са се изчерпали

Само едно мога да кажа - превръщай всяка изминала минутка мълчание в страст...

Град
    В АдА
    Направете нещо по щуро и излизайте повече

ходете на различни места,а също така може да се разделите за определено време примерно единия да иде някъде на екскурзия ваканция.. това ще засили връзката ви

Цитирай Първоначално написано от kifla
    zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си