.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Изваден зъб

Значи на 17 години и вчера ми извадиха зъба които стои зад кучешкия
    Та въпроса ми е има ли други долу горе на моята възраст с изваден някакъв зъб , защото си мисля че ми е твърде рано и се притеснявам за напред да не остана без зъби

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    na mene za malko da mi izvadqt edin zab zard edna tapa zabolekarka no az li4no nqmam :} ama sig ima spx
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Nishto ti nqma. I az sam s dupka: http://www.bezdumi.com/showpic.php?u...228&pid=114478

тая дупка няма ли да са запълни с времето?

Цитирай Първоначално написано от delf
    тая дупка няма ли да са запълни с времето?
    е да с времето всичко там ще стане 1 голяма празнина

Ем аз имам извадени четири зъба като твоите ( от всяка страна - горе и долу) и съм на 16 Ама то зависи от причината.. аз нося брекети и след тва няма да имам дупка..пък при теб не знам как стоят нещата
    The art of love is not to let your heart get broken!

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    na mene za malko da mi izvadqt edin zab zard edna tapa zabolekarka no az li4no nqmam :} ama sig ima spx
    Зъболекарите не са тъпи.На тях даже им е по-добре да ти лекуват зъб4ето и да ти вземат пари4ките.
    Освен това може да полу4иш и алерги4на реакция към опойката за ваденето на зъб,която да е с доста страшни последствия..
    Освен,ако не си паднал или са те били,най-вероятните при4ини за да ти извадят зъб са:

лоша хигиена
    немърливост към посещенията при зъболекар (поне 2 пъти годишно трябва да ходиш на профилакти4ни прегледи,за да може да се хване още докато е кариес..)

Да имаш един липсващ зъб,не е толкова страшно или грозно,но внимавай как се грижиш за тях и взимай превантивни мерки

Между другото има протези за зъби ,просто изкуствен зъб,който ти го поставят на мястото на липсващия..
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    ^ А за да ти го сложат трябва да изпилят съседните два,за да може протезата да се закрепи на тях....и така заминават 2 здрави зъба,а да не говорим,че тази процедура излиза в рамките на повече от 300-400 лева.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Аз съм с два извадени зъба. Хубаво, че са предпоследните ми (вече; тогава бях последни) и изобщо не си личи, че иначе усмивката ми щеше да е ето такава.

Супер фен Аватара на fake
    а защо са ти го извадили?
    тези зъби обикновено се вадят, когато ще се слагат брекети и челюстта е тясна.
    може би зъболекарката ти разчита на мъдреците да избутат зъбите напред, когато почнат да растат
    Boots and braces don't make racists!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Аз съм с коронка. Иначе ходих било 2 месеца с дупка. Бях много чаровна, както винаги.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    ^ А за да ти го сложат трябва да изпилят съседните два,за да може протезата да се закрепи на тях....и така заминават 2 здрави зъба,а да не говорим,че тази процедура излиза в рамките на повече от 300-400 лева.
    Зависи от състоянието на зъба,може да е просто с4упен,тогава се взимат мерки,ходи се на зъботехник и новият зъб се лепи за останалата 4аст от стария.Зъб си "отива"..когато се по4истят нервите,а не когато се изпели малко отстрани.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Vse pak za6to ti go izvadiha tozi zub?
    Az sum s 3 izvadeni mudreca v zarodi6, za6toto nosih breketi i 4elustite mi sa malki i ako bqha izrastnali 6te6e v ustata mi suvsem da nastupi haos.
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Невиждам от кво се притесняваш. Не е болка за умиране

Guest
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Зависи от състоянието на зъба,може да е просто с4упен,тогава се взимат мерки,ходи се на зъботехник и новият зъб се лепи за останалата 4аст от стария.Зъб си "отива"..когато се по4истят нервите,а не когато се изпели малко отстрани.
    зависи. маман е имала големи ядове с два зъба, които са й били пилени - с времето просто се съсипаха и то заради неадекватна намеса на зъболекар. затова си имам едно наум.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си