- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблемче
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
лично аз мисля че трябва да му признаеш чувствата си най-малкото ще ти олекне
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
И аз мисля, че трябва да му признаеш за чувствата си. Какво печелиш като си мълчиш? По-добре му кажи и да става каквото става. Изглежда че и момчето има нещо към теб, така че не виждам смисъл да се дърпаш. На твое място бих рискувала![]()
Кажи му!!! После ще съжеляваш, че си мълчала.
Животът е адът описан в Библията!
Точно писах в една друга тема, че тръгнах с приятеля ми ей така, пролетта, която завърши училище. Знаех какво следва. Но връзката ни бе силна и продължава да е такава почти 2 години. Начини има винаги. Тази година и аз ше имам изпити и ако ме приемат това положение ще свърши. Но за нищо на света не съжалявам и за мен това време беше важно, тъй като укрепи връзката ни и доказа, че любовта ни е силна...Така, че кажи му за чувствата си
+1Първоначално написано от ivakavlad
da priznai mu..6te e po dobre.. i ne se pritesnqvai 4e toi moje da ide da u4i v sofiq... ako i dvamata ste sploteni i si imate doverie..ako saumeete da go izgradite za tezi meseci koito vi ostavat vsi4ko 6te e dobre :}
Кажи му, ще съжаляваш . Аз се правех на ударена с мокъл парцал и сега този ходи с друга и ме е яд![]()
![]()
ами ако си сигурна,че те харесва,за да не страдаш после,....
someone else...
Подкрепям с двете ръце! :P И от опит знам, че е така!Първоначално написано от MiMcHeToOo
оставам без думи. Да живее Варна.
кажи му пък кфо толко може да стане ?! струва си да опиташ щом толкова ти харесва рискувай и няма да съжаляваш![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
И аз тей викам.Първоначално написано от w0sh
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ами ако не се получи...Ако сестра ми ме опрекне (Това за мен ще е най-лошото)...Тяхното семейство е адски патриерхално, готини хора, но с остаряло мислене...Благодаря ви на всички...Ами, ако после наистина се обвинявам, че не съм му признала... Охх, има толкова амита, че наистина не знам какво да правя!
Послушай сърцето ти, ние не можем да ти кажем какво да направиш, но според мен щом имаш чувства покани го на кафе излезте, нищо не ти пречи да опиташ и немога да разбера защо сестра ти ще те упрекне! Успех
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Отговора е само и единствено в теб. Послушай сърцето си![]()
Кажи му! След време ще се обвиняваш, че си си пропиляла шанса с него. А, ако е свестен човек сестра ти не би имала нищо против![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Ти решаваш, но по-добре му кажи, защото може да стане по-лошо или да съжаляваш!
ама ти още ли не си му казала?![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
Кажи му! Сестра ти няма думата тукА пък и в този живот трябва понякога да сме егоисти, не мисли постоянно дали на другите ще им стане неприятно! Живей за себе си
![]()
Mila priznai mu 6te ti stane po dobre a i taka 6te razbere6 dali izob6to moje da se polu4i ne6ty mejdu vas a i nqma smisul da ti teji na suvesta da si haresva6 nqkoi nqma ni6ty lo6o prosto poslu6ai surceto si![]()
![]()
Ne e vajno,4e za celiq svqt ti si prosto edin 4ovek,vajnoto e,4e za edni 4ovek ti si celiq svqt =]