- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- при любовни разочарования - какво правите???
Povecheto puti proticha po sledniq nachin..
Sqdam pred kompa,otvarqm papkata ozaglavena "depresarska muzika",izbiram vsichki nai-depresirashti parcheta,slusham gi otnovo i otnovo i otnovo,v sushtoto vreme cheta tujni razkazi po neta i saprejivqvam vsichko zaedno s geroite.prez vremeto dokato cheta reva zaradi moq si problem,reva i zaradi problema na geroite ot razkaza...reva mnogo....psuvam,govorq sama na sebesi kak nqma da ostavq jivota da me prechupi,peq si edna pesnichka (get better,everything is gonna get better)...prodaljavam da reva i da slusham depresirashta muzika.namiram nqkoi nepoznat abonat ot skype za da mu spodelq vsichkite si problemi (neshto kato koshche za emocionalni otpadaci)pishem si dulgo vreme sled koeto mi ulekva i spiram da reva.za moment zabravqm za vsichko i za da mi stana po-dobre pochvam da si pravq razkrasqvashti proceduri v domashni usloviq,vzimam si 40 minuten doresht dush,maja se s razni kremcheta i prodaljavam s maskite.kato mi umruzne izkarvam vsichki drehi ot gardetoba si na kup na zemqta i pochvam da si pravq razni kombinacii pred ogledaloto.izbiram vazmojno nai sharenite drehi i se obajdam na nqkoq priqtelka.izlizame na po birichka,napulvam i glavata s gluposti ot koeto oshte poveche mi olekva,posle pochvame da se smeem na prostotii i vs otnovo stava hubavo.v momenta v koito se pribiram vkushti s qko nastroenie izvednuj pak se sduhvam pak sqdam pred kompa pak otvarqm gorespomenatata papka i pak qko se sduhvam..reva...reva mnogo i pak si peq pesnichkata -get better,everything is gonna get better...zabolqva me glavata ot rev i reshaavam da si legna.leja v legloto 2 3 chasa mislq i reva premislqm vsichko.mislq pulnite gluposti i posle osaznavam che vsichko e bezmisleno zashtoto kakto sa kazali horata "utroto e po-mudro ot vecherta" ii zaspivam.sutrinta stavam pravq si sulno kafe pusha 5 6 tejki cigari ii vsichko e zabraveno.vsichko pak mi se struva krasivo i osaznavam che nqma smisal da se zatormozqvam s gluposti...ulekva mi super mnogo i pak sam shtastliva...v obshti linii tva e
![]()
![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...