- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- при любовни разочарования - какво правите???
Първоначално написано от *nymphetamine*
![]()
![]()
Браво
Това е доказано...един от най-добрите начини да преодолееш депресията след някоя неуспешна връзка, несподелена любов или просто по време на самотата. Проблема при мен обаче е, че това не трае с дни. Аз лично, си пускам някоя песничка като Single на Natasha Bedingfield и си мисля колко много е изпуснал човека, който ме е наранил. Излизам из магазините, дори и да не ми се ходи на някой купон, пак отивам и така...просто когато си сред хора успяваш поне малко да забравиш. Може би времето наистина лекува или поне се надявам да е така. Имам приятелка която се депресира...все ревливи песни, плаче всяка вечер, мисли постоянно за него и после ми казва, че иска да го забрави. Е как да стане това? Не правете тази грешка. Хората добре са казали "Далече от очите, (тук бих добавила и ума ) далече от сърцето."
P.S. Ааа... ии помнете, че винаги може да е по-зле. Любовта не е всичко в живота. И без нея има смях, приятели, семейство....шоколад и много усмивки. Все ще си намерите половинката, няма за къде да бързате. Колко стари моми познаватеНе са толкова много, нали? Значи имате шанс
![]()
” - Тогава няма значение по кой път ще тръгнеш -
каза Котарака.
- Стига да стигна някъде - добави
Алиса за пояснение.
- А, на всяка цена ще стигнеш - отвърна
Котарака - ако вървиш достатъчно дълго.”
Луис Карол