- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- при любовни разочарования - какво правите???
Zdraveite.Vyproscheto mi moje mnogo glupavo da vi se stori,no veroqtno shte ima hora na koito shte im e interesno.Ta...Vyprosa mi e vie kogato ste neshtastni ili depresirani poradi lubovni razocharovaniq ili kavgi s priqteli....kakvo pravite???Kakyv e nachina vi da se razveselite i da preudoleete vsichko???....Haide sega ste vie.
7 точка от правилата
moderated by Coki
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
честно казано аз си пускам музика легнал и натъмно така ми става по добре
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Излизам на кафе с приятели,Дискотека,домашно купонче и такаи си казвам на ум еб*л съм му майката и живот
![]()
....V momenta sym ujasno depresirana i...Prosto reshih da vidq kak drugite se spravqt s depresiqta.Da vidq nqkakyv nov nachin za ottyrsvane ot gadnite misli i problemi....
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Az obiknovenno sam mn chuvstvitelen chovek teiche se kasam ot plach i vinagi poemam vinata vapreki che v povecheto sluchai ne sam vinovna![]()
![]()
//ВсЕКи миГ е още едИн шаНс да се усМихНеш//
на мен па не ми дреме,не съм разочарован от нищо
Гледам да не оствам сам, защото се збозвам още повече, или се наковавам здраво и на другата сутрин не мога да си помисля за проблема , защото главата ме цепи яко...
Пускам си музичка и си гушкам котето :P
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
Еми поплаквам си,но не винаги,от скоро се чувствам по-силна и по-голям непукист май съм станала,което е добре...поне за мен.Преди много бързо се сдухвах и не можех да сдържам сълзите си(сега поне има малък напредък).Когато си поплаквам,си поплаквам сама,не обичам всички да ме гледат и да ме разпитват
Иначе и излизам,забавлявам се с приятели,за да се отдалеча от проблемите поне за малко...
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
слушам нещо което е страшно много хардд и то силничкоии направо се побърквам
става ми хубаво особено ако си чатя с някой фр..
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
Плача, знам, че в повечето случаи не е добър вариант, ама, кво да се прави-силно емоционална съм...![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
Хм , като личност не съм склонна към депресии . Не си обременявам съзнанието с излишни проблеми както правят хората сколнни към дерпесии . Когато се скарам с приятелите си , търся своите грешки , говоря с тях и се опитваме да изгладим отношенията си , а не се цупим като децата в детската градина . Относно любовните разочарования - сега съм влюбена и любовта ми не е споделена . Възлюбеният ми си има гадже и е щастлив с нея . Радвам се за него , че е щастлив макар и с друга . Е , не напълно , нормално е да искам да е с мен , но мисля , че ако го обичам истински , то би трябвало да се раздвам , че той е щастлив макар и с друга .Животът е един и смятам да го изживея пълноценно без да обременявам съзнанието си с депресивни състояния !Каквото и да става - само напред !
ами аз стоя сама,слушам музика и гледам през прозореца града.....пиша си в дневника,оплаквам съдбата и такива работи![]()
someone else...
Музика + Бира + Цигара + Много приятели = По-добре ми е...
Животът е адът описан в Библията!
+1Първоначално написано от ivakavlad
ivakavlad написа:
честно казано аз си пускам музика легнал и натъмно така ми става по добре
+2 kogato e zdyhano i nikak ne mi e dobre tova pravq i az
PRIQTELITE ponqkoga vednaj s nai dobrata mi fr se skarah mn gadno i postoqno goovoreh na edna fr i tq utide govori i se opraihme pak ina4e
Vremeto likuva si4ko.Ima edin spomen bolkata nikoga ne spira prosto spira da ti puka 4e te boli spx e {}![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
удрям го на рев .. размисли и страсти .. хах .. ми спомени спомени .. и това е .. приказвам с най-добрите ми приятелки и приятели които знам че държат на мен и знам че винаги ще ме подкрепят .. приказваме си .. казвам това което ми е на душата .. дова което искам да споделя с някой .. и ми олеква .. поне за малко![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами аз изпадам в депресия...рева,рева - малко ми минава, мисля за това което се е случило...минава ден-два, може и повече...Нещата малко по малко се оправят и идвам на себе си!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Predi se zatrupvah s rabota. Primerno restartirah i prenastroivah de shto imam dostyp do syrvyri. Chistya si hostingite rychno. Preglejdah edin po edin spam filtrite i avtomatichno bannatite potrebiteli, vnasyah korekcii ako e nujno i t.n.... Otnemashe dni, ponyakoga i sedmici.
Sega si sipvam "Ballantines" i si pripomnyam kolko sym velik. Gytvam chashkata na eks, kimvam na sebe si ot zadovolstvo i ya myatam po mijavite podobiya na hora koito shtykat pod men. Ako udarya nyakoi mi stava oshte po-dobre. Operaciyata trae mejdu edna i tri minuti. Lesno i efektivno.![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!