- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ... Модата ....
.::wwЮw.impulse.bg/NightGuardian/2627582::. (махнете "Ю" и ".::." ,защото не съм с правомощията да слагам урл-та...)
ХахХАХхХУХАуХУАХАУХАУХАУ
Знам,че всеки си има вкус.
Знам,че всеки си има мнение,стил и предпочитания.
Знам,че сега половината форум ще ме нахраните стабилно.... но
....но това е да си ОГРАНИЧЕН... Как може да има такива кретени....
Направили се те сичките с еднаквите прически,с педалските фейсове и хоп в импулса.Ебати злетаците.И се мислят за готЯни.
ХАХАХАХДАУДХУАхд...
Просто исках да кажа,че съм възмУтен.
И не.. не съм комплексарче ако така си мислите.Това,че нямам гейски бретон зализан като тези манафи не ме прави по-зле изглеждащ(ако изобщо тези мога да ги нарека добре изглеждащи)... нямам думи просто .. Ако имате мнение по тази мода пишете да видим как сме с пропорциите.![]()
ето яZAMUNDA.NET
уууууу ужас!банда имота...![]()
толкоз готини момчета и са праят на клоуни пффффф... анти!![]()
въх си божееееееееееееееееееееее е![]()
![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Незнам неискам никой да обидя,но това което видях е Ужассссс.Верно хубаво е да си вкрак с модата,но чак пък толкова зариди това,че е модно и някой го е наложил да си направиш нещо дето ама хич не ти отива.........
или аз не ги разбирам тия работи,пък си мислех,че съм час.Чак до италия ходих да гледам ревюта и прически,но такова нещо не видях.Какво ли съм гледала????
Какви сте вие за да съдите?
Не съдим коментираме и обсъждаме,изразяваме лично мнение както и ти.
Ти например би се подстригала по начин който не ти отива само защото някой световно-известена личност е с такава прическа?
Какъвто ще да е...
Поне не спами форума и не съм видял от него правежи, нито се прави на нещо, дето не е както всички остали комплексченца.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Така е, но в същото време всички го правят, всеки съди някои или нещо, може не задължително да се изкаже по даден въпрос, но всички го правиме дори и да не го осъзнаваме, това е и лично мнение.Първоначално написано от the_hottie
А по темата, така си е съгласна съм въпреки че бих се изказала по друг начин, но си е така. Аз обожавам модата, наистина, но във смисала на индивидуален стил, през който хората прожектират личноста си или просто да носиш каквото ти харесва. Обичам по-елегантни и актуални неща, но в същото време намирам стилове като пънк и бохо интересни, такаче харесвам всичко, и различни неща, но в комерсиалната мода която всеки носи на улицата наистина няма нищо индивидуално, по-скоро е смешно.
I am the substance and the one who has no substance.
+1Първоначално написано от Enjoy_yourself
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Подкрепям мнението ти!Първоначално написано от Liz
офф: Ако не ми станеш дама на бала ще започна да се обличам като "нещото" от impusle-а!![]()
ХАХАХАХАХАХАХА това да не е "nightguardian" от този форум нашия? Еййй тея са много готини и аз ще си направа такава прическа..
The Spark
А го мислех за печен ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Не съм искал да обръщате внимание тфа НайтГардиан ли е или някой друг и да си променяте мненията за хората,заради някаква снимка.Не съм и искал да съдя никой просто това е смешно..Натам отива Бълграя ,че всеки втори ще е с такава прическа + ботушките в дънките(за момчета говоря) и ще се мислят за "Ловърите".Разбирам единия от маняците да беше с такава прическа.Айде двама да бяха,но те сичките като клонинги..Тфа е,нищо лично към лицата на снимката просто като цяло се възмущавам от такива.Това е свободен форум нали ?
Всеки има правото да изрази своите мнения,проблеми,недоволств а,така че ... не съм нарушил никакви правила и т.н.![]()
ето яZAMUNDA.NET
Да обаче е страшно неуместно да го правите за някой съфорумец без дори да го обсъдите с него. Да ви е позволявал да пускате линк за него? Не мисля...Първоначално написано от loreta
Това се детски глупости. Само мога да кажа, че той е къде къде по-зряп и умен от повечето от вас тук.
explosiiion , написа:
04.04.2008 00:57
super gazeta.. .. za pricheskite da ne goforim pyk.. kartqt ot vsqkade
![]()
![]()
![]()
Мухахаха,аз на такива имота им викам кашкавалени китки,а баща ми направо ПЕДЕРАСТИИ или на-просто ГЕЙОВЕ. Няма място за коментар,понякога това което виждаш не може да се опише с думи. Пхахаха,егатаи злетаците!![]()
Бе ти остави.В сайтове като Флирт,Импулс и т.н. сички коментари се опират на "БраВу БйЕее мНоГо УспЕхЧеТа и МнОго ЦеЛУфффФки;FulL reSpect; Auuauuu ma kolko e sladyk ma kakfa pri4eska ma kakaf lanec" и тем подобни разбираш ли и се имат за вървежни...Абе заеби гейска раота...Първоначално написано от Taste the rainbow
ето яZAMUNDA.NET
Това което каза е глупаво, след като някой е сложил снимката си в Интернет той е наясно, че може някой да му се подиграва и да си направи гавра...може да види лицето си на реклама против спинПървоначално написано от the_hottie
мога да си направя всякаква гавра с който си искам...и никой няма право да ме упреква
На мен няма да ми е приятно и за това избягвам да си слагам снимки в Интернет
Значи сега това което ще кажа е без цел да обижда, който и да било! Както тези "педалчета" според теб или "гейчета" или как там ги нарече така някой примерно може да обсъжда и металите да речем ! Защо трябва да съдиш някого за външността му .. наистина живеем в демократична държава и всеки има право на лично мнение и т.н., но смятам за излишна тази тема ... и все пак коментирам по нея .. всяка една крайност се струва поне на някой странна и непонятна ... та ето ти моя отговор например ... има всякакви хора с всякакви стилове .. ексцентрични, импулсивни, обичащи вниманието .. ако този стил е тяхното истинско амплоа то тогава ако ще каквото и да кажеш те ще са си такива ... аз лично не виждам нищо лошо в който и да е стил ... познавам почти всякакъв типаж хора с различни интереси, стилове, вкусове и всеки един от тях е интересен и приятен по свой собствен начин ! Това за което съм против е прекаленото в каквото и да било ! Когато всичко е с мярка ми харесва ... в противен случаи става мания![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Чакай малко!Да съм казал ,че съм метъл?Първоначално написано от Friend_witH_Benefit
ето яZAMUNDA.NET
Ами ако искаш да се гавриш(което е много тъпо) го направи на въпросният сайт, а не тук. Особено за съфорумец. Как си позволяваш да съдиш някой така по външният му вид? Някой който присъства в този форум и чете всичко това. Ами ако обидиш този човек?Първоначално написано от XXX_f
Ако бях аз нямаше да ми е приятно!Или просто нямаш сърце?
Боли ме.
ама смешното е че на аватара му е Снууп дог![]()
we give it all.