.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

... Модата ....

.::wwЮw.impulse.bg/NightGuardian/2627582::. (махнете "Ю" и ".::." ,защото не съм с правомощията да слагам урл-та...)
    ХахХАХхХУХАуХУАХАУХАУХАУ
    Знам,че всеки си има вкус.
    Знам,че всеки си има мнение,стил и предпочитания.
    Знам,че сега половината форум ще ме нахраните стабилно.... но
    ....но това е да си ОГРАНИЧЕН... Как може да има такива кретени....
    Направили се те сичките с еднаквите прически,с педалските фейсове и хоп в импулса.Ебати злетаците.И се мислят за готЯни.
    ХАХАХАХДАУДХУАхд...
    Просто исках да кажа,че съм възмУтен.
    И не.. не съм комплексарче ако така си мислите.Това,че нямам гейски бретон зализан като тези манафи не ме прави по-зле изглеждащ(ако изобщо тези мога да ги нарека добре изглеждащи)... нямам думи просто .. Ако имате мнение по тази мода пишете да видим как сме с пропорциите.
    ето я ZAMUNDA.NET

Град
    tam!!! (love) ~>
    уууууу ужас!банда имота...
    толкоз готини момчета и са праят на клоуни пффффф... анти!

Тъпа тема. Нищо лично.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Ha MopeTo (sun)
    въх си божееееееееееееееееееееее е
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Незнам неискам никой да обидя,но това което видях е Ужассссс.Верно хубаво е да си вкрак с модата,но чак пък толкова зариди това,че е модно и някой го е наложил да си направиш нещо дето ама хич не ти отива.........
    или аз не ги разбирам тия работи,пък си мислех,че съм час.Чак до италия ходих да гледам ревюта и прически,но такова нещо не видях.Какво ли съм гледала????

hottie
    Guest
    Какви сте вие за да съдите?

Не съдим коментираме и обсъждаме,изразяваме лично мнение както и ти.
    Ти например би се подстригала по начин който не ти отива само защото някой световно-известена личност е с такава прическа?

Какъвто ще да е...
    Поне не спами форума и не съм видял от него правежи, нито се прави на нещо, дето не е както всички остали комплексченца.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Повече от фен Аватара на Liz
    Град
    Canada/Sf
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Така е, но в същото време всички го правят, всеки съди някои или нещо, може не задължително да се изкаже по даден въпрос, но всички го правиме дори и да не го осъзнаваме, това е и лично мнение.

А по темата, така си е съгласна съм въпреки че бих се изказала по друг начин, но си е така. Аз обожавам модата, наистина, но във смисала на индивидуален стил, през който хората прожектират личноста си или просто да носиш каквото ти харесва. Обичам по-елегантни и актуални неща, но в същото време намирам стилове като пънк и бохо интересни, такаче харесвам всичко, и различни неща, но в комерсиалната мода която всеки носи на улицата наистина няма нищо индивидуално, по-скоро е смешно.
    I am the substance and the one who has no substance.

въпрос на вкус... на мен не ми пречат... нали не са ми в обкръжението ->да правят каквото искат, да се обличат както искат и т.н. :P само да не се правят на всевишни..

Супер фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Enjoy_yourself
    въпрос на вкус... на мен не ми пречат... нали не са ми в обкръжението ->да правят каквото искат, да се обличат както искат и т.н. :P само да не се правят на всевишни..
    +1
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Цитирай Първоначално написано от Liz
    Така е, но в същото време всички го правят, всеки съди някои или нещо, може не задължително да се изкаже по даден въпрос, но всички го правиме дори и да не го осъзнаваме, това е и лично мнение.

А по темата, така си е съгласна съм въпреки че бих се изказала по друг начин, но си е така. Аз обожавам модата, наистина, но във смисала на индивидуален стил, през който хората прожектират личноста си или просто да носиш каквото ти харесва. Обичам по-елегантни и актуални неща, но в същото време намирам стилове като пънк и бохо интересни, такаче харесвам всичко, и различни неща, но в комерсиалната мода която всеки носи на улицата наистина няма нищо индивидуално, по-скоро е смешно.
    Подкрепям мнението ти!

офф: Ако не ми станеш дама на бала ще започна да се обличам като "нещото" от impusle-а!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    ХАХАХАХАХАХАХА това да не е "nightguardian" от този форум нашия? Еййй тея са много готини и аз ще си направа такава прическа..
    The Spark

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    тея са отвратителни, направо са ужасни хахаххахахахахахаха как може днешните момчета да се правят на маймуни хаахахаха

А го мислех за печен ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Не съм искал да обръщате внимание тфа НайтГардиан ли е или някой друг и да си променяте мненията за хората,заради някаква снимка.Не съм и искал да съдя никой просто това е смешно..Натам отива Бълграя ,че всеки втори ще е с такава прическа + ботушките в дънките(за момчета говоря) и ще се мислят за "Ловърите".Разбирам единия от маняците да беше с такава прическа.Айде двама да бяха,но те сичките като клонинги..Тфа е,нищо лично към лицата на снимката просто като цяло се възмущавам от такива.Това е свободен форум нали ?
    Всеки има правото да изрази своите мнения,проблеми,недоволств а,така че ... не съм нарушил никакви правила и т.н.
    ето я ZAMUNDA.NET

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от loreta
    Ти например би се подстригала по начин който не ти отива само защото някой световно-известена личност е с такава прическа?
    Да обаче е страшно неуместно да го правите за някой съфорумец без дори да го обсъдите с него. Да ви е позволявал да пускате линк за него? Не мисля...
    Това се детски глупости. Само мога да кажа, че той е къде къде по-зряп и умен от повечето от вас тук.

explosiiion , написа:
    04.04.2008 00:57
    super gazeta.. .. za pricheskite da ne goforim pyk.. kartqt ot vsqkade

Град
    Where streets have no name
    Мухахаха,аз на такива имота им викам кашкавалени китки,а баща ми направо ПЕДЕРАСТИИ или на-просто ГЕЙОВЕ. Няма място за коментар,понякога това което виждаш не може да се опише с думи. Пхахаха,егатаи злетаците!

Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    explosiiion , написа:
    04.04.2008 00:57
    super gazeta.. .. za pricheskite da ne goforim pyk.. kartqt ot vsqkade

Бе ти остави.В сайтове като Флирт,Импулс и т.н. сички коментари се опират на "БраВу БйЕее мНоГо УспЕхЧеТа и МнОго ЦеЛУфффФки;FulL reSpect; Auuauuu ma kolko e sladyk ma kakfa pri4eska ma kakaf lanec" и тем подобни разбираш ли и се имат за вървежни...Абе заеби гейска раота...
    ето я ZAMUNDA.NET

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Да обаче е страшно неуместно да го правите за някой съфорумец без дори да го обсъдите с него. Да ви е позволявал да пускате линк за него? Не мисля...
    Това се детски глупости. Само мога да кажа, че той е къде къде по-зряп и умен от повечето от вас тук.
    Това което каза е глупаво, след като някой е сложил снимката си в Интернет той е наясно, че може някой да му се подиграва и да си направи гавра...може да види лицето си на реклама против спин мога да си направя всякаква гавра с който си искам...и никой няма право да ме упреква На мен няма да ми е приятно и за това избягвам да си слагам снимки в Интернет

Повече от фен
    Значи сега това което ще кажа е без цел да обижда, който и да било! Както тези "педалчета" според теб или "гейчета" или как там ги нарече така някой примерно може да обсъжда и металите да речем ! Защо трябва да съдиш някого за външността му .. наистина живеем в демократична държава и всеки има право на лично мнение и т.н., но смятам за излишна тази тема ... и все пак коментирам по нея .. всяка една крайност се струва поне на някой странна и непонятна ... та ето ти моя отговор например ... има всякакви хора с всякакви стилове .. ексцентрични, импулсивни, обичащи вниманието .. ако този стил е тяхното истинско амплоа то тогава ако ще каквото и да кажеш те ще са си такива ... аз лично не виждам нищо лошо в който и да е стил ... познавам почти всякакъв типаж хора с различни интереси, стилове, вкусове и всеки един от тях е интересен и приятен по свой собствен начин ! Това за което съм против е прекаленото в каквото и да било ! Когато всичко е с мярка ми харесва ... в противен случаи става мания
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

Цитирай Първоначално написано от Friend_witH_Benefit
    Значи сега това което ще кажа е без цел да обижда, който и да било! Както тези "педалчета" според теб или "гейчета" или как там ги нарече така някой примерно може да обсъжда и металите да речем ! Защо трябва да съдиш някого за външността му .. наистина живеем в демократична държава и всеки има право на лично мнение и т.н., но смятам за излишна тази тема ... и все пак коментирам по нея .. всяка една крайност се струва поне на някой странна и непонятна ... та ето ти моя отговор например ... има всякакви хора с всякакви стилове .. ексцентрични, импулсивни, обичащи вниманието .. ако този стил е тяхното истинско амплоа то тогава ако ще каквото и да кажеш те ще са си такива ... аз лично не виждам нищо лошо в който и да е стил ... познавам почти всякакъв типаж хора с различни интереси, стилове, вкусове и всеки един от тях е интересен и приятен по свой собствен начин ! Това за което съм против е прекаленото в каквото и да било ! Когато всичко е с мярка ми харесва ... в противен случаи става мания
    Чакай малко!Да съм казал ,че съм метъл?
    ето я ZAMUNDA.NET

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    Това което каза е глупаво, след като някой е сложил снимката си в Интернет той е наясно, че може някой да му се подиграва и да си направи гавра...може да види лицето си на реклама против спин мога да си направя всякаква гавра с който си искам...и никой няма право да ме упреква На мен няма да ми е приятно и за това избягвам да си слагам снимки в Интернет
    Ами ако искаш да се гавриш(което е много тъпо) го направи на въпросният сайт, а не тук. Особено за съфорумец. Как си позволяваш да съдиш някой така по външният му вид? Някой който присъства в този форум и чете всичко това. Ами ако обидиш този човек?
    Ако бях аз нямаше да ми е приятно!Или просто нямаш сърце?

Боли ме.

ама смешното е че на аватара му е Снууп дог
    we give it all.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си