.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 100

Град
    Shumen
    Da vzema li i az da robvam da se napiq kato kirka??? ...Bazikam se.Haide drugi predlojenie .........
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Когато съм в такова състояние ... или имам някакъв голям проблем и просто .. отивам в 1 горичка ... където обичам да ходя .. с 1 раница .. пълна с приспособления .. и си стоя там и мисля на спокойствие .. чувствам се свободен ..

ПС: но в никакъв начин не бягам от проблемите .. просто там мога да остана сам с себе си и да измисля какво да правя ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    Pleven d'gee
    Благодаря за съветите
    Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
    Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
    честно казано аз си пускам музика легнал и натъмно така ми става по добре
    tova vinagi pomaga osobeno ako si s slu6alki \/

:)

emi mila nai dobre spodeli sus nqkoi pone na men mi stava po dobre kato spodelq ili pr ostani za edin den i pomisli nad vsi4ko a na sledva6tiq izlez navun sus priqteli i se zabavlqvai maxsimalno opitai se da ne misli6 za problemite
    Ne e vajno,4e za celiq svqt ti si prosto edin 4ovek,vajnoto e,4e za edni 4ovek ti si celiq svqt =]

Цитирай Първоначално написано от reni7o0o
    Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
    честно казано аз си пускам музика легнал и натъмно така ми става по добре
    tova vinagi pomaga osobeno ako si s slu6alki \/
    +1
    Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!

Град
    София
    Спортувай

Слушам музика и си танцувам,излизам повече с приятелите ми,тренирам повече (правя йога или отивам да бягам) ... ям сладолед и шоколад в ОГРОМНИ количества (за което после съжалявам ) иИииИ общо взето това правя като имам любовни разочарования.Тоест в тва се изразява депресията ми
    Just haters make me famous! εĭз

Цитирай Първоначално написано от Путинг майна
    Az obiknovenno sam mn chuvstvitelen chovek teiche se kasam ot plach i vinagi poemam vinata vapreki che v povecheto sluchai ne sam vinovna
    Az Sym Syshtata...vinagi si puskam depresirasha muzika i se skysvam ot plach

Град
    до твоята звезда :)
    В депресия съм изпадала самоо 2 пъти, но достатъчни определено .. в тези моменти и здравето ми се влуши .. и нямах др. избор от това .. да лежа, да гледам филми и .. да говоря по телла с приятели ..
    Но в моментите когато съм просто тъжна и ме боли по някакъв начин .. си позволявам да поплача, но най-много 2-3 пъти на месец .. поне после ми е 6 .. сама

усмихвам се ..постоянно, не желая хората да си мислят, че съм някво хипер сдухано и забило момиче, защото самата знам, че не съм такава .. просто на моменти мн чувствам ..

излизането - кафета, дискотеки, алкохоол, цигарки и пр. също е добре, но предпочитам да не прекалявам ..точно в тея моменти с тях .. защото, яко се изпростява .. гледам да бягам от глупавите неща в живота

.. и последноо ..
    обичам да размишлявам ..
    сама .. в хола .. с чаша уиски .. и якоо си правя схеми за животта .. обмислям всичко що е станало .. и което се надявам да стане ..

аа и друго ..
    обожавам .. една вана .. с аромат на пролетни цветя .. и пускам най-хубавата музика за мен .. и се изпълвам със спомени, които няма как да ме сдухат .. само ме карата да съм по-довплна и щастлива от .. живота

Мега фен Аватара на iiirish
    Когато някой мъж ме е разочаровал, каквото и да правя, аз не мога да си го избия от главата така или иначе. Майката му е другите да не разбират какво се крие в сърчицето ти. Общо взето през деня гледам да си запълвам времето, да се намирам на работа, все да правя нещо... а вечер... вечер започва мисленето и сълзите - така е било и така ще бъде

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    Когато някой мъж ме е разочаровал, каквото и да правя, аз не мога да си го избия от главата така или иначе. Майката му е другите да не разбират какво се крие в сърчицето ти. Общо взето през деня гледам да си запълвам времето, да се намирам на работа, все да правя нещо... а вечер... вечер започва мисленето и сълзите - така е било и така ще бъде

И при мене,нощем си плача на спокойствие да имам сили до следващия ден,така докато осъзная,че не си е заслужавало и намеря "друга радост" и после пак същото..Живот.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Странно звучи,но когато ми е тъжно обичам да съм сама,порева си,слушам тъжна музика,пиша стихове,абе депресирам се яко и след това като съм си изляла болката от мен се чувствам по-добре.Не обичам да застоява в мен разочарованието и по този начин се оттърсвам от него
    * Love Is All Around *

Ако съм във вкъщи слушам музика и може да прозвучи тъпо..но си мисля за въпросния човек и за хубавите ни спомени заедно.
    Иначе излизам да разпускам с приятели..те определено могат да ме разсеят поне временно!

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Не мога да си го избия от ума и сяка Божа вечер плача Смешно е, но ..
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Обикновенно гледам да не се впечетлявам толкова от дадено момче,защото знам,че всичко си има краи..А когато се разочаровам от някои просто го задрасквам и продължавам напред с купони,кафета,хижи или палатки..мн разходки сред природата(това ме отпуска мн)...и куп други ...
    Целта е да не оставам сама,защото иначе се сдухвам.
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Град
    Shumen
    Haide haide oshte perdlojeniq ...
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Ами аз се опитвам да забравя всичко лошо, пускам си готина музика и си мисля само за хубави неща!
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Град
    In Devil's Castle
    аз се депресирам още повече прибирам се,не излизам с никого(ако случайно изляза съм ужасна компания),слушам тъжни песни и така......и сега съм депресирана
    someone else...

Град
    In Devil's Castle
    иначе (сега се сетих), може да прочетеш някоя хубава книга и да ти стане весело
    someone else...

ЯМ.. ЯМ..като прасе
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Питам си патката и продължавам напред. Жени под път и над път

qm osobeno fafli i shokolad...puskam vulgarna ili nqkva bqsna muzika do krai dokato ne mi mine...za desert gledam nqkoq animaciq...sled koeto mi minava

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    Ям шоколад.. пуканкии .. гледам филм(някоя комедия по принцип) .. Излизам с някоя фр и се лигавим .. Гледам да се разсейвам и да не мисля за тфа
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    най-лесно е да си хлъцнеш вените...
    в пирогов е мн забавно и всичко забравяш...
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си