Аз съм ужасно чувствителна!Когато имам "любовни разочарования" рева,рева и пак рева!Ама яко рев и то вечер!През деня някак се държа,но вечер кум 8,не знам защо,се сдухвам много,пускам си депресираща музика и си мисля за човека и рева....така мога с часове!Като вече не издържам,казвам на мама,говорим си дълго време,тя ме успокоява,дава ми съвет,минава ми....Ииии след около 2-3 дена...пак яко реване!Един ден дори сутринта не можех да стана за даскало,защото ме болеше главата,а като се погледнах в огледалото не можах да се позная....Трагедия!
Като съм депресирана обаче не обичам да се виждам с много хора!Това още повече ме депресира,а и обикновено,където и да отидем,от това място имам спомени,които ми напомнят момчето и направо....
Абе кой к'вото ще да казва,ама времето наистина лекува всичко!Е,на някои,като на мен,им трябва повече време(мислех,че окончателно съм забраила бившия си,ама неска пак си поплаках за него),но рано или късно намираш някой,който е по-достоен,по-добър и който наистина държи на теб и намираш смисъл и сили да продължиш...Важното е да не се предаваш ЗА НИЩО НА СВЕТА!!!
Успех на всички,които по някакъв начин са наранени или са в депресия!