.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Kak da my dokaja,4e e edinstven za men?

Kak da my dokaja,4e e edinstven za men?

трудно от опит го казвам.аз не успях,а беше така

Само не се самоубивай.шегувам се

Просто бъди до него,когато има нужда,казвай му,че го обичаш мисля,че това е достатъчно да разбере.
    P.S ако ти каже да скочиш от някъде,значи той не те обича.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Мега фен Аватара на iiirish
    Зависи за какво точно говориш - дали от гледна точка на това, че те ревнува или от гледна точка на любовта ти към него. Общо взето всичко се постига с търпение и постоянство, като и двете думи са синоним на "време" Така че засега просто му показвай колко е важен за теб и как ще направиш колкото можеш повече за него, а то останалото ще дойде само

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Не знам ..
    Интересен въпрос ..
    За всеки човек - съответно момиче/момче/мъж/жена е различно .. всеки по индивидуално ..

То тва не се доказва .. то се разбира .. и с времето просто може да стане или по-сигурен/на в това , или обратното ...

За някои това се изразява в това , да не "комуникираш" с други момчета .. малко ми е странно , щото си е ограничение , и един вид ... всеки с който говориш може да ти е любовника (примерно) , но това е до характер ..
    Ако той се цупи , като разговаряш с други момчета , или каквото и да е ... говори с него на тази тема , но не се ограничавай от контакти , защото напоследък всичките тези ограничения стават голям проблем , а в крайна сметка , това което мислим за Безкрайно .. свършва , и тогава ...

За мен .. не е нужно да говори само с мен , да не говори с други , да не движи с други и т.н. ...
    Не знам , дали съм единствен .. хора като мен предполагам - много
    Само времето ще си каже ...
    Това не се определя толкова лесно и просто.
    Съмнявам се някой да може да отговори.
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

=]

ne e nujno da go dokazva6 a e vajno da go pokazva6
    Ne e vajno,4e za celiq svqt ti si prosto edin 4ovek,vajnoto e,4e za edni 4ovek ti si celiq svqt =]

Супер фен
    Мини по някоя главна улица, покажи циците си и позволи само на него да ги пипне.

ne e nujno da go dokazva6 a e vajno da go pokazva6
    Ъхъхъхъ. Тоя пост доволно ме накара да се посмея.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Що за въпрос?
    Просто показвай чувствата си, прави му малки изненади, каквито не би направила на всеки друг, показвай му колко ти е хубаво, че сте заедно, колко го цениш... И все пак имам усещането, че пиша врели-некипели, въпроса просто е глупав... Глупаво е и да не можеш да покажеш на човека до себе си колко значи за теб. А и щом сам не е почувствал от поведението ти, че е единствен за теб, тогава наистина трябва да преосмислиш дали не се държиш като прекалено общо за много момчета момиче.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Варна
    zavisi primerno za kakvo ste se skarali predi tova ako vyob6te ste se karali .. i za6to iska6 da dokaje6 4e e edinstven za teb ..? da mu pokaje6 4e go obi4a6 super mnogo ili prosto da se pospre malko ...?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си