- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- скъсахме
късно си разбрала .. но все пак има шанс .. опитай да говориш с него пак и щом още те обича значи няма начин да няма начин както се казва :РПървоначално написано от oanka
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Знам какво ти е милаистината боли но май той не те обича както ти него от това много боли но такъв е живота и аз в момента съм почти срината но нямаме друг избор освен да продължим напред спокойно живота е пред теб все ще излезне нещо хубаво от него
![]()
УСПЕХ
![]()
+1,съгласна съмПървоначално написано от darla_f
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
така ,пратих му смс и днеска на училище се видяхме,говорихме и се събрахме.Каза ми ,4е ме обича и искам да сме заедно и ако не бяхме се събрали всеки ден нямало да може да издържи да ме гледа без да може да ме целуне или прегърне.Цял ден бяхме заедно и все едно нищо не се е случвало сякаш не бяхме се разделяли,но в мен остана мисълта,4е ще скъсаме лятото,надявам се дотогава много вода ще изтече и много неща може да се променят.Не искам да се вкарвам в мисли от сега....благодаря на всички ,които писаха по темата разбрах някои неща ,за които съм грешяла и си имам едно на ум
Първоначално написано от kuklichka_bg
точно това смятах да напиша и аз ...
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.