- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как разбирате?
Как разбирате дали сте влюбени наистина или просто невероятно много харесвате някого?според мен разлика има,но наистина е много малка.....а дали наистина има значение кое от двете е?
someone else...
Хъх трудно е за обеснение, при всеки е различно... Любовта е някак си по-дълга и по-болезнена от харесването.
Животът е адът описан в Библията!
да двете понятия много се бъркат но при любовта усещането тръпката е по различка от колкото при харесването това просто няма начин да се обясни с думи
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Когато си с човека сърцето ти бие силно.Когато го видиш малко се поразмекваш и разтапяш, и така .Общо взето когато с него чувстваш странно чувство което ти топли отвътре![]()
+1Първоначално написано от Vin Diesel
любовта всъщност е съвкупност от чувства в нея има и ревност и омраза страх и всичко за което се сетите просто думата любов обединява всичко в еднонай-прекрасното усещане е да срещнеш човек към когото да изпитваш всичко това
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
еми ак0 сама не можеш да си различиш тря си мн зле
Първоначално написано от Say It Right
о,как искам да се влюбя![]()
someone else...
има време за всичко не се беспокоиПървоначално написано от Ивалинка
П.П. това прозвуча леко банално но си е истината
Е това, че има време за всичко го кажи на себе си ivakavladПървоначално написано от ivakavlad
Ти също доста си се отчаял, чета ти темата.. Cheer up =)
не точно отчаял просто в момента съм в лека депресия ще ми мине до утре макс другиден но просто от време на време имам нужда да споделя с някоиПървоначално написано от MiMcHeToOo
Е надявам се да ти мине по-скоро, депресията и тъгата не са хубави нещаПървоначално написано от ivakavlad
![]()
е не са хубави но такъв е животаПървоначално написано от MiMcHeToOo
Ако няма гадости, няма как да оцениме хубавите неща... Горе главата, всичко ще се оправиПървоначално написано от ivakavlad
![]()
така е лошите неща учат човек на много неща и знам че ще се оправи рано или късно
или ще се оправи, или няма, но ние това няма как да знаемПървоначално написано от ivakavlad
![]()
и все пак,ако говорим по темата,мисля,че някои хора си мислят,че са влюбени,а всъщност не са и го разбират в последствие....защото за свиването в стомаха,щастието,че го виждаш,мисълта,че животът свършва без него...е,ами тези неща не са само при любовта,а и при СИЛНОТО харесване!
someone else...
бих казал че са прпри обърканост и силно привързване към даден човек харесване спада към друга категорияПървоначално написано от Ивалинка
последното нещо не го разбрах...
someone else...
имах впредвид че хората много често бъркаме любовта с обърканост или силна привързаност но не и с харесване било то и силноПървоначално написано от Ивалинка
ами при мен точно с харесване е объркването....каква привързаност,когато не си с човека,че дори и близо до него.
someone else...
това непречи да се привържеш към даден човек дори да не си го виждал наживо примерно такаче даже да не си близо до даденият човек можеш да се привържеш към негоПървоначално написано от Ивалинка
и аз пак ти казвам,че при мен е с харесване...не с привързаност! за другите обаче не знам...
someone else...
при теб може да е така аз си казвам как е в повечето случаиПървоначално написано от Ивалинка
еми..няма значение..все едно е
someone else...