- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен съм в едо момиче , а в същото време хресвам друго
Аз съм на 16 години от Стара Загора и ссъм влюбен в момиче което е една годинпо гоялмо от мен .Тя живее в София , запознахме се през една лятна вакнция . От тогава аз не мога да си я избия от главата ,в същото време имам по - особенно отношение към еднмомиче от моя клас
кажете ми какво да правя и коя да избера и как да и кажа че я харесвам
първо си помисли ти коя от двете искаш .. едно е да си влюбен аа др е да имаш " по-особено отношение" .. те знаят ли,че ги хар ?
Неподходящ размер на снимка в подпис!
neznaqt , no az mislq 4e ednoto momi4e podozira
ако ме питаш мен хвани си се с тая от твоя клас щом я харесваш , а с тази от софия не се знае кога пак ще се видите. не знам пич ти си решаваш![]()
Че как стана тоз номер ?!![]()
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
а какво да правя като отида в софия и видя другата и като пак започнат сущите мисли
Ami badi s momi4eto ot tvoq klas poneje ti e po blizko apak drugata lqtna vakanciq pak idi se vij s drugoto taka 6te ti e nai dobrea i kak ospqvate vie hora na 16 za edna lqtna vakanciq da se vliubite 4e 4ak posle da ne mojete da si izbivate vaprosnite lica ot glavata .... stranno
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Ясно. Ебе ти се, че 2 не видиш... По-точно - ебе ти се, че 2 ги виждаш![]()
аз не ходя само през лятната ваканция в софия там съм поне два пъти в месеца
тебе май хем те боли хем те сърби.избери си тая от класа ти,връзка от разстояние-няма бъдеще
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
ok ama kak da i go kaja
Първоначално написано от cesekar4eto92
Kaji i pilence iskam da te 4ukam poneje sam mnogo zagorql .... posle iskam da vidq sledvatata tema![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
drugi predojeniq
Първоначално написано от cesekar4eto92
DA! Razbiva6 vratata v tqh vliza6 udrq6 q s ne6to tejko vrazva6 q zapu6va6 i ustata s 4orapi i q 4uka6 ... dovolen li si![]()
таман и аз това щях да питам?Първоначално написано от LadyDi
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
to i az nemoga da razbera prosto stana
срещни се с Десислава и Лилито и след това пак си помисли на трезва глава какво да правиш с 2те ИСТИНСКИ принцеси
Първоначално написано от Say It Right
ne6to ne te razbrah
Момче,ти май си се увлякъл с тия двете...Не може да си влюбен в една и да харесваш друга едновременно..
Увлякъл си се,споко,ще ти мине като се появи 3та![]()
Watching the stars
Go by...
мен ме е страх да не изпусна точнот омомиче от тях и тя да трагне с друг
оу,и на мен ми се е случвало.много е гадно![]()
someone else...
Ти въобще преценил ли си коя е точната?!Така като гледам-не си..ако беше,нямаше да пускаш темата
Watching the stars
Go by...
Оу, още ли го дъвчете това...
Ем тей много лесно, след като и аз съм в същата ситуация .. О боже тая тема е 1 към 1 с тфа положение в което съм в момента .. Ти си прецени сам ... кое момиче според тебе повече те заслужава .. Смисъл с кое си преживял по интересни и вълнуващи моменти .. с кое си допадаш повече по интереси , хобита и такива ... С кое си правил по щури и вълнуващи неща .. просто избери момичето,което те допълва ....Първоначално написано от VerryBerry
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98