.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Какво да правя ....

Харесвам едно момче.То е от моето училище.Аз го харесвам,а както и разбрах наскоро- и той мен.Той е с 2 години по-голям от мен.Красив е,отличник е,но......има едно голямо НО ! Носи му се мноооого лоша слава.Че зарязва момичетата много гадно след няма и един месец,че използва момичетата само за едното ч***не....Той не изглежда такъв..определено.Просто някои така наречени приятелки все ми говорят някакви неща.....че той заговарял техни приятелки,че зарязвал момичетата и всичко по-горе,което написах.Мисля си,че ме лъжат и сигурно е така,,но...просто....да си го избия от главата ? Да вярвам ли на слуховете,които се носят за него ?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Бръкни в меда и виж дали лепне.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Щом се харесвате-зимайте се! Мисля,че не трябва да вярваш в слухове,а просто сама за себе си да се убедиш дали тези слухове са истина или са лъжи.Щом си почти убедена,че тези приятелки те лъжат можеш съвсем спокойно да си пробваш късмета,но просто да имаш едно на ум
    Just haters make me famous! εĭз

Незнам.ако им вярваш-избий го от главата си.Ако ли пък не-недей и се опитай да бъдеш с него ...
    Просто е ; )
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Абе да ти кажа,аз не бих им повярвала...Трябва да се запознаеш с него и тогава си прави изводи дали зарязва или не.А ако нямаш смелост да се запознаете (каквато грешка правя в момента) ,наистина го забрави.Но ако не се притесняваш-давай и после прецени трезво що за човек е.

Аз бих го опознала и тогава ще си направя сама изводите. Такъв ли е, не е ли?!
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

тръгни с него, не потръгнат ли нещата късай ти с него, не чакай той да го направи
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Цитирай Първоначално написано от Moon Angel
    Аз бих го опознала и тогава ще си направя сама изводите. Такъв ли е, не е ли?!
    +1 Не им вярвай, може да ти завиждат, че ти може би имаш шансове с него, а те - не! Опознай го и си направи изводите, както каза Moon Angel
    Защо се ровиш в пепелта?
    Там няма да откриеш огън....
    Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
    щом някой,някога ти каже сбогом!

Re: Какво да правя ....

Цитирай Първоначално написано от ~*RoNi*~
    Харесвам едно момче.То е от моето училище.Аз го харесвам,а както и разбрах наскоро- и той мен.Той е с 2 години по-голям от мен.Красив е,отличник е,но......има едно голямо НО ! Носи му се мноооого лоша слава.Че зарязва момичетата много гадно след няма и един месец,че използва момичетата само за едното ч***не....Той не изглежда такъв..определено.Просто някои така наречени приятелки все ми говорят някакви неща.....че той заговарял техни приятелки,че зарязвал момичетата и всичко по-горе,което написах.Мисля си,че ме лъжат и сигурно е така,,но...просто....да си го избия от главата ? Да вярвам ли на слуховете,които се носят за него ?
    Просто не му пускай твърде рано и виж дали той ще издържи.Издържи ли може би наистина държи на теб.А това за приятелките ...понякога завистта си казва своето

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Супер фен
    Град
    Панацея

Re: Какво да правя ....

Цитирай Първоначално написано от ~*RoNi*~
    Тръгни с него и не му пускай 1 месец, ако не те зареже значи не е така.
    Аз лично .. абсурт да 0стана с теб на м0ите г0дини
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Znae li 4ovek dali sluhovete sa verni ili ne Znae6 li kakvo bih te posavetvala az...stanete gadjeta i 6te razbere6 6to za 4ovek e

Град
    Gabrovo
    abe vuv vseki sluh ima malko istina,no vsepak go opznai 6to za 4ovek i togava si vadi sama izvodite

Град
    В АдА
    Във всяка клюка има доза истина опознай го и не му се пускай веднага нека се помъчи малко а през това време ти си направи изводите за него

Taka i taka nqmash doverie na drugite. Ti si znaesh zashto, togava sama se ubedi. Vseki si ima svoe mnenie i ti mogesh da si izgradish tvoeto sama.
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    Във всяка клюка има доза истина опознай го и не му се пускай веднага нека се помъчи малко а през това време ти си направи изводите за него
    +1

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Gabriela_
    Незнам.ако им вярваш-избий го от главата си.Ако ли пък не-недей и се опитай да бъдеш с него ...
    Просто е ; )
    Абсолютно. Как ние да ти кажем дали да вярваш на хорските приказки или на себе си?

Животът е адът описан в Библията!

Ами , хубаво тогава . Ти си длъжна сма ада се убедищ за да повярваш ! Първо се запознай с него . Започнете да излизате , и ако усетиш нещо такова се опитай да се отдръпнеш навреме за да не те захвърли като поредната , ако наистина е така . Успех и дано приятелките да не са прави !

Град
    Варна
    ми пробвай .. и ако видиш че на там отиват нещата направи така че все едно ти си го използвала да го изч*каш .. това върши работа на 100 % успех

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Според мен е тъпо да се доверяваш на някакви си слухове А и сама казваш, че най-вероятно, тези така наречени твои "приятелки" те лъжат... тогава защо им вярваш. Помъчи се да се сближиш с момчето и сама си изгради мнение за него Успех! И все пак ако не рискувап няма да разбереш

Благодаря на всички за съветите !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си