.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 100
    Аз когато съм депресирана или съм се скарала с моя приятел си пускам някой друга тъжна песничка и ако сме се скарали сериозно си поплаквам,но след това всичко се оправя.Все пак живота продължава...
    Ne E tOlKovA LosHo,aKo ZaGubiSh NeShtO bEz KoeTo sI mIsLil,cHe nE mOjEsH dA jIvEesH..pO-loShO E dA Go NaMerIsH OtNovo I dA UsTaNoviSh,cHe To vEchE Ne Ti tRqBvA!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Обичам да оставам насаме и да слушам музика. Не обичам да съм сред хора... дразнят ме в такива моменти

Град
    В АдА
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Музика + Бира + Цигара + Много приятели = По-добре ми е...
    Понякога и аз правя същото

Град
    somewhere over the rainbow
    всичко изброено до тук,НО първо добрият стар шоколадов сладолед(независимо дали е зима или лете ).Най-важното:Голяма лъжица!!!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Мастурбацията носи щастие...
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от zaikooo
    Аз когато съм депресирана или съм се скарала с моя приятел си пускам някой друга тъжна песничка и ако сме се скарали сериозно си поплаквам,но след това всичко се оправя.Все пак живота продължава...
    и аз съм така

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Обичам да оставам насаме и да слушам музика. Не обичам да съм сред хора... дразнят ме в такива моменти

+1

Сега съм в такова настроение и така...Седя си сама и слушам музика, някоя тъжна песничка!
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

В началото, когато ми е най-тъжно си пускам Bon Jovi,за да се сдухам напълно. А после, когато се появи...кх.."лъч надежда" си пускам Godsmack, за да се "стегна" малко
    You better run my darling
    it's fear
    it's now or never, nothing's real
    keep your hands away, it's mine all mine

Град
    софиа
    срещам се с приятели и забравям за всичко
    "Някои оставят нещо след себе си само когато клекнат." ....

В такива моменти искам да съм сама. Пускам си музика и изливам душата си на листа - стих, есе ... няма значение, важното е, че след това се чуствам много добре

Град
    Pleven d'gee
    Помагаите хора Аз пък от 1 месец се чуствам постояно здухан Нещо немоа се оправя От скоро нямам кураж да заговоря момиче ,а приятелите ми от класа постоянно ми се ебават Help!
    Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
    Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali

Аз слушам някаква сдухваща музика (странно, но ми действа мн положително ) или пиша в блога си и там си излизам всичко (:
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    Shumen
    Az za 1-2 dena se opravih sys qko nadyvane na house music ..........E hora haide daite oshte predlojenie
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Мони,ей бонбон такъв,знаеш какво сме си говорили.И аз преди бях много отчаяна,но нещо ми стана и не спирам да се кефя на живота.Бъди щастлива,радвай се на малките неща.Обичай живота,за да може и той да те обича.Всеки си има проблеми,но те не се решават,като плачеш и се сдухваш още повече. Научи се,да не се ядосваш за дребни неща..не си струва.Хайде,стига съм се правила,че знам всичко Това е от мен.Мисли,за хубави неща и се занимавай с нещо,което не ти позволява да си тъжна. На мен лично музиката ми дава сили да продължавам без нея и любовта не мога,тъпо звучи и изтъркано от повторения,но е така.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от pYa.BaHKaTa
    Помагаите хора Аз пък от 1 месец се чуствам постояно здухан Нещо немоа се оправя От скоро нямам кураж да заговоря момиче ,а приятелите ми от класа постоянно ми се ебават Help!
    Това ми беше до болка познато,но пак казвам кефи се на живота.И всеки ден прави,нещо,което те кефи.Забрави за сдухвания,ей стига.Така,ако продължавате какво ще е като станете на 40 год. пр не знам.....живейте и си правете кефа на макс. Има толкова много неща,за които си струва да живее,човек.

депресията често ме обзема, но бързо ми минава Гледам да не мисля за проблема си и постоянно да се занимавам с него, да уча или пък да си пусна някой филмче.... никога не съм се спирала да излизам! С излизането ми с приятелки забравям всякакви проблеми и рано или късно ми минава
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Фен Аватара на RaZcAkVa6tIq
    Град
    NqKaDe Na LuNaTa
    Az li4no,6tot sam lud geimar,hva6tam igrite na kompa i zapo4vam da gi prevatam i taka zabravqm vaob6te za slu4aq
    Offfff skuka..........

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Slu6ai muzika- Edinstvenoto spasenie

Град
    Shumen
    Haide depresiranite oshte ideiki da pomagate ....
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Ами или си казвам всичко на мама-тя ми дава съвет и дъълго си говорим и се успокоявам,или звъня на най-добрата си приятелка да си говорим по тоя въпрос..или излизам с приятели..старая се да не изпадам в депресии,защото иначе-лудница
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    The Sky
    Сядам на компютъра, пускам си любимите ми песнички, пиша с най-добрите си приятели... Другият вриант е да хвана пътя и да отивам на никъде... особено ако вали дъжд е перфектно =)

li4no az po4vam da pisha stixotforeniq i kogato ima za kakvo smeq da kaja 4e nqkoi sa dosta spolu4livi
    zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...

Град
    sF-to xD
    Хммм.. обикновено си пускам по - весела музичка и ям шоколааааааааааад обожавам шоколад
    Seize the day or die regretting the time you lost!
    It's empty and cold without you here, too many people to ache over.
    Trails in life, questions of us existing here, don't wanna die alone without you there...
    Please tell me what we have is real!

Usilvam si muzikata i gu6kam nqkoq plu6ena igra4ka ako mi se pla4e pla4a i taka mi minava :P :P :Ponqkoga ne e lo6o 4ovek da si popla4e

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Да, неприятен момент е този с депресивните вълни, като те облеят.
    Ами обикновено се наливам с каберне, избива ме на гняв и започвам да удрям по стените, а в последствие се разревавам, като дете, докато ме заболи главата. После гълтам мелатонин и си намирам някой филм на който да заспя.
    He who runs with aggression walks with no dignity

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си