- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато каже, че не е готов...
Излизах с един пич, супер точен, имаше химия, базикахме си, чувството ни за хумор беше близко, приказвахме си за всичко, направо ми изглеждаше перфектен. Единствения проблем беше, че преди няколко месеца бившата му го беше зарязала ( след дълга и сериозна връзка) и виждах, че вероятно още не я е преживял. Не съм го притискала по никакъв начин, в началото той беше изцяло инициатора , много ама много искаше да излизаме, знам, че ме беше харесал, защото ми го беше показал, а и непряко казал...докато след поредното ни супер яко изкараване заедно поиска да поговорим и ми каза, че му трябвало още време и не бил готов в момента за сериозна връзка. Буквално си ме отряза![]()
Ако сте на мое място, какво бихте направили, ако смятате, че момчето си заслужава...
Ще го изчакам щем му трябва време.
emi ako e po4nal da se d1rji s tebe taka sled kato e sk1sal s biv6oto gadje moje bi e "bil" s tebe za da q zabravi da preodolee po-b1rzo nz i az bqh lqtoto v s16tata situaciq i o6te nz dali za da zabravi staroto gadje se d1rja taka s mene.
и да чакаш и да не чакаш, ако той не иска, няма смисъл![]()
Първоначално написано от Say It Right
summer love dano ne si tazi za koqto te mislq
човекът е наранен......почакай...![]()
someone else...
Нищо. Какво можеш да направиш?
Животът е адът описан в Библията!
Еми ако искаш бори се... Ако мислиш, че и без него можеш - отдръпни се, нищо чудно той сам да дойде при тебе.Първоначално написано от Summer`LoVe
Животът е адът описан в Библията!
и аз също бих изчакала .. но през това време ще излизма пак от време на време с него .. за да не ми забрави .. в смисъл .. да вижда че между мас може да се получи нещо ..а по добре да излизате повече .. така по лесно ще я забрави ..
И аз бих изчакала, за да може той да изясни чувствата си.
мм според мен не чакай а действаи, продължавайте да излизате дори само като приятели, не чакай той да преживее това, помогни му да го направи![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg