- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам го, но не знам как да се държа с него
ОбИчаМ сИ ЖивоТа и теб....
Мн0гуУуУуУ л1 е гЪ3аРсКуУуУуУу дъЪъЪъЪ сЕ пИшЕ тАкА ??????
кога станахте на 12, бе...
Бахти тъпия ник имам
Заведи го в някоя салдкарница да те черпи един Нескуик ... Може после да изгледате некое епизотче на Телетъпис ... И сичко ше си дойде на мястото ...
Аз на 12 си мислех, че светът се върту около Мики Маус, вие...
Ами щом го "лофкаш" му го показвай, не се дръж дървено...![]()
требе и боза да имаПървоначално написано от Човекът_с_въпроса
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ауеееееее,обиждаш детето в мен...аз обожавам Нескуик и съм най голямата фенка на Телетъбиситеееее...лично аз съм ДибсиПървоначално написано от Човекът_с_въпроса
![]()
![]()
![]()
но за съжаление 12 ги минах отдаааааааавна... ;(((
Баа не стиа че не е на кирилица и т'ва...![]()
иначе като той с тебе т'ка и ти с него![]()
П.П. аре моля те не пиши повече така ако искаш да те разберат
се пак сме стари хора т'ва да не е...
+1Първоначално написано от GerSity
аз пък харесвам тинки-уинки и нескуик харесвам![]()
![]()
Сори миличка ама тоя си играе с тебе през абсюлютното същото минах забавлявай се и не мисли за сериозни връзки щото ако си му признаеш че го харесваш ще ти се исмее и ще ти говори зад гърба
You Noob !!! Go Frag Yourself !!! ( относно писането на авторката ).Първоначално написано от ZuCkI
Йееееееееееееееее ще основен Фен Клууууууууб!!!Първоначално написано от ZuCkI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Той на колко е? От колко време "ходите"?
Иначе и аз съм на мнението на останалите, че си играе с теб.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Не знаеш как да се държиш с него защото си още малка и не можеш да осъзнаеш самия смисъл на любовта![]()
ъх..лофкаш го...wtf?!
Оставяй го този и бегай при Кен......
Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика
Майко, като ги видях тия буквички направо ми бръкнаха в здравето...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А аз да се изгавря ли с теб, че не знаеш к'во е туй чудо - запетайкаПървоначално написано от ХодещСъвет
![]()
za bogaaaa...ne ti li e malko ranichko za momchenca...ta ti si 5 klas sig..omgg...![]()
Я го заеби!![]()
Еми , какво да кажа ? Детински истории ! "Mnogo si go loff " , звучи хипер не сериозно да ти кажа . Щом сама незнаеш как да се държиш с "възлюбения " си - едва ли някой друг може да ти каже !![]()
![]()
![]()
Апф леле на 12 си и го "лофкаш" и незнам си какво... е все пак има надежда щом темата не е "На 12 съм и спах с ..." пак добре... че аман от такива теми...
А по темата хмм как да се държиш-както той с теб така и ти с него. Понякога бил мил после не... еми лапешка работа... сигурна съм че и двамата незнаете какво искате...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
по добре недей пита сия ше избие рибата като каже "ми на 20 е и ходим от 6 месеца"Първоначално написано от Aleandra
![]()
16-17 и ходят от месец 2 бас държаПървоначално написано от ZuCkI
![]()
да бе 16-17,кой на тез години ще тръгне с 12 годишна?Първоначално написано от Tazadar
![]()
та той дори няма за кво да я ползва...и месец им е много...
Тии много си го "lof" аа той е на приливи и отливи... е к'ва е тая вашта... защо си хващаш гадже като още дори и ти самата незнаеш за какво..ходи си там с приятелки,заглеждайте се по батковци и тфа е![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..