- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тампон или превръзка?
Momi4eta kakvo predpo4itate tampon ili prevruzka,az li4no sum na tamponi ?
Нарушение на т. 7 от правилата! (от Ruthless)
Treleno me,treleno me
и двете, зависи какво имам в момента, когато ми трабва
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
не мога с тампони пробвала съм,но адски ми убиват.. сиг не ги слагам както трябва нз..
превръзка,тампони не съм пробвала
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
S tampon mi e po-udobno a i go nqma gadnoto useshtane kogato stana.A s prevruzka mi e po-udobno vecherta![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
мразя превръзките. Ужасни савсе едно с памперс(дори и най-тънките). Използвам само тампони , освен нощем когато съм с превръзка.
zavisi s prevrazka e dobre za organizma za6toto vi4ko izliza navin dokato tampona popiva no po-golqmata 4ast zadurja vuv vlagali6teto i e vuzmojno vutre6ni rani4ki da te polu4at !!!
ako ste pravili seks 6te mojete da nosite i tamponi i prevruzki,no ako ne ste edinstveno i samo prevruzki moje da nosite.....
Офф да бе. Тва не е вярно! Може да си взимаш примерно от тея мини и пак нищо няма да ти станеПървоначално написано от D@rk_AnGeL
![]()
Първоначално написано от BaBy_bS
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Лично аз си ползвам тампони , те са ми удобни . С тях се чуствам все едно не съм в цикъл![]()
И btw колко такива теми ще пускате? Преди време пак имаше такава май...Първоначално написано от BaBy_bS
S tamponi ne mi e komfortno, zatva predpo4itam prevryzki
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
Тмпоните лесно ли се слагат?Убиват ли?
Защото до сега съм носила само превръзка,но като дойде веме за басейни мисля да премина на тампони и затова питам.
Ако тампона е сложен правилно не се чувства.А когато не е сложен правилно не убива, но го чувстваш-ако го чувстваш след като си го сложила просто го мушни малко по навътре и ще спреш да го усещашПървоначално написано от gasi
Аз използвам тампони само в крайни случаи, но все пак знам как е поставен правилно
![]()
![]()
Превръзка за сега..тампони не съм ползвала..
Но майка ми каза,че е по-добре с тампон,защото не се цапаш толкова колкото с превзръзката,а и издържа повече от нея.
London Tipton
Не искам да се заяждам, но според мен майка ти не е напълно права!Да - вярно е, че не се цапаш толкова, но тва, че издържаш с нея повече не е точно така, защото един тампон трябва да се сменя на 3-4 часа!Може и да може да се издържи повече, но ХИЧ не е полезно да стои повече от 4 часа!А и от тампоните си по-застрашеня от инфекций!И от превръзките може да се получи инфекция, но шансът е по-малък!Първоначално написано от Your Nightmare
Може и така да е..ама "помня" кво точно каза бе.Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
![]()
То беше преди година.
London Tipton
превръзка...нямам опит с тампоните![]()
someone else...