В депресия съм изпадала самоо 2 пъти, но достатъчни определено .. в тези моменти и здравето ми се влуши .. и нямах др. избор от това .. да лежа, да гледам филми и .. да говоря по телла с приятели ..
Но в моментите когато съм просто тъжна и ме боли по някакъв начин .. си позволявам да поплача, но най-много 2-3 пъти на месец .. поне после ми е 6 .. сама

усмихвам се ..постоянно, не желая хората да си мислят, че съм някво хипер сдухано и забило момиче, защото самата знам, че не съм такава .. просто на моменти мн чувствам ..

излизането - кафета, дискотеки, алкохоол, цигарки и пр. също е добре, но предпочитам да не прекалявам ..точно в тея моменти с тях .. защото, яко се изпростява .. гледам да бягам от глупавите неща в живота

.. и последноо ..
обичам да размишлявам ..
сама .. в хола .. с чаша уиски .. и якоо си правя схеми за животта .. обмислям всичко що е станало .. и което се надявам да стане ..

аа и друго ..
обожавам .. една вана .. с аромат на пролетни цветя .. и пускам най-хубавата музика за мен .. и се изпълвам със спомени, които няма как да ме сдухат .. само ме карата да съм по-довплна и щастлива от .. живота