.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: скъсахме

Цитирай Първоначално написано от oanka
    Имам сериозен проблем.Моля ви,помогнете ми!Ходих с 1 момче в продължение на 2 години ,но скъсахме преди около година.Събрахме се за седмица и пак скъсахме.Връзката ни представляваше следното:той правеше абсолютно ВСИЧКО за мен,а аз не го оценявах и вечно бях недоволна!Миналото лято беше най-тежкото за него.Карахме се много и точно преди да се видим(понеже сме от различни градове) скъсахме.Беше ми много тежко,но успях да не мисля за него(тъй като той имаше проблеми и си ги изкарваше на мен и то по какъв начин само..)Обаче той осъзна какво ми е причинил и буквално ми се молеше да се съберем,но аз бях непреклонна.Мислих си,че ще успея и без него,че даже ще ми е по-добре,но...Когато му казах ,че съм осъзнала колко съм го наранила и че не мога без него той тотално ме отряза.Плаках,молих се,но нищо...Търсих сила в себе си и продължих .За няколко месеца не сме се чували,нито виждали.Междувременно той е обяснявал на наши общи приятели ,че ме обича много.Проблема е ,че след всичко което е ставало и всичката болка,която съм му причинила,дори и да е така той няма да ми го каже,защото аз наистина много съм го наранявала...Боли ме ,защото едва сега разбирам какво съм му причинила и искам да му се извиня и пак да се обичаме и да сме щастливи ;( ;( ;( Как да стане това??????
    късно си разбрала .. но все пак има шанс .. опитай да говориш с него пак и щом още те обича значи няма начин да няма начин както се казва :Р
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    В АдА
    Знам какво ти е мила истината боли но май той не те обича както ти него от това много боли но такъв е живота и аз в момента съм почти срината но нямаме друг избор освен да продължим напред спокойно живота е пред теб все ще излезне нещо хубаво от него УСПЕХ

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    tui kato neroden petko 4akai da te priemat posle misli
    +1 пък и той ако наистина те обичаше-нямаше да те остави...
    mnogo qsno! Trqbvalo ot sega,6toto posle mn 6tqlo da go boli,ama i toi te obi4al!Ako naistina be6e taka 6te6e da se bori za vrazkata vi ne samo ako te priemat a dori i godini sled tova!!!
    +1,съгласна съм
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

така ,пратих му смс и днеска на училище се видяхме,говорихме и се събрахме.Каза ми ,4е ме обича и искам да сме заедно и ако не бяхме се събрали всеки ден нямало да може да издържи да ме гледа без да може да ме целуне или прегърне.Цял ден бяхме заедно и все едно нищо не се е случвало сякаш не бяхме се разделяли,но в мен остана мисълта,4е ще скъсаме лятото,надявам се дотогава много вода ще изтече и много неща може да се променят.Не искам да се вкарвам в мисли от сега....благодаря на всички ,които писаха по темата разбрах някои неща ,за които съм грешяла и си имам едно на ум

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    tui kato neroden petko 4akai da te priemat posle misli

точно това смятах да напиша и аз ...
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си