.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: гърди?

гърди?

така-знам че има 1000 такива теми,че това са глупости и т.н и т.н
    но имам проблем,който за мен си и важен!
    на 15 съм , имам добра фигура (бях доста слаба,но понапълнях и сега определено изглеждам по-добре),висока съм,но не съм доволна от бюста ми ... коклкото и тъпо да звучи-комплексирам се -и знам,ще кажете това са глупости ...
    за това моля само хора с проблем като моя да пишат тук.
    какво мислите по въпроса?
    кажете до кога се развива бюста?
    как да стимулирам растежа му? (излишно е да казвате БОЗА)
    дайте някакъв съвет

предварително благодаря
    надявам се да не бъда много нахранена както става в повечето теми ...

Колкото дал Господ,толкова.Каквото и да правиш няма да стане по-пищен бюста ти от това,което ти е заложено.Храни се нормално,не спазвай диети за да може да се развиваш нормално.Друго няма какво да направиш.А между другото каква ти е обиколкота?

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Идеалната обиколка на бюста е 90 сантиметра .. според мен са си супер Излишно се комплексираш

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Идеалната обиколка на бюста е 90 сантиметра .. според мен са си супер Излишно се комплексираш
    po princip si prav,ama tuka ve4e idvat folk-kakite,koito zalivat ekranite sas silikonovite si postijeniq i mn izkrivqvat razbiraniqta za krasiv i dostata4no golqm bust!
    po temata: mila,moite su6to sa malki,no sa stegnati i az nikoga ne sam se kompleksirala ot tqh nito na 13,nito na 15,nito na 18god.imam edna fr na koqto sa kolkoto moite(az nosq 75B ili 80B zavisi) ta tq ot kakto q poznavam si e vse kompleksirana otnosno potnici,banski i t.n.Kak da i go natikam v glavata 4e e prosotiq tova?! Nz moje bi polojitelnata naglasa e vajna,ti za6to iska6 po golqm bust za da se haresa6 pove4e na samata sebe si ili na mom4etata okolo teb?!za6toto ako e vtoroto,to togava,hmmmm, ,ako puk iska6 ti samata da ima6 po-golqmo samo4uvstvie,prosto se priemi takava kakvato si za6toto kakto kazaha po-gore vsi4ko e gen i ne mogat da stanat po-golemi ot tolkova kolkoto ti e zalojeno!

ами заради самата мен

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ami 4udesa ot hrabrost ne stavat,ta v takuv slu4ai osven ako mam i tati nqmat finansovata vazmojnost ili puk nqkoi bogat batko-4i4ko da investirat v izvestna doza kubici,to po-dobre spri da se derzae6,za6toto taka tormozi6 samo i edinstveno sebe si!

Xaxaxa i moite cicki sa malki i az vse se pravq,4e mi e gadno i,4e pla4a ala bala....ama istinata e,4e ne mi puka.Hubavi sa mi cickite,dori i malki i taka mi haresva!!!

ем,да,ама в бозата е истината!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Стига с тая боза, бе .. И между другото съм момиче
    И аз нося 75Б или 80Б и се чувствам перфектно .. Ако пък искаш да изглеждат големи като си с деколте си стягаш максимално сутиена и го повдигаш .. после изкаравш цицките и те изглеждат доста големи

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

на мода излиза малкия бюст пък и според мен е по секси хахаха не нз дали излиза на мода,но се харесваи такава каквато си и другите ще те харесват
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Град
    Where streets have no name
    Цитирай Първоначално написано от ~Munika
    на мода излиза малкия бюст пък и според мен е по секси хахаха не нз дали излиза на мода,но се харесваи такава каквато си и другите ще те харесват
    Ае кви моди бе? Недей,че сега всички ще вземат да си режат циците да им стават по-малки!

Колкото имаш, толкова. Не можеш да стимулираш растежа му. Това си е заложено в гените ти. Толкова е голям и това е. Нищо не можеш да направиш, освен да си пъхаш чорапи в сутиена или да си слагаш един върху друг сутиени от различен номер А това за малкия бюст е ебати простотията.
    Memento moriendum esse!

Guest
    ха. аз пък ти завиждам за бюста и ми се струва, че мерките ти са си супер. моя ми пречи шегата настрана, занеш ли колко е неудобно да лежиш по корем, като си 85D примерно? е не само тогава всъщност...

ако фигурата ти е пропорционална няма смисъл да се притесняваш. ако искаш, има алтернативи. повдигащ сутиен, малки подплънки, разумна игре с дрехите. ето например, дрешки на няколко пласта създават илюзия за обем, а може и няколко верижки. въобще, имаш много опции.

пък и се радвай, че след 20 години няма да поздравяваш бюста си, свялкъл се... някъде там долу.

qwno oshte ne ste razbrali che idealna obikolka nqma po skoro idealen razmer na sutiena:)
    i da sa malki ne se pritesnqwai ima momcheta kato men koito ne gi wzemat pod wnimanie, razbral sym, che ne goleminata, a kachestwoto e wajno:)

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от american_dream
    87-88
    И моите са почти толкова,нищо ти няма,много си си добре даже
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

hubawo sega dawam primer za kakwo goworq

adriamowata obikolka e 85 taka,che shtom washata e 87 znachi sa wi po-golemi i mqsto za pritesnenie nqma?;)
    pak powtarqm ne w sm na grudnata obikolka e goleminata na gurdite

Град
    В облаците
    А вие чували ли сте, че гръдната обиколка се измерва малко над гърдите и е факт, че много по-голямо значение има колко сте, така да се изразя, "широки", в гърба, а не колко са ви големи гърдите. Моята гръдна обиколка е 98 см, сега ще си помислите че съм неква надарена, но, уви, нямам кой знае кви заложби отпред. За сметка на това в гърба съм едва ли не като някой, който е тренирал бокс с години... за което само мога да съжалявам разбира се, но това не зависи от мен. Така че, american_dream, не се притеснявай изобщо за това, както казах, може да си по-тясна в гърба и отпред да си добре Поздрави!
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

spoko!da ne sa mnogo golemi!85 D e dobre!ahhaha;)))

Guest
    Цитирай Първоначално написано от EnriqueIglesias
    spoko!da ne sa mnogo golemi!85 D e dobre!ahhaha))
    знаеш ли, вече мога да спя спокойно.

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от EnriqueIglesias
    hubawo sega dawam primer za kakwo goworq

adriamowata obikolka e 85 taka,che shtom washata e 87 znachi sa wi po-golemi i mqsto za pritesnenie nqma?
    pak powtarqm ne w sm na grudnata obikolka e goleminata na gurdite
    А ти забелязваш ли, че на всяка снимка гърдите й са с различна големина?

Красива жена, красиво тяло... гърди, които й стоят чудесно и хармонично (но има жени с далеч по-забележителни гърди).

Иначе, девойката с темата, аз съм почитателка на женските гърди във всякакви форми и големини - все са красиви и естетични. Гърдите са просто...гърди - не могат да не са хубави. Освен това точният сутиен прави чудеса.

gurdite i edwa li sa ss razlichna golemina po skoro e s razlichen wid sutien:)kazwam,che ne grudnata obikolka e wajna i ne moje da se opredeli razmera na gurdite po neq,zatowa dadoh primer s lima poneje neinata grudna ne e golqma,no pyk gurdite i sushto ne sa malki kakto sama zabelqza kato si tursila w google tochno na 1 ili 2 snimki e bez sutien,koito ne i gi powdiga;)otdelno che si dala snimka na koqto widimo e pod tegloto w koeto e po princip i e w perfektna forma za towa weroqtno sa i se postopili;)
    kato e wupros na tochniq sutien i shtom grudnite im sa po golemi ot neinata ne wijdam kakyw e problema spored men sa si predostatachni
    apyk ako iskash da se zatapwame sys snimki aide:)

mi az ne sum se merila neznam koi razmer sum ama kvo da pravq i mislq 4e sum dobre

Супер фен Аватара на Barbie
    [quote="EnriqueIglesias"]gurdite i edwa li sa ss razlichna golemina po skoro e s razlichen wid sutienkazwam,che ne grudnata obikolka e wajna i ne moje da se opredeli razmera na gurdite po neq,zatowa dadoh primer s lima poneje neinata grudna ne e golqma,no pyk gurdite i sushto ne sa malki kakto sama zabelqza kato si tursila w google tochno na 1 ili 2 snimki e bez sutien,koito ne i gi powdigaotdelno che si dala snimka na koqto widimo e pod tegloto w koeto e po princip i e w perfektna forma za towa weroqtno sa i se postopili
    kato e wupros na tochniq sutien i shtom grudnite im sa po golemi ot neinata ne wijdam kakyw e problema spored men sa si predostatachni
    apyk ako iskash da se zatapwame sys snimki aide

Именно. Както всички виждаме: хубавият сутиен прави чудеса. Адриана Лима определено има малки гърди - но тя е манекенка, не й трябват големи гърди. Освен това на слабото й тяло малки гърди стоят чудесно. А когато и потрябва по-голям бюст - винаги има сутиени с подплънки.

Дадох снимката горе, защото е без подплънки и е от ревю, не от списание...следователно не е мината през фотошоп (а повярвай - фотошоп също прави чудеса. Нали това уча... )

Вярно е, че обиколката и големината на гърдите не винаги съответстват - но чак пък толкова. И мярката на сутиена да си каже, пак нищо не се разбира - на една марка може да е 80С, на друга 75Д (примерно...мен лично номерациите ужасно ме объркват).

Цитирай Първоначално написано от _wait_and_bleed_
    Колкото дал Господ,толкова.Каквото и да правиш няма да стане по-пищен бюста ти от това,което ти е заложено.Храни се нормално,не спазвай диети за да може да се развиваш нормално.Друго няма какво да направиш.А между другото каква ти е обиколкота?
    Напротив ще стане ако си сложи силикон

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си