- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- при любовни разочарования - какво правите???
Аз когато съм депресирана или съм се скарала с моя приятел си пускам някой друга тъжна песничка и ако сме се скарали сериозно си поплаквам,но след това всичко се оправя.Все пак живота продължава...![]()
Ne E tOlKovA LosHo,aKo ZaGubiSh NeShtO bEz KoeTo sI mIsLil,cHe nE mOjEsH dA jIvEesH..pO-loShO E dA Go NaMerIsH OtNovo I dA UsTaNoviSh,cHe To vEchE Ne Ti tRqBvA!
Обичам да оставам насаме и да слушам музика. Не обичам да съм сред хора... дразнят ме в такива моменти![]()
Понякога и аз правя същотоПървоначално написано от MiMcHeToOo
всичко изброено до тук,НО първо добрият стар шоколадов сладолед(независимо дали е зима или лете).Най-важното:Голяма лъжица!!!!
Мастурбацията носи щастие...
и аз съм такаПървоначално написано от zaikooo
![]()
Първоначално написано от MoHuTo
+1
Сега съм в такова настроение и така...Седя си сама и слушам музика, някоя тъжна песничка!![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
В началото, когато ми е най-тъжно си пускам Bon Jovi,за да се сдухам напълно. А после, когато се появи...кх.."лъч надежда" си пускам Godsmack, за да се "стегна" малко![]()
You better run my darling
it's fear
it's now or never, nothing's real
keep your hands away, it's mine all mine
срещам се с приятели и забравям за всичко![]()
"Някои оставят нещо след себе си само когато клекнат." ....
В такива моменти искам да съм сама. Пускам си музика и изливам душата си на листа - стих, есе ... няма значение, важното е, че след това се чуствам много добре![]()
Помагаите хораАз пък от 1 месец се чуствам постояно здухан
![]()
Нещо немоа се оправя
От скоро нямам кураж да заговоря момиче ,а приятелите ми от класа постоянно ми се ебават
Help!
Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali
Аз слушам някаква сдухваща музика (странно, но ми действа мн положително) или пиша в блога си и там си излизам всичко (:
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Az za 1-2 dena se opravih sys qko nadyvane na house music![]()
..........E hora haide daite oshte predlojenie
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Мони,ей бонбон такъв,знаеш какво сме си говорили.И аз преди бях много отчаяна,но нещо ми стана и не спирам да се кефя на живота.Бъди щастлива,радвай се на малките неща.Обичай живота,за да може и той да те обича.Всеки си има проблеми,но те не се решават,като плачеш и се сдухваш още повече.Научи се,да не се ядосваш за дребни неща..не си струва.Хайде,стига съм се правила,че знам всичко
Това е от мен.Мисли,за хубави неща и се занимавай с нещо,което не ти позволява да си тъжна.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На мен лично музиката ми дава сили да продължавам без нея и любовта не мога,тъпо звучи и изтъркано от повторения,но е така.
![]()
![]()
Това ми беше до болка познато,но пак казвам кефи се на живота.И всеки ден прави,нещо,което те кефи.Забрави за сдухвания,ей стига.Така,ако продължавате какво ще е като станете на 40 год. пр не знам.....живейте и си правете кефа на макс.Първоначално написано от pYa.BaHKaTa
![]()
![]()
![]()
![]()
Има толкова много неща,за които си струва да живее,човек.
![]()
депресията често ме обзема, но бързо ми минаваГледам да не мисля за проблема си и постоянно да се занимавам с него, да уча или пък да си пусна някой филмче.... никога не съм се спирала да излизам! С излизането ми с приятелки забравям всякакви проблеми и рано или късно ми минава
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Az li4no,6tot sam lud geimar,hva6tam igrite na kompa i zapo4vam da gi prevatam i taka zabravqm vaob6te za slu4aq
Offfff skuka..........
Haide depresiranite oshte ideiki da pomagate....
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Ами или си казвам всичко на мама-тя ми дава съвет и дъълго си говорим и се успокоявам,или звъня на най-добрата си приятелка да си говорим по тоя въпрос..или излизам с приятели..старая се да не изпадам в депресии,защото иначе-лудница![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Сядам на компютъра, пускам си любимите ми песнички, пиша с най-добрите си приятели... Другият вриант е да хвана пътя и да отивам на никъде... особено ако вали дъжд е перфектно =)
li4no az po4vam da pisha stixotforeniqi kogato ima za kakvo smeq da kaja 4e nqkoi sa dosta spolu4livi
![]()
zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...
Хммм.. обикновено си пускам по - весела музичка и ям шоколааааааааааадобожавам шоколад
![]()
Seize the day or die regretting the time you lost!
It's empty and cold without you here, too many people to ache over.
Trails in life, questions of us existing here, don't wanna die alone without you there...
Please tell me what we have is real!
Usilvam si muzikata i gu6kam nqkoq plu6ena igra4ka ako mi se pla4e pla4a i taka mi minava :P :P :Ponqkoga ne e lo6o 4ovek da si popla4e![]()
Да, неприятен момент е този с депресивните вълни, като те облеят.
Ами обикновено се наливам с каберне, избива ме на гняв и започвам да удрям по стените, а в последствие се разревавам, като дете, докато ме заболи главата. После гълтам мелатонин и си намирам някой филм на който да заспя.
He who runs with aggression walks with no dignity