- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- незнам защо винаги се получава така
винаги съм се държал с всяко момиче което познавам по възможно най-добрият начин не съм от онези кретени който търсят само секс но винаги когато испитвам чувства към някое момиче тя ме чувства само като приятел или в другият случай като брат а аз неискам да е така искам нещо повече просто имам нужда от момиче което да ме обича и аз да я обичам винаги съм правил всичко за момичето което обичам едвали не звездите свалям даже пренебрегвам себеси само за тя за да е добре и накрая ми се казва че ме обича само като приятел или брат все едно някой ми истръгна сърцето и го хвърли на кучетата
Благодаря че прочетохте всичко това имах нужда да споделя
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
dosta kofty no sigurno si zabelqzal ,4e momi4etata ne tyrsqt vseotdainost,vnimanie i razbirane.kolkoto i da tvyrdqt 4e go iskat...to ne e nai-vajnoto.prioriteti sa vynshnostta,socialen status,nedostypnost...a krasivite bogati i naduti mom4eta sa istinska protivopolojnost na milite,nejnite,vnimatelnite,vseotdainite,prosto zashtoto ne im e neobhodimo da sa takiva -te taka ili ina4e polu4avat kakvoto poiskat.zatova ne se kosi...ili po4akai vrysni4kite da uzreqt i da se nameri nqkoq podhodqshta...ili se opitai da se vpishesh v opsanieto na "idealniq"...izbora ne e golqm,ama ot4aqni situacii-ot4aqni merki![]()
"Be the change you want to see in the world!"Mahatma Ghandi
ако трябва да чакам да пораснат направо ще си отчакам а по добре да си остана такъв какъвто съм и да съм сам отколкото да се превърна в надуто "газарче"Първоначално написано от ferendzia
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
m..za6to ne smeni6 taktikata ?ne da stava6 nqkva naduvka...prosto ..prodaljavai da se darji6 dobre s tezi s koito si go pravel do sega ...no kogato haresa6 nqkoe drugo momi4e ...koeto ne te poznava mn dobre ..kolkoto i da ti se iska ...ne i tar4i s cvetq v krakata ..neka sama si gi poiska ..v smisal ..badi malko nedostapen,nedostijimstiskam palci
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...
проблемат е че немога да бъда недостъпен опитвал съм просто аз съм такъв човек че немога да отказвам трябва ми само една дума и съм направил всичко просто такава ми е природата иначе много пъти съм се опитвал да се променя но просто не се получаваПървоначално написано от MaRcHeLiTkAa
аз и неискам да накарам някой насила да ме хареса просто неискам всички да ме приемат само за приятел но както и да еПървоначално написано от des1t000
Ама ти си едва на 11 години ... знаеш ли кооооолко време има още да си намериш някоя ... ;]] Пък може и в грешка да съм ,че си на 11![]()
как така съм на 11 аз 11 ги минах преди 6 годиниПървоначално написано от _siNNer_
ако гледаш по храсталака тои е на братми аз просто ми слагам листа той е на 11 аз съм на 17
Мога да ти каза , че за мен най - важното не е даденото момче да е гъзарче с богат тати да е мистър българия и т.н Много по важни са нещата които ти не признаваш з ажани , а именно всеотдайност , внимание , разбиране също така и обичта...Първоначално написано от ferendzia
Ами шанс...Няма кво да се отчайваш същност..Днешните момчета и момичета са едни...А може би грешката е в тез защото за да те заобичат като брат или фр ти просто те чувстват като такъв..Постарай се като се запознаваш с тях да се държиш по-различно..Ласкай ги ала бала![]()
Лошото е че все си влюбваме в неподходящите а вас които сте честни и откровени ви завхвърляме едва ли не![]()
за жалпст е така за пръв път виждам момиче което да си го каже това в прав текстПървоначално написано от Miss_Perfekt
![]()
Момичетата не харесват "емоционални", нито пък някви мухльовци. Да, грешката е в теб, не в момичетата. Що не тръгнеш след момчетата? Май на там си се запътил.
добре самоче ще ти кажа нещо ти си леко ораничен човек можеби комплексар/ка нкоито/която гледа да се заяжда с другите по простата причина че никога не си обичал/а истински или не са те обичали това е моето мнениеПървоначално написано от AFT
О, досега бях всичко, но не и ограничена. Разбери, че дори и всичките момичета на света да ти опишат идеалите си, няма смисъл да се правиш на някой от тях само за да те харесат. Или чакаш някое момиче да опише теб, да си чатите, после да се видите и да се влюбите и накрая - and they lived happily ever after? След толкова теми и реване е време да сложиш една снимка и май тогава ще разберем защо никой не те иска. Аз не съм обичана? ОМФГ! Не аз рева по форуми, че съм идеална, ама никой не ме ебава за стинка (очевидно не си толкова идеален, колкото се представяш).
Първоначално написано от AFT
да съм казал че съм идеален не съм и никога няма да го кажа не съм идеален и аз си имам кусури като всеки не съм карсив това го знам и не нито мисля да се правя накакъвто и да е за да ме харесват ако някои ме хареса ще ме хареса такъв какъвто съм а пък да чакам някое момиче да ме опише и да и пиша на лична![]()
![]()
![]()
недеи с тия глупости расмиваш ме това е възможно най- глупавото което може да направи някой било то момче или момиче
Еее , има време . Сега така се държиш , след няколко години ще започнеш да се държиш с момичетата така , че да разбират ти какво искаш , тоест любов !Спокойно , пътници за всеки влак има !
Такова впечатление правиш.Първоначално написано от ivakavlad
може да правя такова впечатлениое но това неозначава че е вярноПървоначално написано от AFT
не разбирам AFT ,но няма значение...към темата,случвало ми се е момче да се държи така с мен и накрая просто ми стана досадно.винаги съм харесвала това,което не мога да имам...тъжно,но факт..защото така все си оставам сама![]()
someone else...
Тогава защо задаваш въпроси, които са били задавани безброй много пъти преди теб и очевидно дори не си правиш труда да търсиш подобни теми, макар всеки да знае, че има такива теми? И да, знам, че не е "просто така".Първоначално написано от ivakavlad
сагласи се с мен че в една тема е много важно как е зададен въпросът жащото един въпрос може да се зададе по 300 различни начина и да се тълкува по още толкова просто не ми хареса как са зададени въпроситеПървоначално написано от AFT
хмм...еми виж например аз имах и все още имам 1 приятел,който е горе долу същия - мил,грижовен и т.н. Аз също в началото го чувствах само като приятел и много си го обичках,НО...после вече започнах да се замислям по-така ако ме разбираш.Затова написах и "имах"...вече не е само приятел!!та може би наистина не си попаднал на правилния човек!
и все пак можеш да се държиш понякога и малко по-агресивно,така да се каже![]()
пффф това ми е познато до болка .. и аз имам нижда някой да е до мен .. да ме обича .. от това имам нужда .. а не както сега е на мода .. да е*еш и да късаш с момичето .. вече няма чувства .. вече няма толкова сериозни връзки ... нз нз .. толкова много ли искам ... просто някой да ме обича ...