.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 100 от общо 100
    Град
    Лапландия!?
    Продължавам си живота както му е по старо

Mi az se depresiram o6te pove4e,sly6am zdyhva6ta myzika,pla4a i se smeq ednovremenno,4e sum tolkova glypava i stradam za 4ovek,koito ne si zaslyjava!Sled tova nqkolko dni non stop kafeta,sre6ta s priqteli,novi hora,diskoteki....!Razgovorite s priqteli su6to mnogo pomagat!

Надувам някъф пънк и отивам да прая салта от някви неща...

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
    честно казано аз си пускам музика легнал и натъмно така ми става по добре

i az takamm :P
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

xax mi az si davam 24 4asa f koito da tyja da ritam da blyskam da krqkam sled fa pochvam da pi6a poemi i... qm mnogo shokolad i nai ve4e muzikata e na 6 s nekoi veseli pesni

Не си губя времето да страдам за човек, който ме е разочаровал. Продължавам си живота

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Пускам си музиката на 6 и си рисувам графити (колкото и да звучи странно - помага)!

Пускам си музиката на 6 и си рисувам графити (колкото и да звучи странно - помага)!

Град
    your mind,your body and your soul
    Povecheto puti proticha po sledniq nachin..
    Sqdam pred kompa,otvarqm papkata ozaglavena "depresarska muzika",izbiram vsichki nai-depresirashti parcheta,slusham gi otnovo i otnovo i otnovo,v sushtoto vreme cheta tujni razkazi po neta i saprejivqvam vsichko zaedno s geroite.prez vremeto dokato cheta reva zaradi moq si problem,reva i zaradi problema na geroite ot razkaza...reva mnogo....psuvam,govorq sama na sebesi kak nqma da ostavq jivota da me prechupi,peq si edna pesnichka (get better,everything is gonna get better )...prodaljavam da reva i da slusham depresirashta muzika.namiram nqkoi nepoznat abonat ot skype za da mu spodelq vsichkite si problemi (neshto kato koshche za emocionalni otpadaci)pishem si dulgo vreme sled koeto mi ulekva i spiram da reva.za moment zabravqm za vsichko i za da mi stana po-dobre pochvam da si pravq razkrasqvashti proceduri v domashni usloviq,vzimam si 40 minuten doresht dush,maja se s razni kremcheta i prodaljavam s maskite.kato mi umruzne izkarvam vsichki drehi ot gardetoba si na kup na zemqta i pochvam da si pravq razni kombinacii pred ogledaloto.izbiram vazmojno nai sharenite drehi i se obajdam na nqkoq priqtelka.izlizame na po birichka,napulvam i glavata s gluposti ot koeto oshte poveche mi olekva,posle pochvame da se smeem na prostotii i vs otnovo stava hubavo.v momenta v koito se pribiram vkushti s qko nastroenie izvednuj pak se sduhvam pak sqdam pred kompa pak otvarqm gorespomenatata papka i pak qko se sduhvam..reva...reva mnogo i pak si peq pesnichkata -get better,everything is gonna get better...zabolqva me glavata ot rev i reshaavam da si legna.leja v legloto 2 3 chasa mislq i reva premislqm vsichko.mislq pulnite gluposti i posle osaznavam che vsichko e bezmisleno zashtoto kakto sa kazali horata "utroto e po-mudro ot vecherta" ii zaspivam.sutrinta stavam pravq si sulno kafe pusha 5 6 tejki cigari ii vsichko e zabraveno.vsichko pak mi se struva krasivo i osaznavam che nqma smisal da se zatormozqvam s gluposti...ulekva mi super mnogo i pak sam shtastliva...v obshti linii tva e
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Град
    Shumen
    Haide ....Oshte predlojeniq za nas depresiranite. ........
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

ami mila ,kakvo da ti kaja az li4no relaksiram s priqteli i dokato sym s tqh pone za malko zabravqm za lubovnite razo4arovaniq!!!

Град
    София
    Аз съм ужасно чувствителна!Когато имам "любовни разочарования" рева,рева и пак рева!Ама яко рев и то вечер!През деня някак се държа,но вечер кум 8,не знам защо,се сдухвам много,пускам си депресираща музика и си мисля за човека и рева....така мога с часове!Като вече не издържам,казвам на мама,говорим си дълго време,тя ме успокоява,дава ми съвет,минава ми....Ииии след около 2-3 дена...пак яко реване!Един ден дори сутринта не можех да стана за даскало,защото ме болеше главата,а като се погледнах в огледалото не можах да се позная....Трагедия!
    Като съм депресирана обаче не обичам да се виждам с много хора!Това още повече ме депресира,а и обикновено,където и да отидем,от това място имам спомени,които ми напомнят момчето и направо....
    Абе кой к'вото ще да казва,ама времето наистина лекува всичко!Е,на някои,като на мен,им трябва повече време(мислех,че окончателно съм забраила бившия си,ама неска пак си поплаках за него),но рано или късно намираш някой,който е по-достоен,по-добър и който наистина държи на теб и намираш смисъл и сили да продължиш...Важното е да не се предаваш ЗА НИЩО НА СВЕТА!!!
    Успех на всички,които по някакъв начин са наранени или са в депресия!

qmm....gledam nqkoi film...pak qm...izlizam napivam se ii za desert gledam nqkoq animaciq za da ne mislq za uj taka nare4enata lubov

Поглеждам пистолета и се чудя дали да си отмъстя за преебалите ме..дали са заслужавали любовта ми ако е от люб. разочерование и така общо взето.
    Истински всеки ден и щастлив всеки ден, озлобен всеки ден, всеки ден е за мен, мойте хора са със мен и във парти и в проблем... абе говориш пак за мен.. нещо искаш ли от мен ....?

Поглеждам пистолета и се чудя дали да си отмъстя за преебалите ме..дали са заслужавали любовта ми ако е от ляб. разочерование и така общо взето.
    Истински всеки ден и щастлив всеки ден, озлобен всеки ден, всеки ден е за мен, мойте хора са със мен и във парти и в проблем... абе говориш пак за мен.. нещо искаш ли от мен ....?

гушкам меченцето много сило и се опитвам да викам викам веднаж и после си викам абе ебала сам му майката

Град
    Враца
    нищо кво требва да права
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Фен Аватара на Div_angel_f
    Град
    Варна
    Или рева да си изкарам бяса, че не ме е огряло или излизам да пия с приятел(к)и
    Не ИсКаМ Да СпОрЯ, СаМо ИзРаЗяВаМ МнЕнИе!

Град
    Shumen
    Dam...Edni se typchat,drugi plachat...a treti prosto izlizat s priqteli.A predstavqte li si kakvo ni e na nas horata s malko priqteli??? ....Mnogo e kofti i da se chudi chovek kak da se uteshava pred kompa.Pone naduvam muzikata do dupka i pozabravqm malko ...a v kraina smetka glavata me boli i si zabravqm za drugite problemi......
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Ам... купувам си кофичка с течен шоколад, рева на някоя приятелка по телефона, пускам си един сладникав американски филм и на края му настроението ми е г/д добре. В следващите няколко дни гледам да не съм сама... Приятелите са му майката
    Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
    Как напевно ти шепти.
    Вслушай се в песента!
    По лицето ти търкалят се сълзи...

@

Ами...аз съм се научила да се влюбвам във всеки,защото...не знам...рядко си харесвам някое момче за гадже...претенциозна ли съм,не знам,но често аз си ги избирам и гледам да са много готини,да ми отиват,да ми завиждат другите...абе не знам...но тва е,че с който тръгна винаги възлагам голями надежди...
    Понякога човекът ми омръзва и го късам,но ако той ме скъса...което ми с е случвало 2 пъти до сега...просто съм скапана...
    Гадно ми е...да...рева 2-3 дена...ама сега съм се научила направо да не губя време,ами направо да се насочвам към следващия...
    Най-често си хващам някой,правя го на гъз и го оставям и така няколко докато не намеря някой,който да ме задържи по някакъв начин и докато не се влюбя пак.
    Но по принцип с този номер бързо ги разлюбвам.Сложно е при мене,ама сега съм си добре и вече 2 месеца и половина си седя с човек,в който супер много съм влюбена и не искам да говоря,за да не се развали нещо но тази връзка ще продължи....знам! Може и малко да сме заедно,но ходим сериозно и двамата го знаем

режа си вените .. после се беся ... звъня на меню самоубийства ... напивам се ... вкарвам си 5-6 ... гръмвам се ако и това не помогне мм не знам ...пускам някоя чалга това със сигурност ще ме убие (а пък някой хора в този форум едно обичам те от сърце не могат да кажа пък говорят за любовни разочарования ... на къде отива светът ?! )

Цитирай Първоначално написано от *nymphetamine*
    Ам... купувам си кофичка с течен шоколад, рева на някоя приятелка по телефона, пускам си един сладникав американски филм и на края му настроението ми е г/д добре. В следващите няколко дни гледам да не съм сама... Приятелите са му майката
    Браво Това е доказано...един от най-добрите начини да преодолееш депресията след някоя неуспешна връзка, несподелена любов или просто по време на самотата. Проблема при мен обаче е, че това не трае с дни. Аз лично, си пускам някоя песничка като Single на Natasha Bedingfield и си мисля колко много е изпуснал човека, който ме е наранил. Излизам из магазините, дори и да не ми се ходи на някой купон, пак отивам и така...просто когато си сред хора успяваш поне малко да забравиш. Може би времето наистина лекува или поне се надявам да е така. Имам приятелка която се депресира...все ревливи песни, плаче всяка вечер, мисли постоянно за него и после ми казва, че иска да го забрави. Е как да стане това? Не правете тази грешка. Хората добре са казали "Далече от очите, (тук бих добавила и ума ) далече от сърцето."

P.S. Ааа... ии помнете, че винаги може да е по-зле. Любовта не е всичко в живота. И без нея има смях, приятели, семейство....шоколад и много усмивки. Все ще си намерите половинката, няма за къде да бързате. Колко стари моми познавате Не са толкова много, нали? Значи имате шанс
    ” - Тогава няма значение по кой път ще тръгнеш -
    каза Котарака.
    - Стига да стигна някъде - добави
    Алиса за пояснение.
    - А, на всяка цена ще стигнеш - отвърна
    Котарака - ако вървиш достатъчно дълго.”
    Луис Карол

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си